זה זמן הפנטזיה....
-
freerider
- חבר ותיק

- תגובות: 1730
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 186 פעמים
מעניין לדעת על איזה רמקול כל אחד מפנטז פה ושכמובן money is no object (סטייל הבאתם מכה בלוטו או שברתם את הקזינו בווגאס)....ובבקשה בואו לא סתם נזרוק מותגים ודגמים כי הם ממש יקרים, אלא רמקולים שיצא לכם להאזין להם ו"עף לכם הסכך"....
אני אתחיל בפנטזיה שלי...או 2...
1. JBL EVEREST DD67000
2. DYNAUDIO EVIDENCE
אני אתחיל בפנטזיה שלי...או 2...
1. JBL EVEREST DD67000
2. DYNAUDIO EVIDENCE
נערך לאחרונה על ידי freerider ב 29/07/2018 15:27, נערך פעם 1 בסך הכל.
You pay peanuts, you get monkeys
- pacific100
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 592
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
בוקר טוב
Cabasse karissma
או אטלנטיס . עם. הגברה רצינית של jadis
Cabasse karissma
או אטלנטיס . עם. הגברה רצינית של jadis
ברור לי שמדובר בסוג של "שאלה היפוטית" של אם וכאשר...אך קשה לי להתחייס לרמקולים מבלי להתייחס לגודל החלל והאלקטרוניקה שמשתלבת עם הרמקול לתוצאה אחת.
אם למשל היה לי חלל גדול וגבוה משלי ומטופל מהיסוד, הבחירות שלי לרמקולים היו שונות מהמצב הנוכחי.
יכול לומר שהייתי ממשיך את ה קו בו אני נמצא כיום.
וממשיך לדגם הכי בכיר שתקציבי יכול לשאת.
(הרי אין סוף שמות ומותגים, מעדיף להיות נאמן לאותו קו שבחרתי ואותו אני מכבד מאוד ונשמע הכי מתאים לאוזניי).
*כל זאת נלקח בחשבון רק רמקולים ששמעתי.
*כל זאת כמובן נלקח בחשבון בגודל החלל הפיזי המאפשר זאת והציוד שמשתלב הכי טוב באותה קונסטלציה.
אבל יכול להיות שרשור סימפטי על חלומות ופנטזיות של אנשים.
אם למשל היה לי חלל גדול וגבוה משלי ומטופל מהיסוד, הבחירות שלי לרמקולים היו שונות מהמצב הנוכחי.
יכול לומר שהייתי ממשיך את ה קו בו אני נמצא כיום.
וממשיך לדגם הכי בכיר שתקציבי יכול לשאת.
(הרי אין סוף שמות ומותגים, מעדיף להיות נאמן לאותו קו שבחרתי ואותו אני מכבד מאוד ונשמע הכי מתאים לאוזניי).
*כל זאת נלקח בחשבון רק רמקולים ששמעתי.
*כל זאת כמובן נלקח בחשבון בגודל החלל הפיזי המאפשר זאת והציוד שמשתלב הכי טוב באותה קונסטלציה.
אבל יכול להיות שרשור סימפטי על חלומות ופנטזיות של אנשים.
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9065
- נתן תודות: 1584 פעמים
- קיבל תודות: 1354 פעמים
@itay123
חחח, גדול... !! הרגת אותי...
כמה רשמת ולא רשמת כלום. איזה קו ? תן פירוט.
חחח, גדול... !! הרגת אותי...
כמה רשמת ולא רשמת כלום. איזה קו ? תן פירוט.
·לא בטוחfreerider כתב:@itay123
·ברור שמדובר גם ב"אם וכאשר" המצב מאפשר...זה הרעיון בפנטזיה, אם היה לי את החלל להכיל כבר מזמן הייתה ברשותי אחת משתי הפנטזיות שציינתי...
לא צריך להיות "אוליגרך" בשביל תכנון ויישום חלל ייעודי למוזיקה/קולנוע.
רמקולים בסכום של 70,000 פאונד - סביב 400,000 ש"ח + אלקטרוניקה בהתאם (מאמין ש-הרמקולים לא ליופי (בלבד), צריך גם לשמוע בהם ולהשמיש אותם ולהנות מהם בסופו של דבר
) יעלה הרבה (הרבה) יותר מיישום חלל ייעודי מטופל מהיסוד.מניסיון.
-
freerider
- חבר ותיק

- תגובות: 1730
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 186 פעמים
האמן לי שאני יודע טוב מאוד במה מדובר (ואני מכיר טוב מאוד את 2 האופציות שציינתי ) ואני לא מתכוון בדברי לחלל מטופל אקוסטית וכדומה, התכוונתי לגודל חלל שיכול להכיל פיזית את המפלצות האלו....הגברה וכל היתר זו לא הבעיה.itay123 כתב:·לא בטוח......![]()
לא צריך להיות "אוליגרך" בשביל תכנון ויישום חלל ייעודי למוזיקה/קולנוע.
רמקולים בסכום של 70,000 פאונד - סביב 400,000 ש"ח + אלקטרוניקה בהתאם (מאמין ש-הרמקולים לא ליופי (בלבד), צריך גם לשמוע בהם ולהשמיש אותם ולהנות מהם בסופו של דבר) יעלה הרבה (הרבה) יותר מיישום חלל ייעודי מטופל מהיסוד.
מניסיון....
·
You pay peanuts, you get monkeys
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
KEF Blade
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
·מאמין שכאשר יש לך תקציב לרמקולים הנ"ל ולחלל שיכיל אותם, והתוצאה תהיה אופטימלית, יהיה גם תקציב לאלקטרוניקה...אחרת יהיה מדובר בפסל יפה (ומרשים).freerider כתב:האמן לי שאני יודע טוב מאוד במה מדובר (ואני מכיר טוב מאוד את 2 האופציות שציינתי ) ואני לא מתכוון בדברי לחלל מטופל אקוסטית וכדומה, התכוונתי לגודל חלל שיכול להכיל פיזית את המפלצות האלו....הגברה וכל היתר זו לא הבעיה.......
·...
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9325
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
·freerider כתב:האמן לי שאני יודע טוב מאוד במה מדובר (ואני מכיר טוב מאוד את 2 האופציות שציינתי ) ואני לא מתכוון בדברי לחלל מטופל אקוסטית וכדומה, התכוונתי לגודל חלל שיכול להכיל פיזית את המפלצות האלו....הגברה וכל היתר זו לא הבעיה.......
·...
מסכים לכל מילה.
אני יכול להעיד מניסיון, שכל עוד אין את החלל בגודל המתאים שמאפשר מרחק ראוי בין הרמקולים, כל השמות של מותגי ההיי-אנד המפוצצים הללו, פשוט מתבזבזים והולכים לאיבוד.
בקיצור, כדי שנוכל בכלל להתחיל לפנטז אל אחד מהחבר'ה החביבים שלהלן, צריך שקודם כל יהיה את הבית בגודל המתאים להצבה אופטימאלית שלהם...
https://www.octaneseating.com/most-expe ... speakers#1