האם אולטרובוק עם מעבד I7 מהדור החמישי לא כדאי ?
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3629
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
יצליח
@Borderline1
·איפה אני כן צפוי להתקל בבעיות ואיזה?
קניתי מאמזון דגם ישן יותר ואהבתי בו הכל מלבד, העובדה שהגיע ככול הנראה מחודש במקום חדש.
החלטתי להחזיר אותו .
הקטע הוא שהוא יעלה לי כמו מחשב מהדורות החדשים . אבל אפשר להבין מאחר וזו סדרה יוקרתית .
אני אהבתי בו כל כך הרבה דברים שפשוט מוכן להתפשר על ביצועים. אבל בהשוואה לדגמים חדשים בשוק ולא על חשבון שימוש כללי.
·איפה אני כן צפוי להתקל בבעיות ואיזה?
קניתי מאמזון דגם ישן יותר ואהבתי בו הכל מלבד, העובדה שהגיע ככול הנראה מחודש במקום חדש.
החלטתי להחזיר אותו .
הקטע הוא שהוא יעלה לי כמו מחשב מהדורות החדשים . אבל אפשר להבין מאחר וזו סדרה יוקרתית .
אני אהבתי בו כל כך הרבה דברים שפשוט מוכן להתפשר על ביצועים. אבל בהשוואה לדגמים חדשים בשוק ולא על חשבון שימוש כללי.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
השיפורים מבחינת ביצועים לא סופר משמעותיים, אבל הם שם. רוב השיפורים בין הדורות הם בתדרי עבודה גבוהים יותר.
כמובן שדור 5 לא יהיה מסוגל לפענח את מרבית תכני 4K.
בנוסף, אם מדובר על מעבד מסדרת U, אז דור 8 כבר מגיע עם 4 ליבות במקום 2 שהיו בדורות הקודמים.
כמובן שדור 5 לא יהיה מסוגל לפענח את מרבית תכני 4K.
בנוסף, אם מדובר על מעבד מסדרת U, אז דור 8 כבר מגיע עם 4 ליבות במקום 2 שהיו בדורות הקודמים.
@TheCoolest
תודה ,אז במילים אחרות המחשב יתן ביצועים תקינים וחלקים (מגיע עם SSD )בפעולות הבסיסיות שציינתי גם אם מדובר בדור מעבדים ישן יחסית?
פשוט בעבר נאמר לי שאם אקח מעבד דור 4 , המחשב יתקשה לבצע פעולות שגרתיות ., לא יודע עד כמה הטענה הזאת נכונה אם בכלל.
·
תודה ,אז במילים אחרות המחשב יתן ביצועים תקינים וחלקים (מגיע עם SSD )בפעולות הבסיסיות שציינתי גם אם מדובר בדור מעבדים ישן יחסית?
פשוט בעבר נאמר לי שאם אקח מעבד דור 4 , המחשב יתקשה לבצע פעולות שגרתיות ., לא יודע עד כמה הטענה הזאת נכונה אם בכלל.
·
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
שטויות במיץ.
כל מחשב מהעשור האחרון יעשה את העבודה בשביל WORD וגלישה באינטרנט.
רצוי 8 גיגה זכרון וכונן SSD סביר, וזהו.
כל מחשב מהעשור האחרון יעשה את העבודה בשביל WORD וגלישה באינטרנט.
רצוי 8 גיגה זכרון וכונן SSD סביר, וזהו.