הפרעות מרמקולים מדפיים של EDIFIER

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
THELAD פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 26
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום רב,

רכשתי רמקולים מדפיים של Edifier R1280DB לאחר שקראתי עליהם ביקורות נפלאות, ואכן לא התאכזבתי. (הם נמכרים במחיר מעולה בארץ, לידע כללי)

אני משתמש ברמקולים בין היתר גם כרמקולים לפסנתר חשמלי, אני מקבל סאונד טוב, אבל שמתי לב שישנן הפרעות בתדרים נמוכים (לא כולם), מן ויברציות צורמות כאלו, חשוב לציין שההפרעות מגיעות רק מהמרמקול הראשי.

הרמקולים מונחים על שולחן המחשב (זכוכית), וחשדתי שההפרעות מגיעות מהאינטרקציה הישירה בין הרמקולים לשולחן, לכן הנחתי אותם על ספר באופן זמני, וכעת ההפרעות כמעט נעלמו.

מכיוון שאינני מומחה לאודיו, אינני יודע האם מדובר בפגם יצור ברמקולים או שמא מדובר בבעיה אקוסטית\בידוד. אני משער שמדובר בבעיה של בידוד, אך אשמח לשמוע את דעת המומחים בעניין.

חשבתי לרכוש ספוג לבידוד, האם זה מומלץ?
https://www.ebay.com/itm/1-Set-Sponge-S ... Desc=0%7C0

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6686
נתן תודות: 86 פעמים
קיבל תודות: 673 פעמים

שליחה #2 

חסר פה פרטים בסיים על הבעיה, איך אפשר לעזור לך בלי להמין מה מקור הראש. האם זה מהשולח, מהרמקול או שילוב של השניים. תן תמונות, תעלה סרטון של הבעיה או תנסה לבודד אותה.

THELAD פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

בוגי, תודה רבה על תגובתך!

הרמקולים מחוברים למחשב באמצעות כרטיס קול חיצוני, ההפרעות (ויברציות) מגיעות מהרמקול השמאלי כאמור, מדובר בהפרעות מאד קטנות שאני בספק אם אצליח ללכוד בהקלטה, כאמור כאשר מניחים את הרמקול על משטח מבדוד (ספר במקרה שלי) ולא ישירות על השולחן, הבעיה נעלמת.

הבעיה היא לא מהשולח לדעתי, כשאני מחבר אוזניות לכרטיס הקול החיצוני אין הפרעה.

האם יש צורך בפרטים נוספים כדי להבין האם מדובר בבעיה אקוסטית או בעיה ברמקולים עצמם?

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #4 

THELAD כתב:בוגי, תודה רבה על תגובתך!

הרמקולים מחוברים למחשב באמצעות כרטיס קול חיצוני, ההפרעות (ויברציות) מגיעות מהרמקול השמאלי כאמור, מדובר בהפרעות מאד קטנות שאני בספק אם אצליח ללכוד בהקלטה, כאמור כאשר מניחים את הרמקול על משטח מבדוד (ספר במקרה שלי) ולא ישירות על השולחן, הבעיה נעלמת.

הבעיה היא לא מהשולח לדעתי, כשאני מחבר אוזניות לכרטיס הקול החיצוני אין הפרעה.

האם יש צורך בפרטים נוספים כדי להבין האם מדובר בבעיה אקוסטית או בעיה ברמקולים עצמם?
...
·שים לב שספר לא מבודד. אם אתה מעוניין להניח את הרמקול על משטח זכוכית אכן צריך לבודד אותו. בהחלט תנסה את מה שראית באיבאי, רק שים לב שזה סתם ספוג פשוט וזה בעיקרון חיקוי של מוצר יקר יותר. אבל במחיר הזה היתי מנסה.

THELAD פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

BUGY, תודה.

תוכל להמליץ לי על מוצר יותר מקצועי לבידוד?

דרך אגב, יש לך מושג למה ההפרעה מגיעה רק מהרמקול הראשי ולא מהרמקול המשני? שניהם מונחים על אותו שולחן זכוכית ללא בידוד.

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #6 

THELAD כתב:BUGY, תודה.

תוכל להמליץ לי על מוצר יותר מקצועי לבידוד?

דרך אגב, יש לך מושג למה ההפרעה מגיעה רק מהרמקול הראשי ולא מהרמקול המשני? שניהם מונחים על אותו שולחן זכוכית ללא בידוד.
...
·הרמקולים שונים במשקל בגלל שבאחד יש את המגבר ובשני אין ולכן לדעתי זאת הסיבה להבדל בהתנהגות.
מוצרים טובים עולים הרבה יותר אבל לא בטוח שיתנו לך פתרון טוב יותר ולכן אני ממליץ לנסות את הזול מאיבאי ואם זה פותר את הבעיה לגמרי אז אפשר יהיה להתקדם למשהו יקר יקר יותר, אם בכלל יהיה צורך.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”