VMC ו-MUI בעברית
שלום לכולם, יש לי WINDOWS VISTA והתקנתי עליו MUI עברית.
ה-MUI שינה לי כמובן את כל ממשקי התוכנות בויסטה, ובין השאר כמו גם
את ה- Vista Media Center
בכל מקרה הייתי רוצה לדעת אם יש אופציה שכל המערכת תיהיה בשפה האנגלית (שפת המקור) וה- Vista Media Center יהיה בעברית.
אולי הגדרות שניתן לבצע \ תוכנה שמסוגלת להכניס לתוקף את ה-MUI רק ליישומים ספציפיים \ קבצים שניתן להוסיף או לשנות כדי להגיע למצב הזה.
אשמח אם תעזרו לי.
תודה לכם.
ה-MUI שינה לי כמובן את כל ממשקי התוכנות בויסטה, ובין השאר כמו גם
את ה- Vista Media Center
בכל מקרה הייתי רוצה לדעת אם יש אופציה שכל המערכת תיהיה בשפה האנגלית (שפת המקור) וה- Vista Media Center יהיה בעברית.
אולי הגדרות שניתן לבצע \ תוכנה שמסוגלת להכניס לתוקף את ה-MUI רק ליישומים ספציפיים \ קבצים שניתן להוסיף או לשנות כדי להגיע למצב הזה.
אשמח אם תעזרו לי.
תודה לכם.
- wing2005
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 124
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 2 פעמים
לא נראה לי שזה אפשרי,
אבל מה שאתה יכול לעשות, זה להוסיף משתמש ולהגדיר את שפת הממשק שלו לעברית, וכאשר אתה רוצה להשתמש במדיה סנטר, תחליף משתמש ע"י החלפת משתמשים מהירה. ככה במשתמש שלך אתה יכול להשאיר ממשק אנגלי.
לאכול את העוגה ולהשאיר אותה כמעט שלימה
נ.ב -אגב mui,
1) עובד רק בגרסאות ultimate ו- home premium.
2)ולא נראה לי שיש בעיה להוריד מהרשת - כל עוד הויסטה עצמו חוקי...
אבל מה שאתה יכול לעשות, זה להוסיף משתמש ולהגדיר את שפת הממשק שלו לעברית, וכאשר אתה רוצה להשתמש במדיה סנטר, תחליף משתמש ע"י החלפת משתמשים מהירה. ככה במשתמש שלך אתה יכול להשאיר ממשק אנגלי.
לאכול את העוגה ולהשאיר אותה כמעט שלימה
נ.ב -אגב mui,
1) עובד רק בגרסאות ultimate ו- home premium.
2)ולא נראה לי שיש בעיה להוריד מהרשת - כל עוד הויסטה עצמו חוקי...
- wing2005
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 124
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 2 פעמים
תראה,
יש לי רעיון בשבילך,
אבל אני לא אחראי לנזקים שיכולים להיווצר במערכת שלך, אם לא תהיה זהיר ולא תנקוט באמצעי זהירות, אתה עלול למצוא את עצמך בבעיה...
ראה הוזהרת.
כל קובץ ששיך לממשק של חלונות נשמר בתוך תיקיה עם שם השפה. סיומת קבצים אלו זה MUI.
אם תטייל תחת תיקיית windows, תוכל למצוא המון תיקיות מהסיגנון של en-US ו/או במקרה שלנו תמצא גם he-IL.
מה שאתה יכול לעשות זה להחליף את הקבצים שיושבים ב-
c:\windows\ehome\en-US
בקבצים שיושבים ב -
c:\windows\ehome\he-IL
ולבדוק מה קורה. אל תשכח לנקוט אמצעי זהירות ולגבות את הקבצים לפני הדריסה...
בהצלחה, שתף אותנו בתוצאות...
יש לי רעיון בשבילך,
אבל אני לא אחראי לנזקים שיכולים להיווצר במערכת שלך, אם לא תהיה זהיר ולא תנקוט באמצעי זהירות, אתה עלול למצוא את עצמך בבעיה...
כל קובץ ששיך לממשק של חלונות נשמר בתוך תיקיה עם שם השפה. סיומת קבצים אלו זה MUI.
אם תטייל תחת תיקיית windows, תוכל למצוא המון תיקיות מהסיגנון של en-US ו/או במקרה שלנו תמצא גם he-IL.
מה שאתה יכול לעשות זה להחליף את הקבצים שיושבים ב-
c:\windows\ehome\en-US
בקבצים שיושבים ב -
c:\windows\ehome\he-IL
ולבדוק מה קורה. אל תשכח לנקוט אמצעי זהירות ולגבות את הקבצים לפני הדריסה...
בהצלחה, שתף אותנו בתוצאות...