המצב שלנו באופן כללי והאנרגיה בישראל
-
DanielaFienbergman
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 3
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אני חושבת שישראל בדרך ללהפוך מעצמה עולמית לא רק בכל הקשור למחשבים והייטק, אלא גם בכל מה שקשור למציאת מקורות אנרגיה חלופיים ויצוא גז טבעי לעולם. אנחנו כבר בדרך לשם - חברת דלק קידוחים מוכרת גז טבעי לא רק לאירופה אלא גם למצרים שזה מפתיע! בכתבה הזאת: https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4750118,00.html אפשר לראות שזה התחיל בדיוק בחילופי התפקידים של המנכ"ל וכניסתו של יוסי אבו, המנכ"ל החדש.
- מספיקלי
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2792
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 178 פעמים
איפה הסתתרת כל השנים?
"את חושבת שישראל בדרך ללהפוך מעצמה עולמית לא רק בכל הקשור למחשבים והייטק, אלא גם בכל מה שקשור למציאת מקורות אנרגיה חלופיים ויצוא גז טבעי לעולם"
ממש חזון אחרית הימים,
נשמח לשמוע ממך תחזיות נוספות.
"את חושבת שישראל בדרך ללהפוך מעצמה עולמית לא רק בכל הקשור למחשבים והייטק, אלא גם בכל מה שקשור למציאת מקורות אנרגיה חלופיים ויצוא גז טבעי לעולם"
ממש חזון אחרית הימים,
נשמח לשמוע ממך תחזיות נוספות.
אינני מנוי הוט/יס
+K1 עם DVB וK18.4.
+K1 עם DVB וK18.4.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
אני חושב שההייטק בבועה בעייתית מכיוון שבעצם העלות של עובדים כאן יקרים משמעותית משאר המקומות בעולם. העולם הולך למקומות כמו אוקריאנה, בלרוס, רומניה שיש שם לא פחות מוחות ממה שיש כאן. האמת שאני מאוד מודאג מכל מה שקורה כאן - השם שלנו יוצא לפנינו ולא במובנים טובים במיוחד. מחזיק את האצבעות שהמצב ישתפר אבל לפחות לפי איך שאני רואה את זה, לא רק בישראל הולך להיות רע אלא אנחנו נכנסים לעשור שיהיה קשה במיוחד, עם התחממות גלובלית, הרבה מאוד מלחמות וסערות פוליטיות וגם אמיתיות.