ומה עם טלוויזיות איכותיות ביותר לשימוש מצומצם מאוד?

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
sarka פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 139
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #1 

שימוש מצומצם:
גייממינג 0%
4K ממש לפעמים עם תוכן מזדמן ממקור חיצוני
Netflix ו-YouTube ב-Hd בלבד (אין מספיק מהירות אינטרנט באזור, מקס.22)
Pc 0%
תכניות של yes ב-hd ו-sd, הרבה ספורט (כולל ערוץ 55) - 95%

מרחק צפייה 2.80-3.00 מ׳, לכן מדובר כנראה על 65״. הצפייה תמיד בחדר חצי מואר (אף פעם לא רואים בחושך מוחלט)

חשוב מאוד איכות המוצר וטיב הבנייה.

האם mu8000, mu9000, sj800y הן יותר מידי לדרישות ה״מצומצמות״ שלי וחבל על הכסף? האם כן, אז מה במקומם שייתן תוצאות כמה שיותר טובות?

חרשתי את הפורום ולא מצאתי דעות אובייקטיביות.

יש למישהו המלצות?

Buyinggg
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 34
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #2 

@sarka

זה עניין מאוד סובייקטיבי, יהיה קשה לענות על סוגייה כזאת.
אתה מוזמן להסתכל בנוסף גם על MU7000, NU7100
האם למישהו יש ידע בנושא?
https://www.hometheater.co.il/vt306025.html

sarka פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 139
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #3 

שאלה האם טלויזיות מסדרות יותר גבוהות ייתנו לי תמונה יותר טובה בתכנים שאני צופה, בגלל סוג מעבד התמונה, upscaling יותר טוב או סוג בפנל יותר טוב. לא מוצא את הנתונים האלה. בחנויות לא ניתן לבדוק. כולם מדגימים 4K בלבד. ואם מעבירים לערוצי yes, התאורה בחנות וכיול המסכים זה ממש שונה מה שיהיה בבית.

BARBIE
טרול
טרול
תגובות: 858
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 134 פעמים

שליחה #4 

sarka כתב:שאלה האם טלויזיות מסדרות יותר גבוהות ייתנו לי תמונה יותר טובה בתכנים שאני צופה, בגלל סוג מעבד התמונה, upscaling יותר טוב או סוג בפנל יותר טוב. לא מוצא את הנתונים האלה. בחנויות לא ניתן לבדוק. כולם מדגימים 4K בלבד. ואם מעבירים לערוצי yes, התאורה בחנות וכיול המסכים זה ממש שונה מה שיהיה בבית.
...
·

בשביל תכני 1080P אתה צריך מסך 1080P. מסך 4K לא מסוגל להציג 1080P בצורה מושלמת, למרות שמדובר בהעתקה של כל פקסל כפול 4. הבעיה היא לא ניתן למצוא יותר מסכי 1080P איכותיים מלבד יד שנייה. להחלקת תמונה ברמה עדיף סוני מהדגמים הבינוניים כמו ה 9005F החדשה. אבל בארץ היא מתומחרת כמו דגמי העל בחול... סמסונג NU8000 החדשה גם מעולה, כמו גם ה NU8500 שהיא כמו ה NU8000 רק מסך קעור ופאנל 10 סביות אמיתי ולא 8 + 2 כמו 99% מהמסכי ה HDR היום. אבל אם אתה רואה רק 1080P זה פחות רלוונטי עבורת, כי המקור הוא 8 סביות בכל מקרה...

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”