evgenetic כתב:תעשה לעצמך טובה ותפסיק להתעסק עם הקקה הזה. התקדמנו כבר הרבה מבחינה טכנולוגית אבל אני לא חושב שכרגע ניתן לייצר משהו שמתקרב לסביר ב150 שקלים.
תבדוק אם אתה יכול למצוא איפשהו את הדגם הזה - Micca PB42x, בחו"ל הם עולים כ90$ והם אמורים להיות מאד לא רעים.
אם יש לך איזה מגבר בסביבה אז תסתכל על הדגמי הDiamond של Wharfedale. כמו 9.1, 10.1 וכו', הם גם מאד טובים למחיר וביד שנייה אמורים לעלות פחות מ500 שקל.
ואם אתה רוצה ממש להתפרע אז תסתכל לכיוון JBL LSR 305, אלה כבר רמקולים מאד, מאד רציניים ועולים בישראל כ1400 שקל.
זה קצת לא מנומס מצידי להמליץ על משהו פי 10 מהתקציב שקבעת, אבל it's for your own good. רמקולים זה משהו שיכול לשרוד בקלות עשור, אז נראה לי שעדיף כבר לקנות משהו רציני.
...
העניין הוא שאין בכוונתי כרגע להוציא יותר מ200 ש"ח(שאגב מחוץ לכוורת הרמקולים שהצגתי פה עולים בסביבות ה200 ש"ח) אלא סכומים בסגנון.
אם אתה שואל אותי אני לא מחפש סאונד מטורף ברמה הגבוהה ביותר, כמו שלא חיפשתי את המחשב המטורף ביותר(אם כי המחשב שלי לא רע).
בסופו של יום צריך לקחת בפרופרצויות וזה רמקולים למחשב ולא לטלוויזיה בסלון שאז צריך לקנות דברים יותר רציניים.
אם בסופו של יום משהו יוכל לעזור לי לבדוק את המפרטים של הרמקולים שאני רוצה לרכוש ומה שיש לי כעת וישווה ביניהם ויחליט שישנו שיפור אני ארכוש את הרמקולים של הסילבר ליין מכיוון שהם נראים חיצונית יותר טוב ממה שכרגע יש לי והשאלה היא האם גם פנימית הם מציעים מפרט טוב יותר.
הרמקולים ישמשו לשמיעת מוזיקה ביוטיוב מדי פעם ובעיקר למשחקי מחשב.
אסכם ואגיד שבסופו של יום נחמד להתחדש מדי פעם אבל כל אחד לפי יכולותיו הכספיות
וצרכיו, אני חושב שתסכים איתי שזאת הנוסחה הנכונה.
בגלל זה אשמח אם תעזור לי להשוות בין שני הרמקולים שציינתי ואשמח לשמוע את המלצותייך. ובכללי לדעת מה אתה חושב על המותג silver line האם הוא נחשב מותג "מדבקה" או מותג רציני בפני עצמו.
סלח לי על החפירה

ותודה על הקדשת הזמן מצידך.