אוזניות אלחוטיות לאדם קשיש, לחיבור עם טלוויזיה
שלום,
אני רוצה למצוא פתרון לאדם קשיש (כבד שמיעה) לצפייה בטלוויזיה באמצעות אוזניות אלחוטיות.
לגבי האוזניות, להבנתי אלחוטי זה או אינפרא אדום, או בלוטות, כשהטווח של בלוטות' יותר גמיש ולכן זו הטכנולוגיה העדיפה.
אני מניח שצריך אוזניות שנכנסות ממש לתוך האוזן (ולא headphones).
האם כל סוגי האוזניות הללו דורשות טעינה? אם כן, אני מחפש כאלה שמחזיקות כמה שיותר זמן, וגם כאלה שהטעינה שלהן נוחה לאדם מבוגר (למשל, באמצעות תחנת עגינה לטעינה).
לגבי הטלוויזיה, ככל הנראה יש בה אך ורק יציאת אודיו אופטי (ולא אנלוגי), והיא מחוברת לממיר של YES באמצעות כבלי RCA (אדום לבן וצהוב). לכן אני מניח שיהיה צריך לקנות משדר בלוטות' כלשהו, ואיתו לשדר אל האוזניות.
האם MEE Audio Connect n יתאים לכך? (אם כי הוא די יקר בארץ, 400 ש"ח).
היתרון שאני רואה בו הוא שהוא נשמע אמין, בעל מהירות שידור מהירה יחסית (atpX), ולהבנתי אפשר לחבר אותו בדרך קבע ל USB של הטלוויזיה, ככה שאין צורך לטעון אותו כל פעם. האם זה נכון?
לחלופין אולי אפשר לחבר אותו לממיר של YES, אם כי אני לא בטוח האם יש בממיר עצמו יציאה לאודיו.
אשמח להבין האם מה שרשמתי מדוייק, האם יש חלופות אחרות, ואיזה דגם אוזניות מומלץ.
אני רוצה למצוא פתרון לאדם קשיש (כבד שמיעה) לצפייה בטלוויזיה באמצעות אוזניות אלחוטיות.
לגבי האוזניות, להבנתי אלחוטי זה או אינפרא אדום, או בלוטות, כשהטווח של בלוטות' יותר גמיש ולכן זו הטכנולוגיה העדיפה.
האם כל סוגי האוזניות הללו דורשות טעינה? אם כן, אני מחפש כאלה שמחזיקות כמה שיותר זמן, וגם כאלה שהטעינה שלהן נוחה לאדם מבוגר (למשל, באמצעות תחנת עגינה לטעינה).
לגבי הטלוויזיה, ככל הנראה יש בה אך ורק יציאת אודיו אופטי (ולא אנלוגי), והיא מחוברת לממיר של YES באמצעות כבלי RCA (אדום לבן וצהוב). לכן אני מניח שיהיה צריך לקנות משדר בלוטות' כלשהו, ואיתו לשדר אל האוזניות.
היתרון שאני רואה בו הוא שהוא נשמע אמין, בעל מהירות שידור מהירה יחסית (atpX), ולהבנתי אפשר לחבר אותו בדרך קבע ל USB של הטלוויזיה, ככה שאין צורך לטעון אותו כל פעם. האם זה נכון?
לחלופין אולי אפשר לחבר אותו לממיר של YES, אם כי אני לא בטוח האם יש בממיר עצמו יציאה לאודיו.
אשמח להבין האם מה שרשמתי מדוייק, האם יש חלופות אחרות, ואיזה דגם אוזניות מומלץ.
לגבי החיבור אפשר להשתמש במתאם כזה אם יש חיבור scart לממיר
https://www.amazon.co.uk/scart-3-5mm-so ... B00136X340
הקישור לאמזון אבל אפשר למצוא אותו גם בחנויות לאביזרי חשמל
אפשר לקבל אוזניות מתאימות מקופת החולים בתוספת לא גדולה אם בעית השמיעה ידועה, לא יודע בדיוק מה הנוהלים.
אבא שלי קיבל אוזניות sennheiser כשהחיבור לדעתי הוא רדיו ולא BT אבל מאז יכול להיות שיש דגמים חדשים יותר.
האוזניה דומה (רק דומה !) לזה
https://www.ear-hearing.com.au/product/ ... s-set-900/
הטעינה היא ע"י הנחה בבסיס המשדר/מטען
https://www.amazon.co.uk/scart-3-5mm-so ... B00136X340
הקישור לאמזון אבל אפשר למצוא אותו גם בחנויות לאביזרי חשמל
אפשר לקבל אוזניות מתאימות מקופת החולים בתוספת לא גדולה אם בעית השמיעה ידועה, לא יודע בדיוק מה הנוהלים.
אבא שלי קיבל אוזניות sennheiser כשהחיבור לדעתי הוא רדיו ולא BT אבל מאז יכול להיות שיש דגמים חדשים יותר.
האוזניה דומה (רק דומה !) לזה
https://www.ear-hearing.com.au/product/ ... s-set-900/
הטעינה היא ע"י הנחה בבסיס המשדר/מטען
אם אתה מתכוון לזה, יש לי כזה ואני מרוצה ממנו. קניתי אותו בין השאר בגלל הכניסה האופטית אבל לא הצלחתי להשמיש אותה בחיבור לרסיבר. אם הבנתי נכון היא תומכת רק בסטריאו ולכן זה לא עבד.
אני משתמש בכניסת הpl והחשמל מusb שלhtpc בחיבור קבוע.
מה שמוצלח במיוחד הוא שני כפתורי סינכרון יעודיים לשני מכשירי bt בלי כל מני לחיצות מתוחכמות. הדיליי נמוך מאוד אבל לפעמים עשוי להיות מורגש קלות.
אני משתמש בכניסת הpl והחשמל מusb שלhtpc בחיבור קבוע.
מה שמוצלח במיוחד הוא שני כפתורי סינכרון יעודיים לשני מכשירי bt בלי כל מני לחיצות מתוחכמות. הדיליי נמוך מאוד אבל לפעמים עשוי להיות מורגש קלות.
לגבי המכשיר שמופיע כאן, כרגע יש מכשיר דומה והוא עושה בעיות של שמיעה מקוטעת וצפצופים, אני חושב שזה בגלל שהוא בטכנולוגיה של אינפרא אדום, האם בלוטות יעבוד יותר טוב?
אני לא בטוח שמייצרים מכשיר דומה בטכנולוגיה של בלוטות, ולכן הייתי רוצה גם המלצות לאוזניות מתאימות.
זה די דחוף ככה שאני מחפש משהו שאפשר להזמין כאן בארץ ולקבל תוך יום יומיים.
וכן, אכן התכוונתי למשדר הזה כאן, האם אצלי בטלוויזיה הכניסה האופטית כן תעבוד כמו שצריך?
אני לא בטוח שמייצרים מכשיר דומה בטכנולוגיה של בלוטות, ולכן הייתי רוצה גם המלצות לאוזניות מתאימות.
זה די דחוף ככה שאני מחפש משהו שאפשר להזמין כאן בארץ ולקבל תוך יום יומיים.
וכן, אכן התכוונתי למשדר הזה כאן, האם אצלי בטלוויזיה הכניסה האופטית כן תעבוד כמו שצריך?
בmee וגם במכשיר פשוט יותר שקניתי בארץ לפניו (היה פחות נוח ופחות ייצוגי) שומעים בסדר גמור.
קח בחשבון שבbt יכולים להיות קיטועים בסביבה רווית מכשירים. באוזניות ורמקולים שמסונכרנים ליותר ממקור אחד יש לפעמים קיטוע או חיווי קולי כשמכשיר נכנס/יוצא מטווח. לפעמים מכשיר אחד משתלט על ההשמעה על חשבון מכשיר אחר. במקרה של הmee (ודומיו) זה דורש סינכרון מחדש (בגלל זה אני מעריך את כפתורי הסינכרון היעודיים בmee).
כל עוד מדובר במקור אחד וזוג אוזניות אחד החוויה מנסיוני טובה וחלקה.
הבעיה באוזניות היא שהארגונומיה היא מאוד אישית ולכן קשה להמליץ. זוג שמאוד נוח לאחד עשוי להיות בלתי נסבל לאחר.
בקשר לחיבור האופטי אני לא יודע אבל כאמור החיבור האנלוגי עובד יפה.
קח בחשבון שבbt יכולים להיות קיטועים בסביבה רווית מכשירים. באוזניות ורמקולים שמסונכרנים ליותר ממקור אחד יש לפעמים קיטוע או חיווי קולי כשמכשיר נכנס/יוצא מטווח. לפעמים מכשיר אחד משתלט על ההשמעה על חשבון מכשיר אחר. במקרה של הmee (ודומיו) זה דורש סינכרון מחדש (בגלל זה אני מעריך את כפתורי הסינכרון היעודיים בmee).
כל עוד מדובר במקור אחד וזוג אוזניות אחד החוויה מנסיוני טובה וחלקה.
הבעיה באוזניות היא שהארגונומיה היא מאוד אישית ולכן קשה להמליץ. זוג שמאוד נוח לאחד עשוי להיות בלתי נסבל לאחר.
בקשר לחיבור האופטי אני לא יודע אבל כאמור החיבור האנלוגי עובד יפה.
מגיע לאדם דרך קופת חולים אפשרות קניה של אוזניות מיוחדות של סנהייזר לכבדי שמיעה. סתם אוזניות לטלוויזיה לא יספיקו, וצריך אוזניות מיוחדות שמדגישות תדרים מסויימים שהשמיעה שלהם פגועה אצל כבדי שמיעה.yiggie כתב:שלום,
אשמח להבין האם מה שרשמתי מדוייק, האם יש חלופות אחרות, ואיזה דגם אוזניות מומלץ....
דוד שלי קיבל סיבסוד לדגם rr800 של סנהייזר , והוא מאוד מרוצה.
·