כיסוי לרמקולים
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
צפיד
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2856
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 64 פעמים
אני מחפש כיסוי כאלה אך לא ממש מוצא,איפה ישראל שיעלה איזו תמונה מה BABY קרמונה שלו עם הכיסוי-אחרי הכל קיים קשר משפחתי
אני מאוד אשמח לשמוע רעיונות...אז אם יש למישהו רעיון לעשות אחד כזה איכותי ,עם טעם טוב מוזמן לכתוב או לעלות תמונה.
תודה
אני מאוד אשמח לשמוע רעיונות...אז אם יש למישהו רעיון לעשות אחד כזה איכותי ,עם טעם טוב מוזמן לכתוב או לעלות תמונה.
תודה
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
מדוד את הרמקול> לך לחנות בדים תקנה בד לפי המידה פלוס 2 ס"מ בכל צד > לך לתופרת שלם לה 50 שקל גג ויש לך אחלה כיסוי!
נ.ב מה שמזכיר לי לסיים את הגריל שלי... (בד שחור מבריק..)
נ.ב מה שמזכיר לי לסיים את הגריל שלי... (בד שחור מבריק..)
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
-
צפיד
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2856
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 64 פעמים
אתה צודק ,אבל לדעתי זה עניין של הרגל.web כתב:שאלה למי שיש כיסוי כזה (גם הVR2 מגיעים עם כיסוי בד קטיפה)
מישהו משתמש בכיסוי כזה ביום יום?
אני מניח שלתקופות ארוכות (חופשה למשל) יש הגעיון. אבל לכל יום?...
אפשר לתכנן כיסויים שירדו ויולבשו די מהר ,אין ספק שזה גם שומר עליהם מפני אבק,ילדים וכ' וגם אתה פחות צריך לנקות אותם.... לא יודע אולי אני גרידי מדי על הציוד שלי
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
אם זה נועד רק נגד אבק, אז אפשר כל בד.
אני מואוד אוהבת סאטן, משי, כותנה באיכות טובה...
אם זה נועד רק לכיסוי וצריך להיות אסטטי מאוד אני מליה ללכת לחנות בדים גדולה ולחפש... (בנחלת בינימין בת"א יש לא מעט חנויות)
אני מואוד אוהבת סאטן, משי, כותנה באיכות טובה...
אם זה נועד רק לכיסוי וצריך להיות אסטטי מאוד אני מליה ללכת לחנות בדים גדולה ולחפש... (בנחלת בינימין בת"א יש לא מעט חנויות)
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"