מתלבט בין קניית xbox one ל one x
אני מתלבט כי ההבדל במחירים הוא 1000 שח והשאלה אם ממש רואים הבדל משמעותי בין הקונסולות
יש לי טלוויזיה samsung mu7000 4k ואני לא רואה כזה הבדל בסרטים של 4k ל hd/uhd
נראה לי שבמשחקים אני אראה עוד פחות הבדל
השאלה אם ממש רואים הבדל כי במציאות לא ראיתי את ה x
יש לי טלוויזיה samsung mu7000 4k ואני לא רואה כזה הבדל בסרטים של 4k ל hd/uhd
נראה לי שבמשחקים אני אראה עוד פחות הבדל
השאלה אם ממש רואים הבדל כי במציאות לא ראיתי את ה x
@toxin
בעיקר fifa nba cod
מחשב זה השקעה גדולה מדי ואני אוהב יותר את הנוחות של הקונסלות. לשחק עם חברים וכו
והבנתי שה xbox x חזק יותר למרות שלא באמת משנה לי ps4 או xbox
השאלה אם אני אראה הבדל משמעותי.
שאלתי מספר חנויות אם יש בהדגמה את ה one x ולאף אחד אין ואני רוצה לראות אם אני רואה בעין הבדל משמעותי
בעיקר fifa nba cod
שאלתי מספר חנויות אם יש בהדגמה את ה one x ולאף אחד אין ואני רוצה לראות אם אני רואה בעין הבדל משמעותי
@toxin
·יש לי תקציב לשניהם השאלה האם ההבדל ביניהם שווה 1000 שח הפרש?
כמובן אם ההבדל לא משמעותי בעין אז אני מעדיף לחסוך אותם.
בהשוואות ביוטיוב אני רואה הבדל אבל רק כשעוצרים את התמונה ועושים פוקוס וכאלה.
בתכלס במציאות כשהמשחק זורם לא כזה שמים לב להבדל נראה לי.
אבל אולי כי ביוטיוב זה עובד דחיסה כי במציאות לא ראיתי איך זה נראה
·יש לי תקציב לשניהם השאלה האם ההבדל ביניהם שווה 1000 שח הפרש?
כמובן אם ההבדל לא משמעותי בעין אז אני מעדיף לחסוך אותם.
בהשוואות ביוטיוב אני רואה הבדל אבל רק כשעוצרים את התמונה ועושים פוקוס וכאלה.
בתכלס במציאות כשהמשחק זורם לא כזה שמים לב להבדל נראה לי.
אבל אולי כי ביוטיוב זה עובד דחיסה כי במציאות לא ראיתי איך זה נראה
כבעלים של xbox one מימיו הראשונים שמשחק בעיקר פיפא ההמלצה לי שלי היא חד משמעית נגד אקס-בוקס, לך על ps4 וחייך יהיו קלים יותר.
הדיעה שלי מתבססת על שכבר קרוב ל 10 שנים אני וחברים משחקים פעם בשבוע 2על2 , שבוע אחד אצלי באקסבוקס (one) ושבוע אחרי ב PS4 אצל החברים.
(כמובן שהתחלנו עוד ב PS3 וכו')
הסברים קטנים שעולים לי לראש כרגע בתקווה לא להצית כאן ויכוח עתיק יומין על הפלטפורמות:
- כל פיפא חדש שיוצא לאקסבוקס מפוצץ באגים ולוקח כמה עדכונים עד שדברים מסתדרים (לא קורה באותה עוצמה ב PS4)
- מיקרוסופט הם כאב ראש אחד גדול.. כל כמה זמן הם מנסים לתקן בעיות ועושים יותר בעיות, החשבון אקסבוקס לא מסתדר טוב עם החשבון מיקרוספט (הווינדווס, לפעמים אופיס365) ואז הוא מתבלבל פתאום החשבון סקייפ או החשבון azure וכו' .. אם היה לי שקל על פעם שהייתי צריך לשחזר ססמא באקסבוקס הייתי בחצי הדרך ל PS4 Pro
- אי אפשר לחוות דיעה רצינית על הממשק שלהם כי פעמיים בשנה הם מזיזים את הכל ועושים ממשק "חדש יותר, יפה יותר, נוצץ יותר" ... ווואלה לחדש זה טוב ונפלא, אבל תעזבו אותי כבר, אני רק רוצה להגיע לאייקון של הפיפא
- אין VR ...
- יש לי הדור הראשון ומתחמם מאוד, נהיה רועש ופריימים מג'ע'עים אחרי זמן משחק ממושך
הייתי מת להמליץ על האקסבוקס .. אבל אני פשוט לא אוהב אותו
הדיעה שלי מתבססת על שכבר קרוב ל 10 שנים אני וחברים משחקים פעם בשבוע 2על2 , שבוע אחד אצלי באקסבוקס (one) ושבוע אחרי ב PS4 אצל החברים.
(כמובן שהתחלנו עוד ב PS3 וכו')
הסברים קטנים שעולים לי לראש כרגע בתקווה לא להצית כאן ויכוח עתיק יומין על הפלטפורמות:
- כל פיפא חדש שיוצא לאקסבוקס מפוצץ באגים ולוקח כמה עדכונים עד שדברים מסתדרים (לא קורה באותה עוצמה ב PS4)
- מיקרוסופט הם כאב ראש אחד גדול.. כל כמה זמן הם מנסים לתקן בעיות ועושים יותר בעיות, החשבון אקסבוקס לא מסתדר טוב עם החשבון מיקרוספט (הווינדווס, לפעמים אופיס365) ואז הוא מתבלבל פתאום החשבון סקייפ או החשבון azure וכו' .. אם היה לי שקל על פעם שהייתי צריך לשחזר ססמא באקסבוקס הייתי בחצי הדרך ל PS4 Pro
- אי אפשר לחוות דיעה רצינית על הממשק שלהם כי פעמיים בשנה הם מזיזים את הכל ועושים ממשק "חדש יותר, יפה יותר, נוצץ יותר" ... ווואלה לחדש זה טוב ונפלא, אבל תעזבו אותי כבר, אני רק רוצה להגיע לאייקון של הפיפא
- אין VR ...
- יש לי הדור הראשון ומתחמם מאוד, נהיה רועש ופריימים מג'ע'עים אחרי זמן משחק ממושך
הייתי מת להמליץ על האקסבוקס .. אבל אני פשוט לא אוהב אותו
- IASDA
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 366
- שם מלא: iasda
- נתן תודות: 22 פעמים
- קיבל תודות: 41 פעמים
אני לא אגיב על ה-4K שזה בתכלס נושא הדיון כי פשוט אין לי טלויזית 4K. אבל אחרוג מהנושא המרכזי ואגיד - יש לי את שתי הקונסולות, על שתיהן שיחקתי הרבה פיפא. אם אתה רוצה רק פיפא, זה לא באמת משנה מה תקנה אז לך על הקונסולה הזולה יותר (שזו הפס4 פרו כנראה). המשחק הוא אותו הדבר בשתי הקונסולות (עד השנה הגרסה לבוקס הייתה עדיפה בגלל הלג'נדס, היום לא רלוונטי), רץ אותו דבר ומתעדכן באותם הפאצ'ים בשתיהן, אין כמעט באגים ספציפיים לפלטפורמה. לגבי המרקט ב-FUT, ב-PS4 יש יותר שחקנים (גם בבוקס יש מיליון+ אז זה לא מאוד קריטי), באקסבוקס המחירים יותר שפויים.
רק כדי לאזן קצת את הנקודות מעלי: אין לי מושג מה הבעיה עם החשבונות, אפשר לצוות חשבון אאוטלוק או כל כתובת אחרת למיקרוסופט וזהו, לוקח חצי דקה. מבחינת המערכת אין מה להשוות, הממשק של מיקרוסופט עדיף עשרות מונים על זה של סוני והמערכת פונקציונלית יותר ב-10 דרגות. הדור הראשון לא מיוצר יותר כבר כמה שנים וה-S מאוד שקט. לטעמי אין מה להשוות גם בין השלטים, הסטיקים המקבילים של הפס4 הם זוועה אבל זה לא חדש.
אבל, וזה כנראה הכי חשוב, אם אתה מעוניין במשחקים בלעדיים בלי קשר לפיפא, כמובן שתשקול טוב את הפס4 כי לטעמי הוא מוצלח יותר מהבחינה הזאת בדור הזה (וזה למה קניתי אותו). ובקיצור, נראה לי שבמצבך הייתי הולך על פס4 פרו, ההפרש בינו לבין ה-X זניח במה שתקבל בפועל והמחיר שפוי יותר מה-X.
רק כדי לאזן קצת את הנקודות מעלי: אין לי מושג מה הבעיה עם החשבונות, אפשר לצוות חשבון אאוטלוק או כל כתובת אחרת למיקרוסופט וזהו, לוקח חצי דקה. מבחינת המערכת אין מה להשוות, הממשק של מיקרוסופט עדיף עשרות מונים על זה של סוני והמערכת פונקציונלית יותר ב-10 דרגות. הדור הראשון לא מיוצר יותר כבר כמה שנים וה-S מאוד שקט. לטעמי אין מה להשוות גם בין השלטים, הסטיקים המקבילים של הפס4 הם זוועה אבל זה לא חדש.
אבל, וזה כנראה הכי חשוב, אם אתה מעוניין במשחקים בלעדיים בלי קשר לפיפא, כמובן שתשקול טוב את הפס4 כי לטעמי הוא מוצלח יותר מהבחינה הזאת בדור הזה (וזה למה קניתי אותו). ובקיצור, נראה לי שבמצבך הייתי הולך על פס4 פרו, ההפרש בינו לבין ה-X זניח במה שתקבל בפועל והמחיר שפוי יותר מה-X.
זה נראה לך השקעה גדולה מול קונסולה, אבל אם תעשה חישוב תראה שמחשב נותן לך בהרבה יותר תמורה לכסף.alexkor87 כתב:@toxin
בעיקר fifa nba cod
שאלתי מספר חנויות אם יש בהדגמה את ה one x ולאף אחד אין ואני רוצה לראות אם אני רואה בעין הבדל משמעותי...
למשל: משחקים יותר זולים, אונליין ללא תשלום חודשי.
האפשרות לבצע על המחשב דברים נוספים חוץ ממשחקים.
האפשרות לשדרג בעתיד.
דבר שני, הנוחות של קונסולה ממזמן קיימת על PC.
אתה רוצה להתרווח על הספה מול הטלויזיה, אין בעיה אתה מוזמן להוריד את Steam Big Picture
מה שנשאר לך לעשות, זה לחבר את הבקר XBOX שלך למחשב, ושחק...
לא עוד הגבלה ל-30FPS, ללא התפשרות על טקסטורה ושיידרים.
כל האקסלוסיבים של XBOX היום קיימים ל-PC, שלא נדבר על הספרייה הענקית של ה-PC.
המגוון הגדול של משחקים וסימולטורים, אינדי, אמולטורים.
אם אתה חובב פורנייט וגם PUBG, אתה יכול לשחק מול החברים שלך על XBOX בלי בעיה.
יש לך שאלות על PC גיימינג, אני פה לעזור לך... עזוב אותך מקונסולות, בהתחלה המחיר זול ועם הזמן המחיר רק מתנפח ללא תמורה ממשית.
·
אם אתה רק (בעיקר) משחק משחקי ספורט של EA, על הבוקס יש לך את השירות של EA ACCESS. זה 30 דולר בשנה ונותן גישה למשחקים של EA, כולל כותרי הספורט (אם כי יש דיילי מול המכירה). תקרא עליו וזה גם שיקול (גם נותן הנחה על רכישה של כותר חדש שלא בשירות).
היה לי S, שידרגתי לפני שנה ל X ויש מסך 4K עם HDR - רואים הבדל במשחקים שתומכים, ומיום ליום מתווספים עוד משחקים שתומכים. אם זה שווה עוד 1000 ש"ח ? לטעמי כן, כי המערכת חזקה יותר באופן כללי, לא רק נקודתית עם ה 4K. מה שכן הייתי ממליץ מבחינת מחיר רק אם אתה מתכוון להשתמש בקונסולה ל 3-4 שנים. אם זו רכישה ל 1-2 שנים עדיף את הזול יותר.
היה לי S, שידרגתי לפני שנה ל X ויש מסך 4K עם HDR - רואים הבדל במשחקים שתומכים, ומיום ליום מתווספים עוד משחקים שתומכים. אם זה שווה עוד 1000 ש"ח ? לטעמי כן, כי המערכת חזקה יותר באופן כללי, לא רק נקודתית עם ה 4K. מה שכן הייתי ממליץ מבחינת מחיר רק אם אתה מתכוון להשתמש בקונסולה ל 3-4 שנים. אם זו רכישה ל 1-2 שנים עדיף את הזול יותר.