איפה הכי זול לקנות ANTEM 720
·OHADI555 כתב:סתם מתענין לדעת כמה יצא בחול תודה...
היבואן הרשמי בארץ מתמחר אותו יחסית באופן סביר, כ 35% מעל המחיר שלו באירופה, אבל מראש החברה הזאת שהיא חברת בוטיק שלא מוכרת בכמויות כמו חברות ענק, מתמחרת את הרסיברים פי 2 מרסיברים ברמה מקבילה של יצרניות מיין סטרים.
למה דווקא אנטם? מערכת הכיול שלהם אמנם טובה, אבל אם לא תנסה אותה בבית, אין שוב הבטחה שתקבל תוצאות טובות יותר ממערכת מיין סטרים כמו אודיסי. לדעתי, במקום לשלם כ 9000 שח על אנטם 720, ללא שום ספק עדיף לשלם 4500 שח על דנון X4400H מיבוא מקבילי בארץ. זה מה שאני עשיתי ואני מאד מאד מסופק מהרסיבר הזה מכל הבחינות. שלא לדבר על פצ'רי נוחות רבים שלא קיימים במוצרי בוטיק, שתמיד יהיו מינימליסטיים בכדי ליצור רושם של איכות, כאשר בתכלס, זה נעשה מטעמי חיסכון וחוסר משאבים של חברות בוטיק...
הכי טוב, לך לחנות מתמחה ובקש לקחת דנון לנסיון. זה אפשרי, להבדיל מהאנטם שהיבואן שלו לעולם לא יסכים לתת לך רסיבר לבדיקה בבית. גש לחנות TMAUDIO לגבי הדנונים
בהצלחה
נערך לאחרונה על ידי BARBIE ב 28/07/2018 0:58, נערך פעם 1 בסך הכל.
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5178
- נתן תודות: 1068 פעמים
- קיבל תודות: 702 פעמים
·הבחור כתב שורה קטנה שבה כתוב שהוא מתעניין באנתאם ואיפה הכי זול לרכוש,BARBIE כתב:·......
היבואן הרשמי בארץ מתמחר אותו יחסית באופן סביר, כ 35% מעל המחיר שלו באירופה, אבל מראש החברה הזאת שהיא חברת בוטיק שלא מוכרת בכמויות כמו חברות ענק, מתמחרת את הרסיברים פי 2 מרסיברים ברמה מקבילה של יצרניות מיין סטרים.
למה דווקא אנטם? מערכת הכיול שלהם אמנם טובה, אבל אם לא תנסה אותה בבית, אין שוב הבטחה שתקבל תוצאות טובות יותר ממערכת מיין סטרים כמו אודיסי. לדעתי, במקום לשלם כ 6000 שח על אנטם 720, ללא שום ספק עדיף לשלם 4500 שח על דנון X4400H מיבוא מקבילי בארץ. זה מה שאני עשיתי ואני מאד מאד מסופק מהרסיבר הזה מכל הבחינות. שלא לדבר על פצ'רי נוחות רבים שלא קיימים במוצרי בוטיק, שתמיד יהיו מינימליסטיים בכדי ליצור רושם של איכות, כאשר בתכלס, זה נעשה מטעמי חיסכון וחוסר משאבים של חברות בוטיק...
הכי טוב, לך לחנות מתמחה ובקש לקחת דנון לנסיון. זה אפשרי, להבדיל מהאנטם שהיבואן שלו לעולם לא יסכים לתת לך רסיבר לבדיקה בבית. גש לחנות TMAUDIO לגבי הדנונים
בהצלחה...
נתת לו מגילה כל כך ארוכה שבכלל לא קשורה לשאלה שלו
בשביל זה לא צריך לפתוח משתמש חדש....
איפה ראית שמחירו של האנתאם mrx 720 עומד על כ 6000 שקלים?
עולה הרבה יותר... ושווה כל אגורה, מחכה למחליף של mrx 720, אנתאם זה רסיבר למי שמחפש נטו סאונד ומערכת כיול מעולה.
OHADI555, יש לך מרנץ 5010, הדנון נמצא ברמה אחת מעליו.
זה לא יתן לך מה שאתה מחפש... ובכלל כל רסיבר לא יתן לך מה שאתה מחפש,
לפני כמה ימים התעניינת בהגברה חיצונית.. שזה כיון מצויין לדעתי,
לא תקבל מאף רסיבר תמורה מבחינת הגברה כמו הגברה חיצונית
במיוחד במקרה שלך עם ה b&w.
דבר איתי בפרטי אנסה לעזור כמו שניתן
Perlisten R7T
Accuphace
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo/Wiim Ultra
Accuphace
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo/Wiim Ultra
@FastandFurious
·
אם אתה מסופק מהאנטם, זה זה אומר שהוא כנראה התאים לחדר אצלך. לגבי המחיר, טעות הקלדה שלי, התכוונתי לרשום 9000 ולא 6000 ושזה אומר בדיוק פי 2 מהדנון X4400H שהוא בכלל 9.2 ערוצים כולל הגברה. אודיסי זה לא מערכת כיול מושלמת, והיא אכן לא איכותית כמו ה ARC שיותר מתקרבת לכיון ה DIRAC אבל לא ממש ברמה כזאת, אודיסי פשוט עובד ב 99% ברוב החדרים. עובד = משפר ולא גורע כמו שיכול לקרות עם ARC אם אתה נופל על חדר בעייתי אקוסטית. יותר הגיוני לרכוש דנון על בלינד מאשר אנטם במחיר כזה ויחס מחיר לתמורה נמוך מאד...
·
אם אתה מסופק מהאנטם, זה זה אומר שהוא כנראה התאים לחדר אצלך. לגבי המחיר, טעות הקלדה שלי, התכוונתי לרשום 9000 ולא 6000 ושזה אומר בדיוק פי 2 מהדנון X4400H שהוא בכלל 9.2 ערוצים כולל הגברה. אודיסי זה לא מערכת כיול מושלמת, והיא אכן לא איכותית כמו ה ARC שיותר מתקרבת לכיון ה DIRAC אבל לא ממש ברמה כזאת, אודיסי פשוט עובד ב 99% ברוב החדרים. עובד = משפר ולא גורע כמו שיכול לקרות עם ARC אם אתה נופל על חדר בעייתי אקוסטית. יותר הגיוני לרכוש דנון על בלינד מאשר אנטם במחיר כזה ויחס מחיר לתמורה נמוך מאד...
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

·זה לא נכון מה שאתה כותב, בכלל לא נכוןBARBIE כתב:@FastandFurious
·אודיסי פשוט עובד ב 99% ברוב החדרים. עובד = משפר ולא גורע כמו שיכול לקרות עם ARC אם אתה נופל על חדר בעייתי אקוסטית. יותר הגיוני לרכוש דנון על בלינד מאשר אנטם במחיר כזה ויחס מחיר לתמורה נמוך מאד......
ה ARC של האנתאם יכול להסתדר הרבה יותר טוב מאודיסי ברוב החללים, פשוט זה עניין של טעם, ולמה ARC יכול להסתדר ברוב החדרים?
כי הגמישות לשינוי ידני כל כך רחבה שם, שאתה יכול להוציא תוצאה כל כך לפי טעמך האישי ל פרטי פרטים, וגוון האקוליזר שם הוא מדהים, ובכלל השיטה איך מערכת הכיול הזאת עובדת ואיך שהיא "משטיחה" כל חפץ בחדר זה מדהים, והתוצאה היא בהתאם, גם בתווך התחתון יש לאודיסי מה ללמוד מ ARC, זה שבשירשור אחר הוזכרו המילים "מסרסת"
או "אונס" לגרךף מטרה לגבי ה ARC זה לא אומר שזה משאיר מקום לכל אחד שפתח אתמול משתמש (שאנחנו לא יודעים אולי הוא יבואן, טרול או מי יודע מה הוא....) שירשור לבוא ולכתוב בבלט כזה ללא כל ביסוס,
בשירשור אחר היה מדובר על בעייה ספציפית והשוואה לרפרנס קולנועי מול חדר יעודי מטופל, ושם היה חסר המעברים, שלא היו מספיק מופרדים, מדובר על שיגעון חיובי של חבר עם חדר יעודי שהשקיע לא מעט ומחפש דקויות..., לאחר ניסוי ותהייה ( ואני בטוח שהיית שעת לילה מאוחרת או שאפילו האוזניים התעייפו שם)
ולבסוף ניסו לשמוע בלי כיול בכלל רק הכנסת מרחקים חיתוך לקרוס וכו' באופן ידני, והכל היה נשמע אחרת כלומר טוב יותר מאשר עם כיול...
זה לא נכון זה בלבול אחד גדול, עוד יבואו ימים (וזה לא רחוק) שיהיה חסר שם איזון הפרדות תווך תחתון מפורט ובכלל....
Perlisten R7T
Accuphace
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo/Wiim Ultra
Accuphace
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo/Wiim Ultra
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17929
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
·BARBIE כתב:@FastandFurious
·
אם אתה מסופק מהאנטם, זה זה אומר שהוא כנראה התאים לחדר אצלך. לגבי המחיר, טעות הקלדה שלי, התכוונתי לרשום 9000 ולא 6000 ושזה אומר בדיוק פי 2 מהדנון X4400H שהוא בכלל 9.2 ערוצים כולל הגברה. אודיסי זה לא מערכת כיול מושלמת, והיא אכן לא איכותית כמו ה ARC שיותר מתקרבת לכיון ה DIRAC אבל לא ממש ברמה כזאת, אודיסי פשוט עובד ב 99% ברוב החדרים. עובד = משפר ולא גורע כמו שיכול לקרות עם ARC אם אתה נופל על חדר בעייתי אקוסטית. יותר הגיוני לרכוש דנון על בלינד מאשר אנטם במחיר כזה ויחס מחיר לתמורה נמוך מאד......
תראה ענין הצורך בבחינת המערכת בחלל שלך נכונה תמיד ולכל מערכת כיול אבל ? זה לא תמיד קל לביצוע, מסיבות שונות ומשונות ולכן צריך לעיתים להסתמך על נסיונם של אחרים, שבדקו ושמעו .האנתם זה רסיבר מדהים, בנוי לתלפיות ואמין ביותר.
ממשק המשתמש שלו ,פשוט יחסית לכל האחרים (שמגיעים עם גרפיקה של סרטים מצוירים ) , נוח וברור מאודדד לתפעול מאודדדד.מה שנוח בו הוא שהתפריט עולה על התוכן המוקרן וניתן לשנות פרמטרים תוך כדי תנועה, ללא הפסקת הצפיה , פשוט מעולה.(לא נתקלתי בזה ברסיברים האחרים אבל אולי בנקודה הזו אני טועה.)
לאנתם אין מעבדי וידאו . חסרון ? בדיוק ההפך יתרון אדיר, כי חוץ מים בעיות, המעבדים הללו לא עושים כלום ושום דבר היום , מי צריך אותם?
ולענין ה ARC . זו מערכת מעולה שנותנת תוצאות מעולות ומאפשרת ביצוע טוויקים כאלו ואחרים .
סדר איכות מערכות הכיול הוא כדלקמן , בשלב זה:
-בשורה הראשונה יש לך את טרינוב/רום פרפקט
-בשורה השניה תמצא את דיראק
-בשורה השלישית והמכובדת תמצא את ARC (הם שחררו לא מזמן אפליקציה, שמאפשרת כיול מלא דרך הנייד ללא צורך
בשימוש בתוכנה שמותקנת על המחשב. לא ניסיתי ,אז לא יודע מה איכות הכיול המתקבל)
-ברביעית את אודסי
-בחמישית את זו של ימאהה ופיוניר
-ובשורה האחרונה את המערכת החדשה של אונקיו/אינטגרה, פיתוח שלהם, שממה שאני שמעתי היא דורשת עוד המון
עבודת פיתוח.
עכשיו ,ברגע שאתה לא יכול לקחת אליך הבייתה את כולן לצורך בדיקה וקבלת החלטה לפי התוצאות בשטח אתה נאלץ לרכוש על סמך נסיונם של אחרים / קריאת ביקורות / קריאה בפורומים בחו"ל.
לדעתי , במידה ויש תקציב ולא ניתן לבחון בבית וצריך להסתמך על ביקורות של אחרים האנתם מהווה בחירה נכונה.
בהצלחה למנחשים
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

שוב טעות , טועים, טעינוהכי טוב, לך לחנות מתמחה ובקש לקחת דנון לנסיון. זה אפשרי, להבדיל מהאנטם שהיבואן שלו לעולם לא יסכים לתת לך רסיבר לבדיקה בבית...
נותן גם נותן
3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

·OHADI555 כתב:סתם מתענין לדעת כמה יצא בחול תודה...
לא שווה לרכוש מחו״ל.
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
יואב,istarmini כתב:שוב טעות , טועים, טעינו......
נותן גם נותן...
זה כנראה תלוי לקוח, גם במקרה של הדנון וגם במקרה של האנטם ..
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

·Lior_M כתב:יואב,......
זה כנראה תלוי לקוח, גם במקרה של הדנון וגם במקרה של האנטם .....
ברור שתלוי לקוח.
כשמגיע לקוח שעושה רושם שמעונין ולא הגיע כדי לבלבל את המוח (ויש המון כאלו שבאים לבלבל אותו
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

היבואן של אנתאם הוא אדם מדהים
קוראים לו מיכאל, אדם נוח לכל המשתמע מכך
קוראים לו מיכאל, אדם נוח לכל המשתמע מכך
Perlisten R7T
Accuphace
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo/Wiim Ultra
Accuphace
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo/Wiim Ultra
·וויקטור עבר תהליך דומה לשלך.OHADI555 כתב:תודה רבה לכולם התבלבלתי לגמרי לי יש כרגע 5010 MARNTZS2
B&W703
706S2
PV1D
סנטר HTM 6
השאלה הנשאלת איזה מגבר אפשר לקנות הדנון שרשמו פה זה נראה לי באותה רמה של המרנטץ טיפה יותר טוב משלי...
היה לו Marantz כשלך, לאחר מכן רסיבר yamaha סדרת 10XX או 20XX לא זוכר כבר ה- דגם
והיום (כשנה) עם ANTHEM 720.
היה לו גם B&W אגב, סדרה 6.
·לגבי ההגברה.OHADI555 כתב:יצא לי להכיר את ויקטור לגבי כל הסיפור שלו עם הBW
בחור מדהים
חחח תסדרה 7 של B&W בטוח לא אחליף בזמן הקרוב תוצאה מושלמת(:
לגבי המגבר אני חושב שזה צעצוע לרמקולים האלה...
(קלישאה ומשפט שחוזר על עצמו-ובכל זאת)
*תאלץ לקחת הגברה ולנסות אותה אצלך, ולבחון עם עצמך מה ההשלכות עם הגברה EXT או הפנימית הקיימת*
אצל יבואן ישירות לא משתלם (לפחות במקרה שלי) - אין הנחות , כנראה זה הסכם מול המשווקים, אבל מה בחנויות ניתן לנסות לקבל מחיר אטרקטיבי יותר וטרייד אין (אם רלוונטי כמובן).
את שלי רכשתי באודיו קלאב(ליאור). גם קרוסאוור (רועי) יכול לדעתי לתת מחיר הגון.(מניסיוני)
אנטם מתאים למי שלא יכול להגיע לטרינובאך עדיין מחפש סאונד מחוץ לקופסה.
אם אני לא טועה אחד מהחברי כאן מוכר (אם לא מכר) את 720
את שלי רכשתי באודיו קלאב(ליאור). גם קרוסאוור (רועי) יכול לדעתי לתת מחיר הגון.(מניסיוני)
אם אני לא טועה אחד מהחברי כאן מוכר (אם לא מכר) את 720
Heavy Metal Is The Law
השאלה שלי מה זה ישפר אצלי בחדר המערך של הרמוקלים באמת עכשיו ואו לגבי סטראיו 703S2genvirt כתב:אצל יבואן ישירות לא משתלם (לפחות במקרה שלי) - אין הנחות , כנראה זה הסכם מול המשווקים, אבל מה בחנויות ניתן לנסות לקבל מחיר אטרקטיבי יותר וטרייד אין (אם רלוונטי כמובן).
אם אני לא טועה אחד מהחברי כאן מוכר (אם לא מכר) את 720...
באמת מושלםםםםם אין לי מילים אבל אם אפשר יותר אז למה לא השאלה מה כדי לשים POWER
או לשים רסיבר אחר מSR5010
חלק אומרים לי POWER
תודה
מה הכוונה טרינובאך לא מבין אותך חח
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

·genvirt כתב:אצל יבואן ישירות לא משתלם (לפחות במקרה שלי) - אין הנחות , כנראה זה הסכם מול המשווקים, אבל מה בחנויות ניתן לנסות לקבל מחיר אטרקטיבי יותר וטרייד אין (אם רלוונטי כמובן).
אם אני לא טועה אחד מהחברי כאן מוכר (אם לא מכר) את 720...
ה 720 נמכר בשעה טובה , ברכות לקונה המאושר שקיבל רסיבר מדהים.