המוצר הזה מאפשר להוסיף לטלוויזיה תאורה אחורית המשנה את הצבעים שלה לפי התמונה במסך ובכך להעצים את חוויית הצפייה שלכם. בדקנו את הגירסה העדכנית התומכת במסכי 4K.
כתבה מענינת !!
למרות שיש עוד מוצרים כאלה שנמכרים (רובם דורשים חיבור למחשב כלשהו) נראה כי הפתרון כאן פשוט יותר.
עם זאת מעבר לכך שזה מאוד יפה - זה (אמבילייט) לא היה נעים לי כשצפיתי לצפייה ממושכת (סרט ששל שעה וחצי) .
תודה על הסקירה
תמחור המוצר אינו סביר לדעתי.
מנסיון צפייה במערכת דומה -- אחרי מספר דקות ההתלהבות מהגימיק שוככת ומה שנשאר היא חוויה מציקה מעט ... מתאים יותר לצפייה בקליפים של מוסיקה מאשר לסרטים וכו'
הפורום שלהם מלא בתלונות בעיקר לגבי התמיכה ב HDR ו 4K. זה אומנם אמור להפתר בגרסאות הבאות שישחררו אבל כדאי לדעת את זה . מצד שני רב הלקוחות שמסתפקים ב 1080 מרוצים מהמוצר.
אני אישית רכשתי את המוצר הנ"ל ונאלצתי להחזיר אותו לאחר שגיליתי שהוא לא תומך בכלל ב DOLBY VISION וכנראה גם לא יתמוך בגלל בעייה של רישיונות. למשתמשי ATV 4K שעובדים עם DV זה יכול להיות בעייתי .
לפני 5 שנים רכשתי ב-EBAY מבחור ישראלי, ערכת אמבילייט שמתחברת למחשב, עלה בזמנו 150 שקל.
זה עובד מצוין עד היום.
אז לשלם 300 דולר על זה נראה לי מגוחך להפליא.
"כאמור, המוצר לא יעבוד לכם באפליקציות הרצות בטלוויזיה עצמה" - פה המוצר איבד עיניין לחלוטין לגביי (אם אני מבין נכון בנטפליקס כשאני צופה דרך האפליקציה בטלוויזיה אין תמיכה, ורב התוכן שלי מגיע היום משם).