חיבור סאב למגבר עם שימוש בחוטים של רמקול
היי. הקבלן ה$#@$#@#$#@ שלי השחיל לי ביקורת למיקום של הsub זוג כבלים של רמקולים. ראיתי את זה ממש ממש מאוחר מידי וממש לא אפשרי להשחיל כבל חדש כי נראה שה#@$@#$# פשוט הניח אותם בתוך הקירות גבס בלי שום צינור או משהו.
ברסיבר יש כניסת RCA אחת ובסאב יש כניסת RCA שמסומנת כ Mono. האם אני יכול לייצר מכבלי הרמקולים סופיות RCA ולחבר? זה יעבוד לדעתכם?
תודה רבה
עמית
ברסיבר יש כניסת RCA אחת ובסאב יש כניסת RCA שמסומנת כ Mono. האם אני יכול לייצר מכבלי הרמקולים סופיות RCA ולחבר? זה יעבוד לדעתכם?
תודה רבה
עמית
חיברתי. ואכן נראה שזה עובד. יש מן המהום כזה כשאני נוגע בכבל עם האצבע בלי נעליים (ראיתי שככה בודקים.)
הבעיה היא שנראה שהרסיבר לא מוציא שום דבר לשם. יש מצב שלא מוגדר לו להוציא לסאב? זה Pioneer vsx 329 והוא מוגדר על dolby prologic
מה שמחובר זה Hot magic של יס
הבעיה היא שנראה שהרסיבר לא מוציא שום דבר לשם. יש מצב שלא מוגדר לו להוציא לסאב? זה Pioneer vsx 329 והוא מוגדר על dolby prologic
מה שמחובר זה Hot magic של יס
@Alon_Solo
·
כמו שאמרתי הקבלן פשוט העביר את זה בקיר. זה לא זז ללשום מקום...
היום לקחתי כבל RCA ארוך וחיברתו ישירות לסאב ועדיין אני לא שומע כלום. לא ראיתי אפשרות לכוון את הסאב במגבר שלי. זה pioneer vsx329.
שמתי את הסראונד על dolby pro logic ומה שמחובר כרגע זה hot magic HD. הייתי אמור לקבל משהו בסאב נכון?
·
כמו שאמרתי הקבלן פשוט העביר את זה בקיר. זה לא זז ללשום מקום...
היום לקחתי כבל RCA ארוך וחיברתו ישירות לסאב ועדיין אני לא שומע כלום. לא ראיתי אפשרות לכוון את הסאב במגבר שלי. זה pioneer vsx329.
שמתי את הסראונד על dolby pro logic ומה שמחובר כרגע זה hot magic HD. הייתי אמור לקבל משהו בסאב נכון?
@Alon_Solo
·האמת שאין לי מושג.
יש איתו איזושהיא בעיה גם שהוא לא מעביר לי את הandroid TV לטלויזיה. הממיר של הוט עובד טוב. באו להחליף לי לHot Fiber וגם את זה הוא לא הסכים להעביר.
החלפתי כבל וזה עדיין לא היה בסדר.
יש מצב שהוא דפוק
·האמת שאין לי מושג.
יש איתו איזושהיא בעיה גם שהוא לא מעביר לי את הandroid TV לטלויזיה. הממיר של הוט עובד טוב. באו להחליף לי לHot Fiber וגם את זה הוא לא הסכים להעביר.
החלפתי כבל וזה עדיין לא היה בסדר.
יש מצב שהוא דפוק