הוט פייבר 4K - שמע 5.1??

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
giliav פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 28
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לחברים,
אחרי שנים בהוט ואח"כ בהוט פייבר לחצתי וקיבלתי "שדרוג" לממיר 4K שלהם.

לצערי הממיר הזה לא אמין ולא ממש מוכן לשימוש לקהל הרחב: נתקע כל כמה שעות, דורש כיבוי והדלקה 3-4 פעמים ביום ובכללי ממש לא יציב (כבר היה פה טכנאי וזה לא עזר).

עכשיו אני מנסה למצוא לפחות משהו אחד חיובי ומנסה להוציא ממנו סאונד 5.1 . יש לי חיבור HDMI לרסיבר שלי (רסיבר 7.2.2 תומך 4K וכל הפורמטים). כדי לנסות להוציא 5.1 שמתי YOUTUBE בממיר ושם וידאו לבדיקת DOLBY 5.1 אלא שלפי הרסיבר שלי הממיר מוציא תמיד רק סטריאו 2 ערוצים PCM.

ניסיתי גם את הסדרות 4K של הוט בVOD וגם ערוצים שונים - נראה שהממיר לא מוציא 5.1 בשום מצב אלא רק 2 ערוצים.

בהגדרות אגב ניסיתי בהגדרות הצליל בממיר תחת HDMI גם BYPASS וגם EDID אבל השמע זהה (2 ערוצים בלבד).

מישהו הצליח להוציא 5.1 ערוצים מהממיר הזה?

rbh3
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 561
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 34 פעמים

שליחה #2 

נסה להיכנס להגדרת שמע ולהפעיל את הspdif.
יוטיוב לא תומך ב5.1. אתה יכול לנסות בערוץ הוט גולד או mtv hd

giliav פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

תודה. ניסיתי חיבור אופטי וחיבור HDMI ובכל אחד מהם את כל אחד מ3 המצבים וזה תמיד נשאר PCM 2.0 לצערי. ממש מבאס

rbh3
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 561
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 34 פעמים

שליחה #4 

JohnDue כתב:אני חייב להגיב ולהעיר כאן, שאישית אני כבר התייאשתי מכל הספקיות בהקשר להספקת אודיו איכותי ב5.1+ ("כל" == הוט/יס/וכל הIPTV למיניהם). יש חוסר יציבות מוחלט מבחינה טכנית, וגם רוב החומרים עצמם - מטעמי קמצנות (כנראה) לא תמיד נשמרים בפורמט המתאים. מהסיבה הזאת, לדעתי אלו עם מערכות שמע סבירות (והיום 5.1 זה המינימום) שגם רוצים ליהנות מהם - נאלצים בארץ לוותר על ה"טובות" של הספקיות, ולהמשיך בשיטה הישנה והטובה - הורדות. לפחות שם אתה יכול להיות בשליטה.

אישית, עם סטרימר -TV-BOX סיני הכי פשוט, עידן+, וSETUP עם תוכנות HTPC/קודי/הורדה - אתה מקבל תוצאה איכותית ויציבה. נכון, זה לא נוח כמו ללחוץ על כפתור בשלט, וזה המזל הגדול של כל הספקיות - רוב האנשים/לקוחות - חייבים את זה. לצערנו, אנחנו במיעוט.

יתכן ובנטפליקס התמיכה בשלה יותר.
...
יס נותנים לא מעט 5.1 כל שאר השירותים עלובים מאוד...

נסה להיכנס לערוץ HOT GOLD לאפשרויות על הסרט ולשנות את הפורמט שמע ידני ל5.1

giliav פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

• צודקים. חיכיתי וניסיתי במשך ימים ובסוף גיליתי שלפעמים בחלק קטן מהסרטים הם משדרים 5.1 בערוץ הGOLD. ממש מאכזב.
    העיקר שיש 4K (לכאורה) אבל אין תכנים ב4K ואין דולבי בשידורים :-(

giliav פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

לצערי עם בנות נוער בבית הניתוק מהוט קשה יותר ממה שחושבים (אין מה לאמר - התכנים שלהם טובים מאוד).

לגבי חסכון ניכר - בדקתי כמה וכמה פעמים ויוצא לי כמעט אותו מחיר (5 ממירים) בכולם בערך (למעט נטפליקס נטו שלא ממש מכסה לי הכל).

אני ממש לא מבין אותם שכן אני בטוח שהכל מגיע אליהם בדולבי ויש להם חיבור נחושת לכל לקוח כך שתאורטית אין שום סיבה לא לשדר באיכות מקסימלית הכל.

giliav פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

להן ממש לא אכפת :-) לי מאודדד :-)

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”