הוכחה סופית שפנסוניק FULL HD בארה"ב לא מתאים לארץ.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
בוא תקשיב משהו.
1. אין לפתוח שירשורים שונים באותו נושא. שרשר את ההודעות שלך.
2. הסגנון שלך דורש את חוסר האמון שלנו. סגנון מתנשא, קובע אקסיומות ללא הוכחות או הסברים.
3. בתור משתמש חדש, שבקושי שבוע וקצת פה, הייתי מצפה לקצת יותר קרדיט למקום שאליו נכנסת.
עכשיו לטיעון שלך שבא OUT OF THE BLUE כאילו יש למישהו פה אינטרס שאנשים ייקנו (או לא) מסכים של פנסוניק מחו"ל, קשה לי להאמין שהיצרנים מייצרים שני מסכים שונים לאירופה וארה"ב מלבד נושא של מתח וטיונר.
כמובן שלא בדקתי את זה בפועל, אבל אני מדבר על זה מניסיון עבר.
בכל מקרה, זה שבמנואל מהאתר האמריקאי כתוב את זה, לא הייתי לוקח את זה כתורה מסיני.
כך היה גם עם המקרן 900 שלהם. במנואל של הדגם האמריקאי היה כתוב גם שהוא לא תואם ובסוף זה התגלה כתואם ועוד איך.
1. אין לפתוח שירשורים שונים באותו נושא. שרשר את ההודעות שלך.
2. הסגנון שלך דורש את חוסר האמון שלנו. סגנון מתנשא, קובע אקסיומות ללא הוכחות או הסברים.
3. בתור משתמש חדש, שבקושי שבוע וקצת פה, הייתי מצפה לקצת יותר קרדיט למקום שאליו נכנסת.
עכשיו לטיעון שלך שבא OUT OF THE BLUE כאילו יש למישהו פה אינטרס שאנשים ייקנו (או לא) מסכים של פנסוניק מחו"ל, קשה לי להאמין שהיצרנים מייצרים שני מסכים שונים לאירופה וארה"ב מלבד נושא של מתח וטיונר.
כמובן שלא בדקתי את זה בפועל, אבל אני מדבר על זה מניסיון עבר.
בכל מקרה, זה שבמנואל מהאתר האמריקאי כתוב את זה, לא הייתי לוקח את זה כתורה מסיני.
כך היה גם עם המקרן 900 שלהם. במנואל של הדגם האמריקאי היה כתוב גם שהוא לא תואם ובסוף זה התגלה כתואם ועוד איך.
- dragonflyXXL
- חבר ותיק

- תגובות: 1039
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אני חושב שזה מסכם את העניין: (תודה ל-josef_he)
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
בדקתי באתר של פנסוניק 2 דגמים:
TH50PZ700B ו- TH50PZ700E.
בשני המקרים הטבלה שהציג dragonflyXXL נכונה, ולמי שלא הבין, ז"א ששני הדגמים הנ"ל יודעים לקבל דרך HDMI ו- COMPONENT את הרזולוציות הנ"ל (אתייחס רק לרזולוציות הגבוהות - HD ):
720P/50,
720P/60,
1080i/50,
1080i/60,
ורק דרך HDMI :
1080P/50,
1080P/60.
חבל מאוד שיש כאן אנשים שריח מסריח של אינטרסים נודף מההודעות שלהם.
מי שלא מתמצא יכול בטעות להאמין להודעות האלו.
לדעתי, צריך לצנזר כל מי שכותב הודעות כאלו ללא הוכחות וללא הסברים.
ההוכחות שלי:
הלינק שצירף josef_he.
והטבלה שנלקחה מהלינק הנ"ל ושפורסמה ע"י dragonflyXXL.
סליחה על הטון המתלהם שלי, אבל המון אנשים לומדים מהפורומים כאן, וחבל שיקבלו מידע מוטעה מבעלי אינטרסים כאלה או אחרים!!!
תודה ויום טוב.
TH50PZ700B ו- TH50PZ700E.
בשני המקרים הטבלה שהציג dragonflyXXL נכונה, ולמי שלא הבין, ז"א ששני הדגמים הנ"ל יודעים לקבל דרך HDMI ו- COMPONENT את הרזולוציות הנ"ל (אתייחס רק לרזולוציות הגבוהות - HD ):
720P/50,
720P/60,
1080i/50,
1080i/60,
ורק דרך HDMI :
1080P/50,
1080P/60.
חבל מאוד שיש כאן אנשים שריח מסריח של אינטרסים נודף מההודעות שלהם.
מי שלא מתמצא יכול בטעות להאמין להודעות האלו.
לדעתי, צריך לצנזר כל מי שכותב הודעות כאלו ללא הוכחות וללא הסברים.
ההוכחות שלי:
הלינק שצירף josef_he.
והטבלה שנלקחה מהלינק הנ"ל ושפורסמה ע"י dragonflyXXL.
סליחה על הטון המתלהם שלי, אבל המון אנשים לומדים מהפורומים כאן, וחבל שיקבלו מידע מוטעה מבעלי אינטרסים כאלה או אחרים!!!
תודה ויום טוב.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78875
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
israeli2k,
מנסיון העבר, פנסוניק מעולם לא ניסתה לכבות יכולות PAL בכניסות מסוג זה (רבים יבאו מסכים מחו"ל ללא כל בעיה), ולכן קשה לי להאמין בכך, אם כי יתכן שזה אפשרי.
מנסיון העבר, פנסוניק מעולם לא ניסתה לכבות יכולות PAL בכניסות מסוג זה (רבים יבאו מסכים מחו"ל ללא כל בעיה), ולכן קשה לי להאמין בכך, אם כי יתכן שזה אפשרי.
- Star-Blazer
- חבר ותיק

- תגובות: 1104
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
יש לי שאלה..... כמה כבר ביננו השירשור הזה רלוונטי? הרי הרוב המוחלט לא מייבאים פלאזמות מארהב אלא קונים בארץ, לא? תקנו אותי אם אני טועה.....