היי חברים,
אני טס לגיחה של חמישה ימים לסין.
חשבתי אולי לבטל את הרכישה מאמזון ארה״ב של Shure se215 LTD שתכננתי לשלוח עם חבר לארץ ולקנות אולי כבר שם בעצמי.
אז, האם כדאי? מישהו יודע מה המחירים?
מצאתי כל מיני shure authorized dealers קרובים גם למלון. ואולי אפשר אולי בכלל דרך אמזון סין? יש פרוצדורה שונה שם?
או לחילופין... האם יש איזה מקום מומלץ לקנות ממנו אוזניות שלא קיימות בארץ/מציאות זולות.
אשמח לתשובות!
אוזניות בסין - בייג'ין (shure/מציאות)
למה אתה נעול על 215? דגם די מיושן עם סאונד די באסי ומשעמם במידים ממה שהבנתי מביקורות.
הנה למשל השוואה של מישהו באמאזון לגבי KZ ZSR שעולות 20$ וה-215:
"The ZSR's have a much crisper and tighter high-end response, and a lot more mid range presence. Still the same heavy amount of bass as the ZST, which puts these head and shoulders over the SE 215 and the M6 pro, and well worth the extra $10 over the ZST's."
אני מאמין שבסין כבר תמצא חנויות שיתנו לך להאזין לדגמים אחרים, אם היית בהונג קונג אז שם כבר בטוח היית מוצא פתרון.
הנה למשל השוואה של מישהו באמאזון לגבי KZ ZSR שעולות 20$ וה-215:
"The ZSR's have a much crisper and tighter high-end response, and a lot more mid range presence. Still the same heavy amount of bass as the ZST, which puts these head and shoulders over the SE 215 and the M6 pro, and well worth the extra $10 over the ZST's."
אני מאמין שבסין כבר תמצא חנויות שיתנו לך להאזין לדגמים אחרים, אם היית בהונג קונג אז שם כבר בטוח היית מוצא פתרון.