סאונד פחות איכותי תמורת נוחות?

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
t4nd0 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 6
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי חברים,

המצב הוא כזה: יש לי 800 שקל שקיבלתי במתנה מהעבודה להוציא על אוזניות. יכול להוסיף אם החריגה תשתלם.

השימוש שלי בהן יהיה 90% במשרד, אבל אני רוצה שגם תהיה לי האופציה להשתמש בהן בחוץ. שירים ינוגנו מ-Spotify/YouTube.

עד עכשיו הייתי נעול על Truly wireless (שמאוד קורצות לי מבחינת נוחות), עם התלבטות בין B&O E8 (יקרות ממש) ל-Jabra Elite 65t, אבל אחרי שהפכתי את האינטרנט וגיליתי שאין אוזניה אחת שהיא קונצנזוס ושעולם ה-Truly wireless סובל מחסרונות רבים, החלטתי לבדוק לגבי חלופה איכותית יותר בקטגוריה אחרת.

הפאק שלי: פחות מתחבר לללכת ברחוב עם Over ear/On ear - אבל - בהינתן אוזניות שיגרמו לי להתלהב כשאקשיב איתן למוזיקה - אני מוכן לתת לזה צ'אנס ולהתעלם מהפרצופים בסביבה. כמו הפרסומת הזו שמשכנעת שללכת עם קסדה זה סבבה :D

מבין שסאונד זה עניין של טעם, אבל אני לא מספיק אודיופיל כדי לפרט איזה סאונד אני אוהב. האוזניות היחידות שהשתמשתי בהן היו הדיפולט של סמסונג שמגיעות עם הגלקסי...
פשוט מחפש סאונד שיהיה חי וחם. אין צורך בבאסים מטורפים.

כרגע אני עדיין בכיוון של In Ear/Truly wireless, אבל מקווה שתוכלו להאיר את עיניי ולפתוח את אוזניי.

המלצותכם לכל סוג אוזניות באזור 800 שקל יתקבלו מאוד בברכה!

Yossi10Zahavi
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 118
שם מלא: Yossi Zahavi
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #2 

מהם החסרונות של ה true wireless? אני גם שיניתי את העדפותיי מ bose QC35 לאוזניות true wireless ואני לא שלם בהחלטה שלי

BARBIE
טרול
טרול
תגובות: 858
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 134 פעמים

שליחה #3 

Yossi10Zahavi כתב:מהם החסרונות של ה true wireless? אני גם שיניתי את העדפותיי מ bose QC35 לאוזניות true wireless ואני לא שלם בהחלטה שלי
...
·

השידור האלחוטי הוא באיכות 16 סביות 48kHz ולא ממש ברור עם יש דחיסה כלשהי. אודיופילי זה בטוח לא. אוזניות מעולות למוסיקת רקע או משחקי מחשב, אבל לא האזנה רצינית

https://www.jaybirdsport.com/en-roeu/ru ... specs.html

t4nd0 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

Yossi10Zahavi כתב:מהם החסרונות של ה true wireless? אני גם שיניתי את העדפותיי מ bose QC35 לאוזניות true wireless ואני לא שלם בהחלטה שלי
...
להרבה מהן יש דיליי בסרטונים (בעיקר יוטיוב), דרופים של סאונד באחת האוזניות, סוללה מספיקה רק ל-4 שעות, סאונד באיכות ירודה בהשוואה לכמעט כל אוזניות עם אותו מחיר בקטגוריה אחרת, מחיר יקר בשביל התמורה, חלקן עובדות בטאץ' שהוא לא מספיק רספונסיבי, חלקן עם כפתורים שלפעמים גורמים לאי נוחות כי לחיצה עליהם דוחפת את האוזניה לתוך האוזן, קטן וניתן לאבד אוזניה בקלות... מספיק?

בכלליות ממה שקראתי, נראה שהעולם הזה עדיין לא לגמרי מפותח. אבל הולך ומשתפר.

למישהו במקרה יש B&O E8 / Jabra Elite 65t ויכול לתת חוות דעת?

offerbk1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1974
נתן תודות: 77 פעמים
קיבל תודות: 163 פעמים

שליחה #5 

פרצופים מהסביבה? המון אנשים הולכים עם אוזניות ברחוב...זה די מקובל

t4nd0 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

צודק. סתם פאק שלי. יש הצעות לדגמים במחיר הזה?

Yossi10Zahavi
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

@BARBIE
· בכולם? או רק בחלקם?
זה אותו דבר באלחוטיות שהם לא true אבל כן in?
אודיופיל אני לא, אני מחפש בנתיים אוזניות להעביר איתם שירות צבאי ועל הדרך שיהיו נוחות לספורט
@t4nd0
.

יש דרך לדעת אם יש דיליי? זה משהו בפרטים של האוזניות? זה לא שונה ב in אלחוטיות רגילות?
למה הכוונה דרופים?

שאלה קשורה-
מישהו יוכל לעזור לי כאן בבקשה?
https://www.hometheater.co.il/vt306259.html

Yossi10Zahavi
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #8 

@BARBIE
·@t4nd0
.
אשמח לתשובות מכם

בנוסף, מה דעתכם על jabra elite sport? יחסית ל true wireless כמובן

t4nd0 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #9 

@Yossi10Zahavi

זה לא דגם שבדקתי עליו אז לא יודע להגיד לך. בסופו של דבר החלטתי ללכת על Jabra Elite Active 65t.

הסאונד סבבה. הנוחות שאפשר לקום וללכת מבלי להיות תלוי בחוטים היא ממש כיפית. הבידוד ממש סבבה, ויש מצב Hearthrough שהאוזניות משתמשות ברמקולים כדי להעביר לאוזן צלילים מהסביבה.
ההבדל היחיד בין הElite ל-Elite active הוא שהשני יותר עמיד לזיעה ומים (מה שעושה אותו יותר מוכוון לספורט).
דרופים הכוונה לזה שלשניה המוזיקה מפסיקה ואז חוזרת. קרה לי פעמים בודדות אבל לא משהו שמרגישים יותר מדי. אני די בטוח שיהיה את זה בכל האוזניות.
ניסיתי רק סרטון אחד ביוטיוב לכמה שניות (אנדרואיד), והיה דיליי, אבל ממש ממש קטן וכמעט לא מורגש.

חייב לציין שקראתי מלא ביקורות על זה שהן מאוד נוחות ולא נופלות מהאוזן בשום מצב. זה רק ממחיש כמה זה משתנה בין אנשים, כי לי הן לא בדיוק הכי נוחות שיש.
יושבות על האוזן סבבה... אם דוחפים אותן אז באמת הן לא יפלו כי חתיכת הסיליקון שאחראית לבידוד נכנסת ויושבת טוב באוזן. אבל אחרי שעה וחצי של שימוש היה לי קצת כאבים (יכול להיות שזה משהו שמתרגלים אליו). בנוסף, ההעברה של שיר/ווליום היא פעולה מאוד לא נעימה. אתה נדרש לדחוף את האוזניות בכל פעם כשאתה לוחץ על הכפתור, וזה קצת מרגיש כמו להיות אצל אף אוזן גרון עם המכשיר הארוך הזה שדוחפים לך לאוזן.
כרגע אין Memory foam tips מיוחדים של Comply לדגם הזה של ג'אברה, אבל קראתי שעומד לצאת. יכול להיות שזה ישפר את החויה הלא נעימה שהאוזניה נכנסת עמוק לאוזן.

בסה"כ מוצר טוב שנראה טוב ומתפקד טוב. העניין עם בעיות הנוחות קצת מבאס, אבל מאוד קשה להמליץ או לא להמליץ כי לכל אחד יש מבנה אוזן אחר.

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”