מקבל אודיו PCM בלבד מהקודי, אשמח לעזרה בהגדרות (צילום מסך מצורף)
שלום,
עד לא מזמן הכל עבד תקין בקודי אצלי. משהו נדפק לאחרונה ואני רואה ברסיבר (דנון X2300) שקודי מוציאה רק PCM לרסיבר. ניגון בנגן המדייה הרגיל של ווינדוס או בפלייסטיישן והרסיבר מקבל אותות כמו שצריך.
זה מה שמוגדר בהגדרות האודיו:
[img2=500x268][imgurpng]jOnkv8K[/imgurpng][/img2]
[img2=500x257][imgur]QKf7M5w[/imgur][/img2]
בחרתי ב WASAPI (שעבד טוב בפעם האחרונה), עדיין אין שינוי...
[img2=500x292][imgurpng]mF5PzF1[/imgurpng][/img2]
עד לא מזמן הכל עבד תקין בקודי אצלי. משהו נדפק לאחרונה ואני רואה ברסיבר (דנון X2300) שקודי מוציאה רק PCM לרסיבר. ניגון בנגן המדייה הרגיל של ווינדוס או בפלייסטיישן והרסיבר מקבל אותות כמו שצריך.
זה מה שמוגדר בהגדרות האודיו:
[img2=500x268][imgurpng]jOnkv8K[/imgurpng][/img2]
[img2=500x257][imgur]QKf7M5w[/imgur][/img2]
בחרתי ב WASAPI (שעבד טוב בפעם האחרונה), עדיין אין שינוי...
[img2=500x292][imgurpng]mF5PzF1[/imgurpng][/img2]
טוב, אין לי עוד איזה רעיון חכם כרגע. אם נגן אחר עושה bitstreaming נורמלי וקודי לא עם אותו הקובץ, אז כנראה משהו נדפק בקודי. אני בשלב הזה הייתי עובר לbrute force
. מגבה את קודי עם תוסף בשם Backup (הוא מגבה הרבה דברים אבל לא הגדרות), מסיר אותו לגמרי (כולל מה שהוא יוצר בתייקיית users) ומתקין מחדש. פשוט לא תמיד שווה לבזבז זמן ולחפש איזושהי בעיה מאד נקודתית אם אפשר להתקין ולהגדיר מחדש ולגמור עניין ב10 דקות.
- DudeShemesh
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 916
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 88 פעמים
תבדוק אם מוגדר לך להתאים את ה Playback לקצב הרענון של המסך, ואם כן תכבה. (ההגדרה ההפוכה - לשנות את קצב הרענון של המסך - מומלצת, ואין צורך לכבות אותה).
- שי-כ
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4810
- שם מלא: שי כהן
- נתן תודות: 949 פעמים
- קיבל תודות: 302 פעמים
תגדיר ב Audio output device: DIRECTSOUND: HDMI DENON
בהגדרת passthrough output device: WASAPI:HDMI DENON
אם לא, תגדיר WASAPI: HDMI בשנייהם. בכל אופן, אל תגדיר SPDIF או default. כי לא תקבל סאונד HD.
בהגדרת passthrough output device: WASAPI:HDMI DENON
אם לא, תגדיר WASAPI: HDMI בשנייהם. בכל אופן, אל תגדיר SPDIF או default. כי לא תקבל סאונד HD.