שקע חכם
ממה שאני יודע אין אפילו אחד נורמלי לתקע הישראלי. לא כזה מרכיבים באיכות סבירה, וגם לא תומך alexa\google home שזה קריטי לשקע 'חכם'...
אם יש לך אפשרות ורצון להחליף את התקע והשקע לאנגלי\אירופאי, הפתרון הכי אלגנטי שמצאתי היה TP-LINK HS110 \ HS100
יש לי את הדגם 110 שמנטר גם צריכת חשמל. מבדיקתי הרכיבים במעגל שלו הם 16A אבל בנתונים הטכנים רשום 13A.
עדיין, זה מספיק לגמרי לכל מכונת קפה מחליף חום\סינגל בוילר, ואפילו לכאלה עם דוד כפול (שלא מחוברות בתלת פאזי).
עובד מצוין ואף פעם אין בעיות, כולל בשימוש עם amazon alexa ו google assistant
אם יש לך אפשרות ורצון להחליף את התקע והשקע לאנגלי\אירופאי, הפתרון הכי אלגנטי שמצאתי היה TP-LINK HS110 \ HS100
יש לי את הדגם 110 שמנטר גם צריכת חשמל. מבדיקתי הרכיבים במעגל שלו הם 16A אבל בנתונים הטכנים רשום 13A.
עדיין, זה מספיק לגמרי לכל מכונת קפה מחליף חום\סינגל בוילר, ואפילו לכאלה עם דוד כפול (שלא מחוברות בתלת פאזי).
עובד מצוין ואף פעם אין בעיות, כולל בשימוש עם amazon alexa ו google assistant
@The-Fox
·
שקלתי לקנות את זה בהתחלה. רעיון נחמד אבל יישום גרוע. לא תומך Alexa\Google Home , אפליקציה מזעזעת שלא עודכנה מ 2015, חוסר בפונקציות בסיסיות.
אני מניח שלהרבה אנשים זה יתאים, אבל זה ממש לא בשבילי.
לדעתי הפתרונות של TP-Link וגם Belkin WeMo יותר אלגנטיים ופונקציונליים.
·
שקלתי לקנות את זה בהתחלה. רעיון נחמד אבל יישום גרוע. לא תומך Alexa\Google Home , אפליקציה מזעזעת שלא עודכנה מ 2015, חוסר בפונקציות בסיסיות.
אני מניח שלהרבה אנשים זה יתאים, אבל זה ממש לא בשבילי.
לדעתי הפתרונות של TP-Link וגם Belkin WeMo יותר אלגנטיים ופונקציונליים.
- The-Fox
- חבר ותיק

- תגובות: 2046
- נתן תודות: 29 פעמים
- קיבל תודות: 183 פעמים
@LQDForce
·
תלוי מה הדרישות שלך, אני לא הייתי אומר שתמיכה ב Alexa זה הכרחי לשקע חכם.
יש קצת באגים באפליקציה והיא קצת מסורבלת אבל בסה"כ עושה את העבודה, לי לא חסר כלום.
בסופו של דבר זה מכשיר שמתאים לישראל בלי שום שינוי: המתח, השקע והוא תומך בזרם של 16A ככה שהוא יתאים לכל מכונת קפה ביתית.
·
תלוי מה הדרישות שלך, אני לא הייתי אומר שתמיכה ב Alexa זה הכרחי לשקע חכם.
יש קצת באגים באפליקציה והיא קצת מסורבלת אבל בסה"כ עושה את העבודה, לי לא חסר כלום.
בסופו של דבר זה מכשיר שמתאים לישראל בלי שום שינוי: המתח, השקע והוא תומך בזרם של 16A ככה שהוא יתאים לכל מכונת קפה ביתית.
- ZoharKantor
- חבר פעיל

- תגובות: 72
- שם מלא: Zohar Kantor
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
יש לי wemo כבר מעל 4 שנים. עובד מעולה, לא נוגע.
רכשתי בגרמניה עם תקע אירופאי. בנוסף יש בריטי ואמריקאי - ממה שקראתי בפורמים, כולם מאשרים שהם 110/220.
המכשיר שלי הגיע עם תקע אירופאי משני הצדדים אז צריכים מתאם.
אני החלפתי לשקע אירופאי בצד אחד ובצד השני לכוון המכונה תקע אירופאי ובזה פתרתי את העניין.
ממליץ מאוד.
נ.ב יש שירשור ישן שלי בנושא למי שרוצה לחפש.
רכשתי בגרמניה עם תקע אירופאי. בנוסף יש בריטי ואמריקאי - ממה שקראתי בפורמים, כולם מאשרים שהם 110/220.
המכשיר שלי הגיע עם תקע אירופאי משני הצדדים אז צריכים מתאם.
אני החלפתי לשקע אירופאי בצד אחד ובצד השני לכוון המכונה תקע אירופאי ובזה פתרתי את העניין.
ממליץ מאוד.
נ.ב יש שירשור ישן שלי בנושא למי שרוצה לחפש.
מישהו שקל את האפשרות הזו?
http://sonoff.itead.cc/en/products/sonoff/sonoff-pow
הרעיון הוא לחבר את הסויטש בין התקע למכונה. כך לא צריך להחליף את השקעים בבית. עלות סביב 40 ש"ח.
(לגבי אלקסה וחבריה... לא בדקתי)
http://sonoff.itead.cc/en/products/sonoff/sonoff-pow
הרעיון הוא לחבר את הסויטש בין התקע למכונה. כך לא צריך להחליף את השקעים בבית. עלות סביב 40 ש"ח.
(לגבי אלקסה וחבריה... לא בדקתי)
@guys
זה נוח מאוד שזה מתחבר למערכת הבקרה של התאורה, מדבר עם אלקסה וגוגל.
שקע אירופאי.
קניתי כבל מאריך אירופאי, החלפתי לו את התקע לישראלי. במכונה החלפתי לתקע אירופאי:
שקע ישראלי -> מאריך ישראלי / אירופאי -> OSRAM -> מכונת קפה.
זה נוח מאוד שזה מתחבר למערכת הבקרה של התאורה, מדבר עם אלקסה וגוגל.
שקע אירופאי.
קניתי כבל מאריך אירופאי, החלפתי לו את התקע לישראלי. במכונה החלפתי לתקע אירופאי:
שקע ישראלי -> מאריך ישראלי / אירופאי -> OSRAM -> מכונת קפה.
- The-Fox
- חבר ותיק

- תגובות: 2046
- נתן תודות: 29 פעמים
- קיבל תודות: 183 פעמים
·guys כתב:@The-Fox
·
באחד השרשורים הישנים לגבי השקע הזה, נאמר שבמידה ויש נפילה של הווי פיי הוא יכול להדליק את המכונה בצורה לא מתוכננת... זה נכון? ובכלל, מה קורה אם יש הפסקת חשמל?...
במידה והגדרת טיימר שידלק/יכבה ביום/שעה מסויימת, הוא יפעל גם אם אין חיבור לרשת, זה קרה לי שבוע שעבר כשהראוטר נתקע ולא הייתה תקשורת בבית.
אם אין למכשיר תקשורת לרשת אי אפשר לדבר איתו (החיבור AD HOC נעשה אך ורק לצורך החיבור הראשוני).
תמיד אפשר ללחוץ על הכפתור במכשיר על מנת להדליק/לכבות את השקע.
במידה והייתה הפסקת חשמל והחשמל חזר, השקע מתחבר מחדש לרשת והוא אמור לזכור את הטיימרים שלו ככה שלא נדרשת פעולה מצד המשתמש.