קולט אדים לגריל גז במרפסת
שלום חברים
אני מחפש פיתרון שיצמצם את כמות העשן/ריח.
קראתי שיש סוג של קולט אדים שמסנן ריחות מהעשן ומחזיר את האויר המסונן לאותו החדר (לא החוצה).
מישהו מכיר? מישהו ניסה ויכול לומר האם יעיל?
האם מכירים פיתרון אחר?
תודה חברים
אביב
אני מחפש פיתרון שיצמצם את כמות העשן/ריח.
קראתי שיש סוג של קולט אדים שמסנן ריחות מהעשן ומחזיר את האויר המסונן לאותו החדר (לא החוצה).
מישהו מכיר? מישהו ניסה ויכול לומר האם יעיל?
האם מכירים פיתרון אחר?
תודה חברים
אביב
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
אז הפתרון היחיד שלך זה מאוורר חזק שיסיט את העשן.
בכל מקרה, שים לב שאם אתה קומה 2 מתוך 6 אסור לך לעשות מנגל במרפסת אלא אם הסדרתם את זה בתקנון הבית המשותף.
בכל מקרה, שים לב שאם אתה קומה 2 מתוך 6 אסור לך לעשות מנגל במרפסת אלא אם הסדרתם את זה בתקנון הבית המשותף.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
מה הסיבה שאסור? תוכל לומר איפה זה רשום?
@איינשטיין
ממה שבדקתי לא ראיתי התייחסות לגריל (בטח לא גריל גז)
ממה שבדקתי לא ראיתי התייחסות לגריל (בטח לא גריל גז)
· הפוך. אלא אם אתה גר בעיר שיש בה חוק עזר עירוני שונה, החוק הוא שמותר לעשות אלא אם הוסדר אחרת בתקנון הבית המשותף.איינשטיין כתב:אז הפתרון היחיד שלך זה מאוורר חזק שיסיט את העשן.
בכל מקרה, שים לב שאם אתה קומה 2 מתוך 6 אסור לך לעשות מנגל במרפסת אלא אם הסדרתם את זה בתקנון הבית המשותף....
לא יודע אם אני תורם לפוסט אבל...
יש לי במרפסת מאוורר תקרה (מרפסת בבניין) עם אופציה לסיבוב הפוך ואז יש יניקה + מנגל גז.
באחת הפעמים הפעלתי את המאוורר במצב יניקה ומה שקרה שכל העשן השומני עלה למאוורר נספג על הכנפיים שלו ומהכנפיים התיז שומן על כל קירות המרפסת ...
סתם משתף
יש לי במרפסת מאוורר תקרה (מרפסת בבניין) עם אופציה לסיבוב הפוך ואז יש יניקה + מנגל גז.
באחת הפעמים הפעלתי את המאוורר במצב יניקה ומה שקרה שכל העשן השומני עלה למאוורר נספג על הכנפיים שלו ומהכנפיים התיז שומן על כל קירות המרפסת ...
סתם משתף