התקציב עד 4,000 ש"ח.
הגודל רצוי - 55 אינץ' עד 65. (המרחק מישיבה לקיר - 3 מטר)
רצוי טלוויזיה חכמה בשביל נטפליקס מובנה, שיהיה חברה טובה ואמינה., ולא משנה FHD/4K ולא משנה איזה חברה.
אשמח לייעוץ ברכישת טלוויזיה חכמה
-
TheDictator1
- חבר פעיל

- תגובות: 75
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 0
טלויזיה חכמה זה סטנדרט עכשיו.
חוץ מזה שגם ככה עולה 200 שקל לקנות סטרימר שיעשה את אותה העבודה אפילו יותר טוב, אז זה לא צריך להיות שיקול בשביל טלויזיה ב-4000 שקל.
בתקציב כזה, אתה יכול לקנות טלויזיה בסיסית מסדרה 7 (של 2017) של סמסונג או הייסנס.
ועם טיפה תוספת גם LG.
אם מסתכלים על 55 אינצ׳, אז שם המבחר בתקציב שלך הרבה יותר גדול. אבל אמרת שלא אכפת לך מ-4k וכאלה, אז אולי זה כבר לא מעניין אותך.
חוץ מזה שגם ככה עולה 200 שקל לקנות סטרימר שיעשה את אותה העבודה אפילו יותר טוב, אז זה לא צריך להיות שיקול בשביל טלויזיה ב-4000 שקל.
בתקציב כזה, אתה יכול לקנות טלויזיה בסיסית מסדרה 7 (של 2017) של סמסונג או הייסנס.
ועם טיפה תוספת גם LG.
אם מסתכלים על 55 אינצ׳, אז שם המבחר בתקציב שלך הרבה יותר גדול. אבל אמרת שלא אכפת לך מ-4k וכאלה, אז אולי זה כבר לא מעניין אותך.
-
TheDictator1
- חבר פעיל

- תגובות: 75
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 0
·אינני קונה טלוויזיה אלא ידידה שלי ולכן רוצה לעזור לה לבחור דגם מומלץ בהתאם לתקציב.mdk_25 כתב:טלויזיה חכמה זה סטנדרט עכשיו.
ועם טיפה תוספת גם LG.
אם מסתכלים על 55 אינצ׳, אז שם המבחר בתקציב שלך הרבה יותר גדול. אבל אמרת שלא אכפת לך מ-4k וכאלה, אז אולי זה כבר לא מעניין אותך....
כמה זה טיפה תוספת שמאפשר לקנות טלוויזיה של LG?
ומה עדיף בין סמסונג או הייסנס?
@TheDictator1
ב-4,200 אתה יכול להשיג LG 65UJ630Y.
ההבדל בין LG לסמסונג, הוא שסמסונג נותנת איכות טיפה יותר טובה, אבל LG עדיפה אם צופים בזווית (ולא ישירות מול הטלויזיה). אבל בסה״כ הייתי אומר שהיא תהיה מרוצה לא משנה איזה מהם היא תיקח. (אם להיות שוביניסט לרגע: נשים פחות מגברים נוטות להתעסק בהבדלים איזוטריים בין הדגמים השונים של הטלויזיות)
בין 2 הדגמים מקודם (של סמסונג והייסנס) הייתי אומר שסמסונג לוקח לחלוטין.
ב-4,200 אתה יכול להשיג LG 65UJ630Y.
ההבדל בין LG לסמסונג, הוא שסמסונג נותנת איכות טיפה יותר טובה, אבל LG עדיפה אם צופים בזווית (ולא ישירות מול הטלויזיה). אבל בסה״כ הייתי אומר שהיא תהיה מרוצה לא משנה איזה מהם היא תיקח. (אם להיות שוביניסט לרגע: נשים פחות מגברים נוטות להתעסק בהבדלים איזוטריים בין הדגמים השונים של הטלויזיות)
בין 2 הדגמים מקודם (של סמסונג והייסנס) הייתי אומר שסמסונג לוקח לחלוטין.