לא מצליח להתחבר לפרטנר פייבר באמצעות D-Link DIR-825/AC
ניסיתי להתחבר באמצעות הראוטר הנ"ל ללא הצלחה.
בחיבורים היה חיבור WAN עם Dynamic IP שמחקתי, הוספתי חיבור PPPoE עם סיסמא ו username@054
(copy&paste מההודעה שהם שלחו לי) אבל החיבור נכשל.
גם חייגן ב Windows נכשל ללא מספר קוד מסויים. רק Unknown Error.
בכל מקרה חייגן זה לא פתרון אידאלי לכן פחות מעניין אותי.
יש עוד הגדרות שצריך להגדיר בראוטר על מנת שיתחבר בצורה תקינה? בראוטר של פרטנר החיבור תקין.
בחיבורים היה חיבור WAN עם Dynamic IP שמחקתי, הוספתי חיבור PPPoE עם סיסמא ו username@054
(copy&paste מההודעה שהם שלחו לי) אבל החיבור נכשל.
גם חייגן ב Windows נכשל ללא מספר קוד מסויים. רק Unknown Error.
בכל מקרה חייגן זה לא פתרון אידאלי לכן פחות מעניין אותי.
יש עוד הגדרות שצריך להגדיר בראוטר על מנת שיתחבר בצורה תקינה? בראוטר של פרטנר החיבור תקין.
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3629
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
ואיזה סוג חיבור היה הראוטר שקיבלת מהם?
היה כבר שרשור שעסק בזה וכנראה שיש הגדרות ספציפיות לחיבור פייבר, אני מאד בספק אם pppoe זו הדרך
היה כבר שרשור שעסק בזה וכנראה שיש הגדרות ספציפיות לחיבור פייבר, אני מאד בספק אם pppoe זו הדרך
- Borderline1
- חבר מביא חבר

תעבור על פרמטרים של החיבור וההגדרות הראוטר של פרטנר ותוודא שהן זהות בשלך
יכול להיות שצריך לשכפל כתובת Mac למרות שלדעתי זה לא מאפיין של חיבורי pppoe
יכול להיות שצריך לשכפל כתובת Mac למרות שלדעתי זה לא מאפיין של חיבורי pppoe
@Borderline1
·אין להם משהו מעניין בחיבור.
PPPoE routed Mode מסומן, ו NAT מאופשר. מעבר לזה רק יוזר וסיסמה (ממה שנראה לעין לפחות)
בראוטר אחר שיש לי בבית הזנה של שם משתמש וסיסמה תחת PPPoE מחברת את הראוטר ללא בעיות.
·אין להם משהו מעניין בחיבור.
PPPoE routed Mode מסומן, ו NAT מאופשר. מעבר לזה רק יוזר וסיסמה (ממה שנראה לעין לפחות)
בראוטר אחר שיש לי בבית הזנה של שם משתמש וסיסמה תחת PPPoE מחברת את הראוטר ללא בעיות.
- Borderline1
- חבר מביא חבר

אז אולי יש בעיית חומרה ותאימות לפייבר או שיש הגדרות שלא עלית עליהן ב דילינק
עם איזו קושחה אתה עובד בדי לינק? מקורית או ddwrt .
עם איזו קושחה אתה עובד בדי לינק? מקורית או ddwrt .
אז אם בראוטר אחר הפייבר מתחבר אם שם וסיסמהShasoosh כתב:מקורית. לא יודע אם שווה את הטרחה של ddwrt אם המהירות הורדה שאקבל תיהיה פחות מג'יגה (אני מניח שכן)
כפי שערכתי את הודעתי האחרונה, שם משתמש וסיסמה בראוטר אחר תחת PPPoE החיבור נוצר ללא בעיה....
אז הבעיה היא בדלינק ולא בפייבר
תעבור שום על ההגדורת יכול להיות שפספסת משהו מעבר לסיסמה ושם משתמש
למרות שזה דיי פשוט
אני לא מכיר את הממשק של הדלינק הזה אבל בטח משהו בהגדרות של PPPOE מונע
ממנו לחייג לספק.
ולגבי DDWRT אתה לא תקבל ג'יגה בהורדה.
איזור ה 300-400 מגה בהנחה ולראוטר יש חומרה חזקה כגון מעבד וראם.
JohnDue כתב:·......
חיבור פרטנר פייבר הוא ללא חייגן. שים את "החייגן" על DHCP (IP אוטומטי) והכל יעבוד....
...
אתה בטוח ?
אצלי ואצל כל מי שמחובר וכותב פה בפורום, מוגדר חייגן PPPOE עם שם משתמש וסיסמה שמקבלים מפרטנר לפני ההתקנה של הסיב.
·JohnDue כתב:·בטוח. אז כולכם כאן לא מחוברים לפייבר, אלא לשוק סיטונאי פרטנר-בזק.
תחליטו כי 1000/100 פייבר זה חיבור ישיר לכבל CAT5 (לא טלפון) , ללא חייגן וללא מודם בבית הלקוח. פשוט אי אפשר 1000 עם חייגן......
לא נכון.
·מעבר ל 50 עמודים של משתמשים שמדווחים שהראוטרים שלהם עובדים עם פרטנר ומקבלים 900+ מהירות הורדה באמצעות חייגן, אני אישית השתמשתי בראוטר שלי עם יוזר וסיסמה בכדי ליצור חייגן PPPoE בכדי להתחבר.JohnDue כתב:·בטוח. אז כולכם כאן לא מחוברים לפייבר, אלא לשוק סיטונאי פרטנר-בזק.......
תחליטו כי 1000/100 פייבר זה חיבור ישיר לכבל CAT5 (לא טלפון) , ללא חייגן וללא מודם בבית הלקוח. פשוט אי אפשר 1000 עם חייגן......
אם חייגן pppoe אפשר להגיע גם מעבר ל 1Gbps פשוט צריך חומרה חזקהJohnDue כתב:·בטוח. אז כולכם כאן לא מחוברים לפייבר, אלא לשוק סיטונאי פרטנר-בזק.......
היום כל ראוטר ממוצע יכול להוציא כאלה מהירויות אם חייגן בלי בעיה זה חייגן
לייט ביחס ל l2tp ששותה הרבה משאבי חומרה ככל שמהירות עולה.
ואם לא ניתן היה להגיע לכאלה מהירויות פרטנר לא היו מגדירים לקוחות אם חייגן
אלה אם חיבור dhcp כמו הוט.