סטרימר של שיאומי mi box - חוות דעת
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
אחד המכשירים הכי טובים ביחס עלות:תועלת היום...
הוא מאוד אינטואיטיבי ופשוט לשימוש, פשוט תתחבר לחשבון גוגל שלך, תיכנס ל playstore ותתקין אפליקקציות כרצונך..
(טיפ: אתה יכול "לשלוח" התקנות דרך הסאמרטפון שלך לשיאומי, פשוט תבחר ביעד התקנה את הסטרימר)
היתרון המרכזי שהוא מריץ Android-TV ולא אנדרואיד רגיל, ולכן יש תמיכה מצוינת ביישומים הפופולריים כגון:
נטפליקס,יוטיוב,קודי
ובנוסף לאט לאט חברות ישראליות מוציאות אפליקציה לצפייה בטלויזיה לאנדרואיד טיוי, כיום יש לך את סלקום, סטינג, וסמארט
בעתיד אני מניח שגם נקסט ופרטנר יוציאו אפליקציה תואמת.
בנוסף הוא מכיל גוגל-קאסט מובנה ולכן תוכל לשדר סרטונים מהסמרטפון ישירות לטלויזיה, וגם להקרין את תוכן המחשב האישי שלך על המסך בקלות.
מבחינת WIFI הוא מצוין, למרות שרובנו רכשנו מתאם של USB-ETHERNET כדי להשמיש לו חיבור קווי ולקבל יציבות מקסימלית
הוא מאוד אינטואיטיבי ופשוט לשימוש, פשוט תתחבר לחשבון גוגל שלך, תיכנס ל playstore ותתקין אפליקקציות כרצונך..
(טיפ: אתה יכול "לשלוח" התקנות דרך הסאמרטפון שלך לשיאומי, פשוט תבחר ביעד התקנה את הסטרימר)
היתרון המרכזי שהוא מריץ Android-TV ולא אנדרואיד רגיל, ולכן יש תמיכה מצוינת ביישומים הפופולריים כגון:
נטפליקס,יוטיוב,קודי
ובנוסף לאט לאט חברות ישראליות מוציאות אפליקציה לצפייה בטלויזיה לאנדרואיד טיוי, כיום יש לך את סלקום, סטינג, וסמארט
בנוסף הוא מכיל גוגל-קאסט מובנה ולכן תוכל לשדר סרטונים מהסמרטפון ישירות לטלויזיה, וגם להקרין את תוכן המחשב האישי שלך על המסך בקלות.
מבחינת WIFI הוא מצוין, למרות שרובנו רכשנו מתאם של USB-ETHERNET כדי להשמיש לו חיבור קווי ולקבל יציבות מקסימלית
תודה על העזרה!מאוד מעריךtomer953 כתב:אחד המכשירים הכי טובים ביחס עלות:תועלת היום...
נטפליקס,יוטיוב,קודי
מבחינת WIFI הוא מצוין, למרות שרובנו רכשנו מתאם של USB-ETHERNET כדי להשמיש לו חיבור קווי ולקבל יציבות מקסימלית...
עוד משהו איזה מתאם רכשתם?ומאיפה כדאי לקנות?
·
- iakovl
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5403
- שם מלא: יאן לנגרמן
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 228 פעמים
·יש דילים כל שני וחמישי על הסטרימר לרמה של 50~60 דולרKobib7 כתב:תודה על העזרה!מאוד מעריך......
עוד משהו איזה מתאם רכשתם?ומאיפה כדאי לקנות?
·...
מתאמים אפשר לקנות בALI למרות שאישית אני מרוצה מהWIFI ללא צורך חיבור חוטי
הזמנתי כבר סטרימרiakovl כתב:·יש דילים כל שני וחמישי על הסטרימר לרמה של 50~60 דולר......
מתאמים אפשר לקנות בALI למרות שאישית אני מרוצה מהWIFI ללא צורך חיבור חוטי...
קראתי כמה תגובות שהWIFI לא תמיד חזק.אני פשוט לא רוצה לקחת סיכון ולהיות ערוך למקרה ואקבל עוצמה חלשה מהWIFI(הרוטר נמצא בחדר שבו אני שם את הסטרימר)
·
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4936
- נתן תודות: 519 פעמים
- קיבל תודות: 689 פעמים
@Kobib7
זה בסדר גמור ! מעבר לנטפליקס קודי ויוטיוב אתה יכול להתחבר לשירותי הטלויזיה של סלקום / סטינג ולעןד מבחר של אפליקציות מותאמות ל ANDROID TV.
תתחדש
זה בסדר גמור ! מעבר לנטפליקס קודי ויוטיוב אתה יכול להתחבר לשירותי הטלויזיה של סלקום / סטינג ולעןד מבחר של אפליקציות מותאמות ל ANDROID TV.
תתחדש
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !