תיקון חבלות בקייס אלומניום (מחשב נייד)
היי ,
לצערי המחשב שלי של אפל קיבל לאחרונה כמה מכות לא רציונליות בצדדים של המעטפת אלומיניום וזה די מבאס לראות אותו במצב הקוסמטי הזה (טכנית לא נפגע כלום טפו טפו ..)
הבעיה היא שלתקן את הפגמים האלה משמע להחליף חלקים שלמים כמו המסך והחלק התחתון באופן מלא וזה הרבה כסף. רציתי לדעת אם יש דרך לתקן את הפגמים האלה אצל בעל מלאכה או באופן עצמאי. חשבתי משהו בסגון של שיוף אלומיניום אבל אני לא יודע אם זה יעזור ואם זה מתאים בכלל. אשמח לשמוע הצעות ?
לצערי המחשב שלי של אפל קיבל לאחרונה כמה מכות לא רציונליות בצדדים של המעטפת אלומיניום וזה די מבאס לראות אותו במצב הקוסמטי הזה (טכנית לא נפגע כלום טפו טפו ..)
הבעיה היא שלתקן את הפגמים האלה משמע להחליף חלקים שלמים כמו המסך והחלק התחתון באופן מלא וזה הרבה כסף. רציתי לדעת אם יש דרך לתקן את הפגמים האלה אצל בעל מלאכה או באופן עצמאי. חשבתי משהו בסגון של שיוף אלומיניום אבל אני לא יודע אם זה יעזור ואם זה מתאים בכלל. אשמח לשמוע הצעות ?
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3628
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
פחח
- Borderline1
- חבר מביא חבר

מי שבאמת יכול לעזור זה מתקני פיירינגים לאופנועים
אבל לדעתי העלויות יהיו לא סבירות בעליל
אבל לדעתי העלויות יהיו לא סבירות בעליל
- Borderline1
- חבר מביא חבר

תקנה תוש כסוף, רצוי כזה https://www.ebay.com/itm/1X-Colorful-Wa ... m570.l1313
ופשוט מה שמוכרים בחנות הם לא עמידים ותצבע בקטנה את האזורים.
לדעתי לא שווה להשקיע בתיקון הפלסטיקה אם המוצר עובד.
ד"א: אתה יכול ללכת למעבדה ולבקש הצעת מחיר על הרכת החלק, תשאיר להם את דגם המכשיר ולא את המכשיר, אני לא אוהב להשאיר להם את המכשיר בשביל הצעת מחיר.
ופשוט מה שמוכרים בחנות הם לא עמידים ותצבע בקטנה את האזורים.
לדעתי לא שווה להשקיע בתיקון הפלסטיקה אם המוצר עובד.
ד"א: אתה יכול ללכת למעבדה ולבקש הצעת מחיר על הרכת החלק, תשאיר להם את דגם המכשיר ולא את המכשיר, אני לא אוהב להשאיר להם את המכשיר בשביל הצעת מחיר.