איפה שכחו את הטיימר ברסיברים ???
מישהו יודע מה הסיבה לכך שאין אפשרות ברסיבר 235 HK שנחשב מאוד משוכלל
להפעיל טיימר פשוט שיעיר אותי בבוקר במקום שעון מעורר מעצבן
בכל מערכת מיני פשוטה יש את הפונקציה האת ואיכשהו ברסיברים הרציניים יותר שוכחים את זה....
למישהו יש הסבר הגיוני לזה???
לחצן SLEEP קיים אבל זה לא עוזר כל כך.
להפעיל טיימר פשוט שיעיר אותי בבוקר במקום שעון מעורר מעצבן
בכל מערכת מיני פשוטה יש את הפונקציה האת ואיכשהו ברסיברים הרציניים יותר שוכחים את זה....
למישהו יש הסבר הגיוני לזה???
לחצן SLEEP קיים אבל זה לא עוזר כל כך.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אז ככה אם אתה רוצה להתעורר בבוקר אתה צריך שהמחשב יהיה מחובר לרסיבר כמובן ושהרסיבר יהיה מחובר לטימר זה מין מכשיר כזה שאתה מכניס לשקע ויש לו שעון בכדי לבחור מאיזה שעה תרצה להפעיל אותו וכמה זמן הוא יעבוד אם למישהו יש טיימר לדוד זהו אותו מכשיר אבל פשוט מתחבר לשקע חשמלאת הרסיבר אתה מחבר לטיימר ואתה מורה לטיימר באיזה שעה אתה מתעורר ובאיזה שעה תרצה שיפסיק זהו כמו מפסק ברגע שהקצבת לו שעות עבודה בסיומם הרסיבר כלומר המכשיר החשמלי יכבה לא יגיע אליו זרם
אתה מוריד תוכנה של שעון מעורר למחשב אתה מכניס לתוכנה נתונים בלומר באיזו שעה אתה מתעורר כך גם בטיימר דבר נוסף שתוכל להגדיר בתוכנה זה עם איזה שיר תרצה להתעורר ובשעה שהצבת שניהם יידלקו בו זמנים ויצרו שעון מעורר
אם יש סראונד כלומר 5 או 7 רמקולים זה רק יעצים את החוויה רק צריך להגדיר את הרסיבר ל-IN הנכון איפה שהמחשב מחובר ברסיבר ואת הווליום הרצוי
כמו שעת ההדלקה של השעון המעורר אתה יכול לקבוע מתי יפסיק כלומר כמה זמן יעבוד ולתקצב לו שיעבוד גם אחרי שאתה קם וליצור לעצמך פלייליסט לבוקר
רק תגדיר את הטיימר כך שייכבה בשעה שבה אתה עוזב את הבית
אתה מוריד תוכנה של שעון מעורר למחשב אתה מכניס לתוכנה נתונים בלומר באיזו שעה אתה מתעורר כך גם בטיימר דבר נוסף שתוכל להגדיר בתוכנה זה עם איזה שיר תרצה להתעורר ובשעה שהצבת שניהם יידלקו בו זמנים ויצרו שעון מעורר
אם יש סראונד כלומר 5 או 7 רמקולים זה רק יעצים את החוויה רק צריך להגדיר את הרסיבר ל-IN הנכון איפה שהמחשב מחובר ברסיבר ואת הווליום הרצוי
כמו שעת ההדלקה של השעון המעורר אתה יכול לקבוע מתי יפסיק כלומר כמה זמן יעבוד ולתקצב לו שיעבוד גם אחרי שאתה קם וליצור לעצמך פלייליסט לבוקר
רק תגדיר את הטיימר כך שייכבה בשעה שבה אתה עוזב את הבית
מה היינו עושים בלי מוזיקה?
טוב נ ראה אם הבנתי נכון...
תראה בגדול לגבי החשמל אני דיי מבין כי זה העיסוק שלי
וזה לא נראה לי הכי בריא לנתק עם טיימר (כמו של דוד) את הרסיבר מרשת החשמל.
בכל אופן מה שאני עדיין לא סגור עליו זה ...
אתה אומר שיש כניסת INPUT שאמורה לקבל בסה"כ פולס בכניסה לצורך העיניין זה יהיה המחשב שלי שידלק גם הוא עם איזה טיימר שאני אגדיר והרסיבר ידלק,,,,
בגדול האומנם המערכות הללו מיועדות לסלון אבל ביחידות דיור עם מרחב גדול
שהסלון וחדר השינה מופרדים עם מחיצת גבס אגב מאוד נפוץ
אין צורך בשני מערכות וכך בעצם מערכת הקולנוע היא הנגן היחידי שלפי דעתי אמור גם להיות
השעון המעורר ( כאילו זה כבר קיים בחדר אז למה לא להפעיל את זה ).
וזה לא נראה לי הכי בריא לנתק עם טיימר (כמו של דוד) את הרסיבר מרשת החשמל.
בכל אופן מה שאני עדיין לא סגור עליו זה ...
אתה אומר שיש כניסת INPUT שאמורה לקבל בסה"כ פולס בכניסה לצורך העיניין זה יהיה המחשב שלי שידלק גם הוא עם איזה טיימר שאני אגדיר והרסיבר ידלק,,,,
בגדול האומנם המערכות הללו מיועדות לסלון אבל ביחידות דיור עם מרחב גדול
שהסלון וחדר השינה מופרדים עם מחיצת גבס אגב מאוד נפוץ
אין צורך בשני מערכות וכך בעצם מערכת הקולנוע היא הנגן היחידי שלפי דעתי אמור גם להיות
השעון המעורר ( כאילו זה כבר קיים בחדר אז למה לא להפעיל את זה ).