בעיה בהגדרות רסיבר דנון
היי,
אני מעביר את השאלה שלי לכאן כי נראה לי יותר רלוונטי לפורום הזה עם הידע שיש כאן לאנשים.
קניתי רסיבר דנון 4400 שאליו חיברתי סרטימר (nexbox A95x) ויכולתי לראות על הטלוויזיה (LG smart tv)
את הסרטים (קיבלתי HDR בטלוויזיה וסראונד ברסיבר).
אתמול הגיע גם המקרן של אפסון, חיברתי אותו גם כן לרסיבר עם כבל HDMI תומך 4K אבל הרסיבר לא זיהה אותו ולא
התקבלה תמונה במקרן (לא ביציאה מוניטור 1 ולא במוניטור 2).
התחלתי לשחק עם ההגדרות, ביטלתי את השליטה מהטלוויזיה, ביטלתי את ה SIMPELINK, שיחקתי עם ה ARC
והגעתי למצב שאני כן רואה את התפריטים של הרסיבר גם על המקרן וגם על הטלוויזיה אבל רק אם הסטרימר כבוי, כאשר אני מדליק אותו אני לא רואה תמונה לא בטלוויזיה ולא במקרן.
הוצאתי את הכבל מסטרימר וחיברתי לממיר סלקום (כל שאר החיבורים נשארו אותו הדבר) ואני כן יכול לראות את השידור
גם בטלוויזיה וגם במקרן.
זה נראה לי כמו שינוי הגדרה הכי פשוטה ברסיבר או בסטרימר כדי לתפור את הבעיה אבל לא הצלחתי לעלות על זה.
מה מתנגש שם שלא מאפשר לי לצפות דרך המקרן או הטלוויזיה בסרטים דרך הסטרימר?
אני מעביר את השאלה שלי לכאן כי נראה לי יותר רלוונטי לפורום הזה עם הידע שיש כאן לאנשים.
קניתי רסיבר דנון 4400 שאליו חיברתי סרטימר (nexbox A95x) ויכולתי לראות על הטלוויזיה (LG smart tv)
את הסרטים (קיבלתי HDR בטלוויזיה וסראונד ברסיבר).
אתמול הגיע גם המקרן של אפסון, חיברתי אותו גם כן לרסיבר עם כבל HDMI תומך 4K אבל הרסיבר לא זיהה אותו ולא
התקבלה תמונה במקרן (לא ביציאה מוניטור 1 ולא במוניטור 2).
התחלתי לשחק עם ההגדרות, ביטלתי את השליטה מהטלוויזיה, ביטלתי את ה SIMPELINK, שיחקתי עם ה ARC
והגעתי למצב שאני כן רואה את התפריטים של הרסיבר גם על המקרן וגם על הטלוויזיה אבל רק אם הסטרימר כבוי, כאשר אני מדליק אותו אני לא רואה תמונה לא בטלוויזיה ולא במקרן.
הוצאתי את הכבל מסטרימר וחיברתי לממיר סלקום (כל שאר החיבורים נשארו אותו הדבר) ואני כן יכול לראות את השידור
גם בטלוויזיה וגם במקרן.
זה נראה לי כמו שינוי הגדרה הכי פשוטה ברסיבר או בסטרימר כדי לתפור את הבעיה אבל לא הצלחתי לעלות על זה.
מה מתנגש שם שלא מאפשר לי לצפות דרך המקרן או הטלוויזיה בסרטים דרך הסטרימר?
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9459
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1144 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
תבדוק בהגדרות התמונה ברסיבר שהוא מוגדר להוציא אות לשתי יציאות ה HDMI
http://manuals.denon.com/AVRX4400H/EU/E ... xuhedk.php
http://manuals.denon.com/AVRX4400H/EU/E ... xuhedk.php
·oris74 כתב:תבדוק בהגדרות התמונה ברסיבר שהוא מוגדר להוציא אות לשתי יציאות ה HDMI
http://manuals.denon.com/AVRX4400H/EU/E ... xuhedk.php...
גם את זה נסיתי, בהתחלה הגדרתי כל יציאה בנפרד ולאחר מכן על AUTO שיזהה לבד את שתי היציאות והוא אכן מזהה
בשתיהן את הממיר של סלקום אבל בחיבור הסטרימר לא עובר האות.
- oris74
- חבר במועדון HT

אני די בטוח שהסטרימר שלך הוא הבעיה - לדעתי הוא לא תומך ב HDMI 2
נסה לשחק עם הרזולוציה שלו - תבחר משהו עם 24 או 30 FPS ותבדוק
נסה לשחק עם הרזולוציה שלו - תבחר משהו עם 24 או 30 FPS ותבדוק
·oris74 כתב:אני די בטוח שהסטרימר שלך הוא הבעיה - לדעתי הוא לא תומך ב HDMI 2
נסה לשחק עם הרזולוציה שלו - תבחר משהו עם 24 או 30 FPS ותבדוק...
אוקי, אני אנסה תודה.
מה הכוונה ב HDMI 2? עד עכשיו הוא מחובר לאותה כניסה ברסיבר כמו לפני חיבור המקרן והייתי צופה בטלוויזיה בלי בעיה.
גם ההגדרה של היצאות HDMI ברסיבר לא השתנו.
- oris74
- חבר במועדון HT

טעות שלי - נראה שהוא כן תומך ב HDMI 2.0
בכל מקרה נסה לשחק עם הרזולוציה של הסטרימר. היה לי סיפור דומה עם סטרימר של מיבוקס לעומת שילד - לא משנה מה עשיתי לא הצלחתי לקבל 4K במיבוקס בחיבור דרך רסיבר - אותו חיבור בדיוק לשילד עבד בלי בעיה
בכל מקרה נסה לשחק עם הרזולוציה של הסטרימר. היה לי סיפור דומה עם סטרימר של מיבוקס לעומת שילד - לא משנה מה עשיתי לא הצלחתי לקבל 4K במיבוקס בחיבור דרך רסיבר - אותו חיבור בדיוק לשילד עבד בלי בעיה
טוב, ניסיתי לשנות רזולוציה ועדיין אין אות ברסיבר (בטלוויזיה רואים בלי בעיה), ניסיתי עם סטרימר אחר Beelink ויש אותה תופעה.
אם אני מחבר את הסטרימר ישירות למקרן אני כן מקבל תמונה זה אומר שמשהו ברסיבר לא מעביר את האות למקרן.
אם אני מחבר את הסטרימר ישירות למקרן אני כן מקבל תמונה זה אומר שמשהו ברסיבר לא מעביר את האות למקרן.
- oris74
- חבר במועדון HT

צודק. יש פה גם משמעות למרחק בין הרסיבר והמקרן. מה אורך הכבל ביניהם?ZiggyMan כתב:נסה להחליף כבל בין הרסיבר למקרן....
·oris74 כתב:צודק. יש פה גם משמעות למרחק בין הרסיבר והמקרן. מה אורך הכבל ביניהם?.........
הכבל הוא של חברה שהומלצה כאן לא פעם.
Monoprice Luxe Series Active High Speed HDMI Cable, 4K @ 60Hz, 18Gbps, 26AWG, YUV 4:2:0, CL3, 35ft
10 מטר כבל אקטיבי, מאוד יעציב אותי אם יתברר שהדנון לא יודע להתמודד עם כבל כזה.
ווידאתי שהוא עם הכיוונים הנכונים, מקור מחובר לרסיבר ומסך מחובר למקרן.
- oris74
- חבר במועדון HT

ממה שאני זוכר, זה גם תלוי בסטרימר. היו אנשים עם בעיות דומות לשלך אבל זה נפתר כשעברו להשתמש בסטרימר מתקדם יותר