אני חייב להגיד שמבחינה אקוסטית מאוד אהבתי, הרגשתי את ההדגשה (ולהודות, לי בבניה לא הלך כל כך טוב).
בנוסף אני חושב על כך שאזניות מעץ ישמעו הכי טוב כפתוחות.
כמו כן, אזניות מהליגה הגבוה שנשמעות טוב, אבל בנויות בפשטות מפלסטיק שיש ברשותי.
DT880 החלקים המתכתיים עושים צדק גדול עם האזניות ומקנים להן גם מראה מדהים (וגם בין היפות ביותר מכל האזניות של BEYERDYNAMIC), בעוד שהחלקים מפלסטיק יוצרים את הקלילות והנוחות.
HD579 עיצוב בין היפים שראיתי ועדיין פלסטיק פשוט.
HD6XX פה כבר המכה... מדובר על גוש פלסטיק שמקצר משמעותית את חיי האזנייה, שחוץ מהמתכת שמאריכה את הקשת, הכל, הקשת והקנים הם מפלסטיק. (אני גם נוטה לכנא את את סדרה 6 כ orpheus לפשוטי העם
ATH-M50 בקצרה, עיצוב מאוד מהונדס וקומפקטי ועדיין אין התעלות בסאונד ביחס לקודמות ויש בלאי לא קטן.
HD201 אזניות העולם השלישי של SENNHEISER, הדגם הכי זול שהם מוכרים, ואיך שהן באות, הן גם נשמעות חלש מאוד!!! (כשפותחים אותן, יש להן בידוד פלסטיק כפול שמונע אקוסטיקה ונזילות סאונד מה שהופך אותן לחסרות תועלת מבחינה אקוסטית) והמבנה גרוע ושביר!, עולות 180ש"ח, לא שוות את זה. לדעתי כל האזניות בארץ אפילו ב 500ש"ח לא שוות את הקנייה במיוחד ב FULL SIZE
עכשיו, מדובר לא רק על הרצון לאזניות עץ, אלא גם שיהיו בנויות ממתכת שיהיו עמידות וטובות ולא ישברו.
כמובן שעץ ומתכת שוקלים הרבה מאוד וגם אזניות כאלו יעלו הרבה.
נתקלתי לאחרונה באזניות כאלו, שמקבלות דווקה ביקורות טובות מאוד בזכות המבנה המתכתי והקנים מעץ.
אך לא נתקלתי בביקורות של אאודיופילים.
אצרף קישור לחברה אחת SIVGA
ולחברה שנייה BLON
המחירים נמוכים יותר אבל הבנתי שבפתוחות הפאדים לא נוחים
יש עוד חברה בשם KINDEN שאני לא מוצא את האזניות שלה למכירה
* מצאתי 2 חברות שכנראה נראות אותו דבר, מה שיוצר רושם שמדובר על מוצר מדבקה, הייתי אור שזה נכון על שניהן
אני רואה שהאזניות קיבלו 5 כוכבים והרבה שבחים!
בעליאקספרס, באמזון וגם ביוטיוב
אני לא מבין למה החברות המובחרות לא משתמשות בחומרים טובים באזניות שלהן.
ועם כל ההייפ סביבן וההשקעה הכספית, נוצרת בסוף התחושה שהחברות האלו לא משקיעות אות אותה ההשקעה במוצרים שלהן שאנחנו מצפים לה!
אשמח לשמוע דעות ממי שנתקל באזניות מעץ או שיש לו.
אולי זה מה שאני צריך בשביל תמורה טובה (ללא צורך בלחשוב איך אני עושה DIY או שטויות אחרות)