מחפש אוזניות אלחווטיות OVER THE EAR זולות וטובות
-
blizzard20
-
- חבר פעיל

- תגובות: 54
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
אהלן
אני מחפש אוזניות אלחוטיות OVER THE EAR.
אני לא מתכוון להוציא מעל 500-600 ש"ח ואפילו עדיפות לעד 200-300 ש"ח.
השימוש העיקרי הוא לשמוע מוזיקה בעבודה תוך כדי שאני עובד, זה לא קורה כל יום וגם לא ליותר משעתיים נטו ביום.
אני לא אודיופיל(סליחה מראש מכל המקצוענים פה) אז איכות הסאונד היא לא קריטית עבורי (כמובן שחשוב שלא ישמעו גרוע, אבל בינוני פלוס זה גם טוב לי),כן מ-א-ו-ד חשוב לי הנוחות שלהן... היה לי בעבר אוזניות שהחלק הפנימי שלהם נגע לי בחלק העליון של האוזן ואחרי כמה דק' כאלה זה מתחיל לכאוב- ואין לי ראש או אוזניים גדולים במיוחד.
יש לא מעט אוזניות זולות באמזון אבל זה קצת TOO GOOD TO BE TRUE, יש 5000 ביקורות עם 4.5 כוכבים לאוזניות של 120 ש"ח, זה נראה חשוד ואני לא יודע אם הביקורות FAKE או שבאמת זה VALUE FOR MONEY גבוה.
אשמח לקבל המלצות ממישהו שיש לו אוזניות שעונות על הקריטריונים.
תודה!
אני מחפש אוזניות אלחוטיות OVER THE EAR.
אני לא מתכוון להוציא מעל 500-600 ש"ח ואפילו עדיפות לעד 200-300 ש"ח.
השימוש העיקרי הוא לשמוע מוזיקה בעבודה תוך כדי שאני עובד, זה לא קורה כל יום וגם לא ליותר משעתיים נטו ביום.
אני לא אודיופיל(סליחה מראש מכל המקצוענים פה) אז איכות הסאונד היא לא קריטית עבורי (כמובן שחשוב שלא ישמעו גרוע, אבל בינוני פלוס זה גם טוב לי),כן מ-א-ו-ד חשוב לי הנוחות שלהן... היה לי בעבר אוזניות שהחלק הפנימי שלהם נגע לי בחלק העליון של האוזן ואחרי כמה דק' כאלה זה מתחיל לכאוב- ואין לי ראש או אוזניים גדולים במיוחד.
יש לא מעט אוזניות זולות באמזון אבל זה קצת TOO GOOD TO BE TRUE, יש 5000 ביקורות עם 4.5 כוכבים לאוזניות של 120 ש"ח, זה נראה חשוד ואני לא יודע אם הביקורות FAKE או שבאמת זה VALUE FOR MONEY גבוה.
אשמח לקבל המלצות ממישהו שיש לו אוזניות שעונות על הקריטריונים.
תודה!
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9464
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1147 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
אני רכשתי אותן במבצע ב 70$ אז שווה לעקוב אחר המחיר.
יש סקירות ביוטיוב אם אתה מחפש הסבר מפורט
http://s.aliexpress.com/amEJzMbY
יש סקירות ביוטיוב אם אתה מחפש הסבר מפורט
http://s.aliexpress.com/amEJzMbY
-
blizzard20
-
- חבר פעיל

תודה, אני רוצה לקנות אותם, אני רואה שבאליאקספרס בעברית כן יש אותם ב 70 דולר, יש סיבה לא לקנות משם?
https://he.aliexpress.com/w/wholesale-W ... ext=W830BT
יש גם ב 90 אני מנסה להבין מה ההבדל, לדעתי אין...
https://he.aliexpress.com/w/wholesale-W ... ext=W830BT
יש גם ב 90 אני מנסה להבין מה ההבדל, לדעתי אין...
- oris74
- חבר במועדון HT

מה ששלחתי לך זה מהחנות הרשמית של החברה בעלי - אבל לא צריכה להיות בעיה לרכוש מחנויות אחרות, רק תוודא שיש ביקורות טובות על החנות
-
blizzard20
-
- חבר פעיל

מצטער על ההקפצה, רציתי להגיד שקניתי אותם בסוף מהחנות הרשמית באלי אקספרס, הגיעו מהר ב-ט-י-ר-ו-ף, כאילו שבוע +\-...
האוזניות מדהימות, מעבר למצופה ביי פארררר ממה שחשבתי שאקבל במחיר הזה.
יתרונות (מהחשוב יותר לחשוב פחות, לדעתי):
1) נוחות נוחות נוחות!!!!!! זה היה הדבר שהכי חשוב מבחינתי, האוזניות הקודמות שלי קצת הכאיבו לי (AUDIO TECHNICA, לא משהו גנרי) ואני חייב להגיד שאני שעות עם האוזניות האלה על הראש ופשוט תענוג.
2) איכות סאונד(באסים מפחידים).
3) לא שומעים כ-ל-ו-ם מסביב על עוצמה גבוה (יכול להיות גם חיסרון, תלוי בהעדפות שלכם).
חסרונות:
1) אין כפתור MUTE.
2) האוזניות מחוברות ב BT ללפטופ שלי מהעבודה, קרה פעם פעמיים שקצת קירטע לי, אבל יכול להיות שזה היה היוטיוב עצמו ולא הBT(חייב להפסיק להשאיר 30 טאבים פתוחים בכרום) אז אני לא ממהר להאשים את האוזניות, 99 אחוז מהזמן ה CONNECTION פרפקט.
3) על העוצמה הכי גבוה הסאונד טיפה זולג החוצה, לי לא מפריע כל כך.
תודה על ההמלצה חבר!!!
האוזניות מדהימות, מעבר למצופה ביי פארררר ממה שחשבתי שאקבל במחיר הזה.
יתרונות (מהחשוב יותר לחשוב פחות, לדעתי):
1) נוחות נוחות נוחות!!!!!! זה היה הדבר שהכי חשוב מבחינתי, האוזניות הקודמות שלי קצת הכאיבו לי (AUDIO TECHNICA, לא משהו גנרי) ואני חייב להגיד שאני שעות עם האוזניות האלה על הראש ופשוט תענוג.
2) איכות סאונד(באסים מפחידים).
3) לא שומעים כ-ל-ו-ם מסביב על עוצמה גבוה (יכול להיות גם חיסרון, תלוי בהעדפות שלכם).
חסרונות:
1) אין כפתור MUTE.
2) האוזניות מחוברות ב BT ללפטופ שלי מהעבודה, קרה פעם פעמיים שקצת קירטע לי, אבל יכול להיות שזה היה היוטיוב עצמו ולא הBT(חייב להפסיק להשאיר 30 טאבים פתוחים בכרום) אז אני לא ממהר להאשים את האוזניות, 99 אחוז מהזמן ה CONNECTION פרפקט.
3) על העוצמה הכי גבוה הסאונד טיפה זולג החוצה, לי לא מפריע כל כך.
תודה על ההמלצה חבר!!!
- oris74
- חבר במועדון HT

שמח שאתה נהנה כמוני. הקרדיט מגיע לחבר @MrBig75 שהמליץ עליהם