הוט מתעקשים על 2 מודמים בשביל שיחות + אינטרנט :)

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
jtk פותח השרשור
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5173
נתן תודות: 479 פעמים
קיבל תודות: 532 פעמים

שליחה #1 

הוט מוזרים.

בעבר היה לי אצלם טלפון ואינטרנט, אבל השארתי רק את הטלפון. עכשיו, הצטרפתי גם לאינטרנט בחבילה משולבת דרך הוטנט. הוט התעקשו לשלוח טכנאי עם מודם, מה שיקח לא פחות משבוע. אמרתי להם שיש לי כבר מודם (הוטבוקס 1), עם קו טלפון פעיל. הם רק צריכים להגדיר בנוסף שגם האינטרנט פעיל, זה הכל. אי אפשר, הם אמרו. המערכת לא נותנת. דיברתי עם מכירות, תמיכה טכנית, שירות לקוחות, מחלקת הצטרפות, לשווא. ממה שהצלחתי להבין, "הבעיה" היא שהתוכנית המשולבת עם הוטנט היא לא תוכנית רגילה, אז אי אפשר להוסיף אותה לתוכניות רגילות כגון קו הטלפון. חייבים שתי תוכניות נפרדות, ובתוכנית החדשה "אין לי" מודם. הצעתי שיתקשרו לטכנאי ההתקנות ויבקשו ממנו ללחוץ Enter בטבלט שלו כאילו הביא מודם. אי אפשר, אמרו. בסוף ויתרתי. אולי יצא מזה משהו, חשבתי. אולי הוטבוקס 2 חסכוני יותר בחשמל* אז זו הזדמנות להחליף? שיהיה.

עבר שבוע, הטכנאי הגיע. לא, הוא לא יכול להפעיל את האינטרנט במודם הקיים, וגם לא להחליף את המודם הקיים בחדש. חייבים להיות שני מודמים, זה מה שכתוב לו לעשות. הוא הוסיף הוטבוקס 2 לצד הוטבוקס 1 (אגב, מצחיק ביחס לדיון הבערך הופכי כאן). אם אני רוצה הכל על מודם אחד, שאדבר עם שירות לקוחות.

הלך הטכנאי, ואני חזרתי לשירות לקוחות. בתחילה הנציג טען שיש בעיה טכנית שאותו מודם ישמש גם לטלפון ואינטרנט. התעקשתי שזה אפשרי. הוא העלה נציג טכני לשיחה. הטכני אמר שאין בעיה, ונדם. אבל נציג השירות המשיך לטעון שאין אפשרות כזו. אמנם שתי התוכניות, האינטרנט "המיוחד" דרך הוטנט והטלפון הרגיל, הן על אותו לקוח, אבל הן נפרדות, וכך כל אחת צריכה מודם משלה. תהיתי אם במקרה היה לי עוד שירות נתונים של הוט, אולי הייתי צריך גם 3 מודמים?

הנציג הציע דבר אחר. אם חשוב לי הכל על מודם אחד, הוא יכול לתת לי תוכנית טלפון עם פחות דקות ממה שהיה לי, בצירוף חיבור אינטרנט איטי יותר ממה שהצטרפתי אליו, בתוספת 50 ש"ח בלבד! כמעט אמרתי כן, אבל משהו בהצעה הריח לי מוזר. ממש ברגע האחרון סירבתי, וחזרתי להתעקש שאני פשוט לא רוצה שני מודמים כשבהחלט כל אחד מהם מספיק לטלפון+אינטרנט.

בסוף הנציג מצא משהו. אפשרות אקזוטית שלא נתקל בה עד היום. הוא יעביר פניה דחופה למחלקת צירופים/הפרדות (או משהו כזה). שאלתי אם הם יטפלו בזה תוך כמה דקות כדי שאוכל ישר להחזיר אחד מהמודמים לטכנאי, אם הוא עדיין באזור. לא, אמר נציג השירות. הפניה למחלקה המדוברת תיקח שבוע או יותר (?!). תתקשר בסוף שבוע הבא לברר מה המצב.

אני מקווה שלא יהיו עוד הפתעות. מישהו נתקל בסיפור דומה?

--
* שניהם הגיעו עם שנאי 12V 2A, אז לא יודע אם גרסה 2 אכן חסכונית יותר. מישהו יודע?

madror
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2458
נתן תודות: 355 פעמים
קיבל תודות: 103 פעמים

שליחה #2 

עונש , על זה שאתה לקוח של הוט 8)

באמת שלא מבין איך החברה הזו עוד קיימת עם שירות שכזה (אין לי כוח לכתוב את סיפור הזוועות שאני נתקלתי בו... אבל אולי פעם אכתוב על זה ספר :wink: )
תקנה פלאסמה ב 1000 שקל , תקנה LED ב 20000 שקל , בסוף תמיד , תראה עליה בוב ספוג.

http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA

ofers79
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 810
נתן תודות: 106 פעמים
קיבל תודות: 64 פעמים

שליחה #3 

שמע jtk לא צחקתי ככה הרבה זמן. הערתי פה את כל השכונה!

הזוי מה שקורה בהוט, שזה אין לתאר.

אגב, היום התקשרתי ל 199 של בזק לטפל בחבילת השיחות בקו הטלפון של חמתי.

אחרי כמה לחיצות במענה הקולי ענתה לי נציגה אחרי משהו כמו 15 שניות , הציעה הצעה הגונה לחצנו ידיים ושלום על ישראל.

מציע להוט ללמוד מהמתחרות איך לתת שירות, ולא לסרבל לבן אדם את החיים.

uh99
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3783
נתן תודות: 1143 פעמים
קיבל תודות: 187 פעמים

שליחה #4 

@jtk

יש לך סיכום עסקה של הוט נט עם פרטי הציוד שקיים אצלך :?: :roll:

האינטרנט "המיוחד" דרך הוטנט והטלפון הרגיל
...

evgenetic
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2641
נתן תודות: 112 פעמים
קיבל תודות: 303 פעמים

שליחה #5 

jtk כתב: הנציג הציע דבר אחר. אם חשוב לי הכל על מודם אחד, הוא יכול לתת לי תוכנית טלפון עם פחות דקות ממה שהיה לי, בצירוף חיבור אינטרנט איטי יותר ממה שהצטרפתי אליו, בתוספת 50 ש"ח בלבד! כמעט אמרתי כן, אבל משהו בהצעה הריח לי מוזר. ממש ברגע האחרון סירבתי,
...
·

jtk פותח השרשור
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5173
נתן תודות: 479 פעמים
קיבל תודות: 532 פעמים

שליחה #6 

זה יותר עניין של הגדרות/תכנון המערכת ע"י הדרג הגבוה. לא ממש אשמת אנשי השירות בקצה.

חוץ מהסיבוך הספציפי הנוכחי, לא הייתי אומר שהאינטראקציה שלי עם בזק היתה עדיפה על הוט. ומבחינת אמינות, אצלי הוט סה"כ היו עדיפים על בזק.
uh99 כתב:יש לך סיכום עסקה של הוט נט עם פרטי הציוד שקיים אצלך
...
לא, הם רק אמרו שאין תשלום על המודם. המושכות עברו להוט בשביל ההתקנה.

uh99
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3783
נתן תודות: 1143 פעמים
קיבל תודות: 187 פעמים

שליחה #7 

jtk כתב:
...
...
לא, הם רק אמרו שאין תשלום על המודם. המושכות עברו להוט בשביל ההתקנה.
...
די מוזר הרי להוטנט איין רישיון למתן קו טלפון ביתי :roll:

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”