Better Call Saul - עונה 4
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46420
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
הפרק הראשון בעונה החדשה שתשודר ב 6 לאוגוסט הקרוב.
הטריילר לעונה 4 ששוחרר ב- Comic-Con 2018:
הטריילר לעונה 4 ששוחרר ב- Comic-Con 2018:
נערך לאחרונה על ידי ziv_r ב 21/07/2018 11:08, נערך פעם 1 בסך הכל.
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3548
- נתן תודות: 1111 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
אחת הסדרות הטובות!
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3548
- נתן תודות: 1111 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
זו לא הפקה של נטפליקס, אלא של אולפני AMC
ולכן:
1. זה יהיה פרק שבועי
2. זה לא יגיע לנטפליקס בהשקה (זה משתנה ולא צפוי אך העונה הקודמת הגיעה לנטפליקס כשהשידורים הסתיימו)
ולכן:
1. זה יהיה פרק שבועי
2. זה לא יגיע לנטפליקס בהשקה (זה משתנה ולא צפוי אך העונה הקודמת הגיעה לנטפליקס כשהשידורים הסתיימו)
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9462
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
נהדר! הייתי בטוח שבגלל שזה הופיע ב YES וסטינג אז זה לא יופיע בנטפליקסCleaner כתב:@Elad1409
הפרק הראשון של העונה כבר זמין בנטפליקס...
זמן הארוך בין עונות פשוט בלתי נסבל.. אני כבר לא זוכר כלום מהעונות הקודמות... אני כנראה מפסיק לצפות בסדרות שעדיין רצות. עדיף להתאפק ולהמתין שהסדרה תסתיים ואז לצפות בכל העונות ברצף... גם ב Westworld שמאד אהבתי את העונה הראשונה, אבדתי עניין מהפרק הראשון של העונה השנייה כי לא זכרתי כלום מהראשונה...
- Yaron_M
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- שם מלא: ירון מ.
- נתן תודות: 82 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
·BARBIE כתב:זמן הארוך בין עונות פשוט בלתי נסבל.. אני כבר לא זוכר כלום מהעונות הקודמות... אני כנראה מפסיק לצפות בסדרות שעדיין רצות. עדיף להתאפק ולהמתין שהסדרה תסתיים ואז לצפות בכל העונות ברצף... גם ב Westworld שמאד אהבתי את העונה הראשונה, אבדתי עניין מהפרק הראשון של העונה השנייה כי לא זכרתי כלום מהראשונה......
או שפשוט תחפש ביוטיוב סיכום של העונה האחרונה -