המלצה לאוזניות גיימינג טובות

קונפיגורציות מחשב לגיימינג, אביזרים, כרטיסי מסך רלוונטיים וכו'
שלח תגובה
Shlomi0612 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 7
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי אני מחפש אוזניות טובות לגיימינג כאלה שמכסות את האוזן חשוב לי שהם יהיו 7.1 ושאיכות השמיעה והמיקרופון יהיו הכי טובים שאפשר, התקציב שלי הוא עד 150$, דוד שלי טס בשבוע הבא לארה''ב ולכן אני מתכנן לקנות מאמאזון ולהזמין לו את זה למלון
יש העדפה למיקרופון פנימי אם יש, לא מת על אלה שנשלפים לבחוץ, קצת מפריע על הפה לדעתי... לא שולל גם אוזניות אלחוטיות כי ראיתי שיש כאלה של גיימינג, והאם כאשר זה מחובר באמצעות בלוטוס זה מוריד מאיכות השמע? אשמח שתביאו לי מה שהכי מומלץ ונותן את התמורה הטובה ביותר במחיר הזה.
המשחק הכי הרבה שאני משחק בחודשים האחרונים זה פורטנייט עם חברים אבל אני משחק עוד הרבה כמו GTA, FC 5 וכל מיני כאלה ולכן יש חשיבות לאוזניות איכותיות.
על איזה דגמים הייתם ממליצים?
תודה רבה לעוזרים :)

Ziggity
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 94
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #2 

רוב האוזניות האלחוטיות לא שוות את המחיר לדעתי.

אם אתה מעוניין בזוג סגור, הHyper Cloud II הן הסטנדרט פחות או יותר. הן נוחות, נשמעות מצויין, המיקרופון שלהן טוב ויש להם אביזרים נוספים כמו למשל פאדים חלופיים.

אם אתה מעוניין בזוג פתוח (שלדעתי עדיף על אוזניות סגורות למשחקים מכיוון שאתה מקבל תחושה של סביבה רחבה יותר) אז זו האופציה הכי טובה שלך:
https://www.massdrop.com/buy/massdrop-x ... ng-headset

אולם אין להן 7.1 אבל באמת שזה לא קריטי. רוב ה7.1 הירטואלי הוא לא מוצלח במיוחד וממילא מנועי הצליל של משחקים יודעים לייצר כיווניות טובה.

בהצלחה ותתחדש.

שלח תגובה

חזור אל “PC גיימינג”