רוצה להתחדש במסך מתלבט מאוד
שלום
יש לי מסך 42 אינץ פלזמה פנסו ניק דגם v20 מסך פצצה עד שידורי 1080p ,לאחר 5 שנים כמעט עם המסך רציתי להתחדש במסך איכותי לא פחות ממנו בשידורים בעלי תוכן רגיל וגם כמובן תוכן גבוה ובאיכות מרבית של 4 k .
התלבטות שלי בראש ובראשונה היא איזה מסך לקנות בטכנולוגיה אולד , או לד רגיל או אולטרה לד. הבנתי שיש הרבה בזזזז סיבוב האולד האם יש הצדקה לשלם יותר עבורו צריבות וכל מיני חוסר אחידות בצבעים ? או שאולי כדאי ללכת על מסך לד רגיל טוב איכותי למשל של סוני שיש לו לפי הבנתי את מעבד התמונה הכי טוב בשוק כיום ? או בכלל סמסונג כל הqled?
מרחק צפייה עד 4 מטר מחובר לרסיסי ימאהה 3050 תוכן ממיר יס וקודי מנסה לבנות בעיקר מתכני 4 קיי
תודה לכל העונים ואגב תקציב חשוב מאוד בין 6-7 אלף למסך בגודל אני מניח אידאלי 65 אינץ מקסימום
יש לי מסך 42 אינץ פלזמה פנסו ניק דגם v20 מסך פצצה עד שידורי 1080p ,לאחר 5 שנים כמעט עם המסך רציתי להתחדש במסך איכותי לא פחות ממנו בשידורים בעלי תוכן רגיל וגם כמובן תוכן גבוה ובאיכות מרבית של 4 k .
התלבטות שלי בראש ובראשונה היא איזה מסך לקנות בטכנולוגיה אולד , או לד רגיל או אולטרה לד. הבנתי שיש הרבה בזזזז סיבוב האולד האם יש הצדקה לשלם יותר עבורו צריבות וכל מיני חוסר אחידות בצבעים ? או שאולי כדאי ללכת על מסך לד רגיל טוב איכותי למשל של סוני שיש לו לפי הבנתי את מעבד התמונה הכי טוב בשוק כיום ? או בכלל סמסונג כל הqled?
מרחק צפייה עד 4 מטר מחובר לרסיסי ימאהה 3050 תוכן ממיר יס וקודי מנסה לבנות בעיקר מתכני 4 קיי
תודה לכל העונים ואגב תקציב חשוב מאוד בין 6-7 אלף למסך בגודל אני מניח אידאלי 65 אינץ מקסימום
בתקציב שלך, תוכל למצוא כמה דגמים התחלתיים של OLED/QLED בגודל 55 אינצ׳
האם הם יותר טובים מ-LED רגיל - בוודאות כן.
האם הם שווים את האקסטרה כסף - תלוי בך.
לפי אנשים בפורום, בעיית הצריבה לא קיימת בשימוש ביתי. רק אם אתה הולך לשים בו תמונה קבועה (כמו בקופת חולים).
האם הם יותר טובים מ-LED רגיל - בוודאות כן.
האם הם שווים את האקסטרה כסף - תלוי בך.
לפי אנשים בפורום, בעיית הצריבה לא קיימת בשימוש ביתי. רק אם אתה הולך לשים בו תמונה קבועה (כמו בקופת חולים).
לאחר התלבטות וצפייה במספר מסכים חשבתי ללכת על גודל 65 אינץ למרות שאני חושש שזה לא קצת מוגזם ממרחק של 3 מטר ו4 בספה המרכזית ,
הדגם לדעתי בעל ערך תועלת לכסף הוא סמסונג דגם 9000 mu די משתווה למסכי העל של או לד וקיו לד בכל מקרה לא ההבדל בשמייים לדעתי במחיר 5800 מתצוגה נראה לי אחלה מסך לתקציב וגודל הזה
תתקנו אותי אם אני טועה אשמח לקבל עוד חוות דעת
תודה
הדגם לדעתי בעל ערך תועלת לכסף הוא סמסונג דגם 9000 mu די משתווה למסכי העל של או לד וקיו לד בכל מקרה לא ההבדל בשמייים לדעתי במחיר 5800 מתצוגה נראה לי אחלה מסך לתקציב וגודל הזה
תתקנו אותי אם אני טועה אשמח לקבל עוד חוות דעת
תודה
- shiki
- חבר ותיק

- תגובות: 1930
- שם מלא: שלומי
- נתן תודות: 239 פעמים
- קיבל תודות: 175 פעמים
מ4 מ' מרחק אני חושב שכדאי לך לחשוב על 75 אינץ ולא 65.
אתה היום עם 42 אינץ ולכן יש לך את התחושה ש 65 זה מספיק גדול אבל לדעתי אם התקציב מאפשר לך בלי היסוס על מסך של 75 אינץ שתוכל להינות ממנו לאורך יותר זמן.
אגב, מנסיון אישי גם אני שידרגתי ממסך 42 למסך 65 אינץ לפני 4.5 שנים והייתי בטוח שזה די והותר... היום אני ממש מחכה לשדרג למסך גדול יותר, אפילו שוקל את ה-85.
אתה היום עם 42 אינץ ולכן יש לך את התחושה ש 65 זה מספיק גדול אבל לדעתי אם התקציב מאפשר לך בלי היסוס על מסך של 75 אינץ שתוכל להינות ממנו לאורך יותר זמן.
אגב, מנסיון אישי גם אני שידרגתי ממסך 42 למסך 65 אינץ לפני 4.5 שנים והייתי בטוח שזה די והותר... היום אני ממש מחכה לשדרג למסך גדול יותר, אפילו שוקל את ה-85.
אתם למעשה ממליצים לי ללכת כבר על nu8000 שזה דגם משנת 2018 עדיף על mu 9000 שזה דגם שנת 2017?
האם ההבדלים ביניהם ניכרים ?
מה דעתכם על מחיר מתצוגה עבור 9000 בתג מחיר של 5800 בגודל 65 אינץ ?
אם יש משהו עד 7500 מקסימום משמעותית טוב יותר בגודל מסך הזה 65 ?
אשמח לשמוע
תודה לכל העוזרים אני לומד פה המון בפורום
תודה
האם ההבדלים ביניהם ניכרים ?
מה דעתכם על מחיר מתצוגה עבור 9000 בתג מחיר של 5800 בגודל 65 אינץ ?
אם יש משהו עד 7500 מקסימום משמעותית טוב יותר בגודל מסך הזה 65 ?
אשמח לשמוע
תודה לכל העוזרים אני לומד פה המון בפורום
תודה
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20184
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
אם אתה מחפש value for money יש לך מסכי "לינג לונג" בגודל "65 ב-2500 שקל, למה לשלם כפול? 
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20184
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
@TheBolero
·
כי הכל בחיים זה יחסי.
לכל אחד יש את ההגבלות שלו לתקציב. וחלק מהאנשים מוכן להשקיע יותר עבור האקסטרה הזה.
ברגע שעוברים ממסך LED למסך OLED, לדעתי האישית, אין דרך חזרה. במיוחד אם יש חשיבות לצפיה בחושך.
אני עברתי ממסך LED עם FALD נחמד, והבבדלים הם שמיים וארץ.
·
כי הכל בחיים זה יחסי.
לכל אחד יש את ההגבלות שלו לתקציב. וחלק מהאנשים מוכן להשקיע יותר עבור האקסטרה הזה.
ברגע שעוברים ממסך LED למסך OLED, לדעתי האישית, אין דרך חזרה. במיוחד אם יש חשיבות לצפיה בחושך.
אני עברתי ממסך LED עם FALD נחמד, והבבדלים הם שמיים וארץ.