vista media center הקלטה ושאלות נוספות

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
anfof פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 12
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם
יש לי מס' שאלות :
- האם ניתן להקליט מהמדיה סנטר ערוץ אחד ולראות ערוץ אחר ?
- כשאני מפעיל מצב של DUAL VIEW ואני רואה את המדיה סנטר ב LCD אני לא יכול לעבור עם העכבר לדסקטופ הרגיל שלי - לדוגמא : לראות טלויזיה ב LCD ולהשתמש במסנג'ר במסך מחשב.

האפשרי הדבר ?

nirh216
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 166
נתן תודות: 0

שליחה #2 

- האם ניתן להקליט ערוץ אחד ולראות אחר?
אז ככה, אתה לא יכול אלא אם כן יש לך כרטיס לכידה עם מקודד כפול כמו PVR-500

-כשאני מפעיל מצב של DUAL VIEW ואני רואה את המדיה סנטר ב LCD אני לא יכול לעבור עם העכבר לדסקטופ הרגיל שלי - לדוגמא : לראות טלויזיה ב LCD ולהשתמש במסנג'ר במסך מחשב.

תנסה לשחק עם ההגדרות של Primary Screen או משהו כזה..
במילים אחרות, תהפוך את המסך של המחשב למסך ראשי ואת הטלוויזיה למסך משני וההיפך

מקווה שעזרתי! :P

Slior
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 178
נתן תודות: 3 פעמים

שליחה #3 

כאשר אתה עובד ב-dualview אתה לא יכול לשלוט בו זמנית בשתי תוכנות שונות בשני מסכים שונים,בשביל זה אלוהים ברא את ה- extended view .
תעבור לאקסטנדד ותגרור את החלון של המדיה סנטר למסך הטלוויזיה ואז תגדיל אותו לפול סקרין. בשביל לעבור עם העכבר למסך המחשב פשוט תלחץ על הכפתור של start במקלדת וכשתפריט התחלה נפתח
תגרור את העכבר מהטלויזיה למסך המחשב. בשביל לחזור למדיה סנטר פשוט תלחץ על הכפתור הירוק בשלט (אם אין שלט אז לחיצה על החלון של המדיה סנטר בשורת ההתחל).
ככה אפשר לראות טלויזיה וסרטים ובו"ז לעבוד על המחשב. (Y)

wing2005
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 124
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #4 

תבדוק בהגדרות של הכרטיס מסך, כאשר אתה ב Dual View, צריכה להיות הגדרה איזה מסך מקבל את ה- Full Screen. (או בעברית - התקן מסך מלא)

הבעסה שזה די תקוע עמוק בהגדרות המתקדמות (קליק ימני על שולחן העבודה-> מאפיינים-> הגדרות -> מתקדם) ושם בלשונית של הדריבר המקורי (המקורי בלבד - ולא מה שמסופק עם חלונות!)

באקספי, זה עובד, מנסיון וזה קיים גם בכרטיסים של NVIDIA וגם בכרטיסים של ATI. רק תחפש קצת ובטוח תמצא.

מה שזה אומר, זה, שהטלויזיה מקבלת רק מסך מלא (כלומר אפילו אם תריץ את מדיה פלייר במצב רגיל, במסך תקבל אותו על שולחן העבודה ובטלויזיה זה יהיה על כל המסך בלי שולחן עבודה, אפילו הסמנים של העצירה וכו לא יופיעו) ככה עם העכבר אתה יכול לעבוד על המסך הרגיל ולהמשיך לצפות בטלויזיה.

לגבי ויסטה, עוד לא יצא לי לבדוק.

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”