הטלוויזיה הסגורה של פרטנר tv
אני מאחל לכם בהצלחה, למרות שאני לא מבין למה מראש להתחבר לחברה כזו.
הסטנדרט לשירות טלוויזיה ב2018 מבחינתי הוא אפליקציה לאנדרואיד טיוי, מחיר סביב 40 ש"ח וחיבור וניתוק אוטומטי באינטרנט.
מי שעומדים בזה כרגע הם נטפליקס, טריפל סי וסטינג.
ועוד לא הזכרתי את העובדה שרוב התוכן של פרטנר הוא נטפליקס, כך אני לא רואה סיבה להעדיף אותם על פני נטפליקס.
הסטנדרט לשירות טלוויזיה ב2018 מבחינתי הוא אפליקציה לאנדרואיד טיוי, מחיר סביב 40 ש"ח וחיבור וניתוק אוטומטי באינטרנט.
מי שעומדים בזה כרגע הם נטפליקס, טריפל סי וסטינג.
ועוד לא הזכרתי את העובדה שרוב התוכן של פרטנר הוא נטפליקס, כך אני לא רואה סיבה להעדיף אותם על פני נטפליקס.
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
כל עוד איין הסדרה לשירותי הטלוויזיה על גבי האניטרנט זה לא יעזור כי זה לא משרת את בעלי עניין...
- DudeShemesh
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 916
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 88 פעמים
הפוך - האסדרה העודפת של שוק התקשורת בישראל הביאה עלינו את המצב הנוכחי.uh99 כתב:כל עוד איין הסדרה לשירותי הטלוויזיה על גבי האניטרנט זה לא יעזור כי זה לא משרת את בעלי עניין...
- uh99
- חבר מביא חבר

כל הכאוס שיש כיום בשוק התקשורת הישראלי זה באשמת משרד התקשורת שנתן לבעלי עניין לפעול בניגוד לחוקDudeShemesh כתב:
הפוך - האסדרה העודפת של שוק התקשורת בישראל הביאה עלינו את המצב הנוכחי..........
- DudeShemesh
-
- חבר פעיל במיוחד

@uh99
כשמחוקקים חוקים מטופשים (שחלקם בכלל נכתבו ע"י בעלי עניין, וחלקם לא ניתנים לאכיפה), יהיו הרבה גופים שיעברו עליהם. שוק התקשורת היה מסתדר הרבה יותר טוב בלי מעורבות של המדינה, כמו כל שוק אחר שהמדינה לא מעורבת בו. אבל כבר חטפנו את נושא הדיון...
כשמחוקקים חוקים מטופשים (שחלקם בכלל נכתבו ע"י בעלי עניין, וחלקם לא ניתנים לאכיפה), יהיו הרבה גופים שיעברו עליהם. שוק התקשורת היה מסתדר הרבה יותר טוב בלי מעורבות של המדינה, כמו כל שוק אחר שהמדינה לא מעורבת בו. אבל כבר חטפנו את נושא הדיון...
- uh99
- חבר מביא חבר

אילו משרד התקשורת היה פועל לטובת ציבור כמו שכתוב בחוק הבזק והשידוריםDudeShemesh כתב:@uh99
כשמחוקקים חוקים מטופשים (שחלקם בכלל נכתבו ע"י בעלי עניין, וחלקם לא ניתנים לאכיפה), יהיו הרבה גופים שיעברו עליהם. שוק התקשורת היה מסתדר הרבה יותר טוב בלי מעורבות של המדינה, כמו כל שוק אחר שהמדינה לא מעורבת בו. אבל כבר חטפנו את נושא הדיון......
- DudeShemesh
-
- חבר פעיל במיוחד

אילו היו אוכפים את כל החוקים המטופשים האלו לא היה פרטנר TV, ולא שום שירות אחר. היינו תקועים עם בזק, ואולי עם הוט.
- uh99
- חבר מביא חבר

ואז אתה מתפלא שאיין מי יכפה עלהם לפתוח את השירותיים שלהם והם עושים לך טובהDudeShemesh כתב:אילו היו אוכפים את כל החוקים המטופשים האלו לא היה פרטנר TV, ולא שום שירות אחר. היינו תקועים עם בזק, ואולי עם הוט....
- DudeShemesh
-
- חבר פעיל במיוחד

@uh99
שוב, הפוך. אם הממשלה לא היתה מתערבת ומערימה קשיים, היתה לך פה תחרות אמיתית, בחלקה פתוחה ובחלקה סגורה. בכל מקרה, אני מעדיף תחרות סגורה על אי תחרות סגורה (המצב שהיה לו היתה רגולציה קפדנית יותר).
כל המחשבה שהממשלה יכולה לכפות משהו על שחקנים עסקיים מבלי שיהיה לזה מחיר היא די נאיבית. בשוק פתוח יהיו מי שיעדיפו מתחרה זול וסגור (כנראה רוב האנשים), ויהיו כאלה שיהיו מוכנים לשלם על מתחרה פתוח יותר (כנראה חלק גדול מהאנשים פה בפורום).
זה א"ב של כלכלה ושווקים, ויש אינסוף דוגמאות (כמעט כל שוק בעייתי הוא כזה שיש בו אסדרה כבדה, וכמעט כל שוק נורמלי נקי ממנה). כמו שהממשלה לא צריכה להתערב בקניות שלך באלי אקספרס, גם אם מדי פעם תיפול על מוכר חאפר או רמאי, היא גם לא צריכה להתערב בשוק התקשורת.
בכל מקרה, ממש סטינו מנושא הדיון ואין לי עניין להמשיך את זה.
שוב, הפוך. אם הממשלה לא היתה מתערבת ומערימה קשיים, היתה לך פה תחרות אמיתית, בחלקה פתוחה ובחלקה סגורה. בכל מקרה, אני מעדיף תחרות סגורה על אי תחרות סגורה (המצב שהיה לו היתה רגולציה קפדנית יותר).
כל המחשבה שהממשלה יכולה לכפות משהו על שחקנים עסקיים מבלי שיהיה לזה מחיר היא די נאיבית. בשוק פתוח יהיו מי שיעדיפו מתחרה זול וסגור (כנראה רוב האנשים), ויהיו כאלה שיהיו מוכנים לשלם על מתחרה פתוח יותר (כנראה חלק גדול מהאנשים פה בפורום).
זה א"ב של כלכלה ושווקים, ויש אינסוף דוגמאות (כמעט כל שוק בעייתי הוא כזה שיש בו אסדרה כבדה, וכמעט כל שוק נורמלי נקי ממנה). כמו שהממשלה לא צריכה להתערב בקניות שלך באלי אקספרס, גם אם מדי פעם תיפול על מוכר חאפר או רמאי, היא גם לא צריכה להתערב בשוק התקשורת.
בכל מקרה, ממש סטינו מנושא הדיון ואין לי עניין להמשיך את זה.
- uh99
- חבר מביא חבר

DudeShemesh כתב:@uh99
בכל מקרה, ממש סטינו מנושא הדיון ואין לי עניין להמשיך את זה....
והטענה שלי היא פשוטה כמו שיש הקלות לבעלי עניין כך חייב להיות הקלות כלפי הצרכנים הפרטיים
- DudeShemesh
-
- חבר פעיל במיוחד

@uh99
הייתי מאחל לך בתמורה שלא תזכה לטעום את נזקיה של הרגולציה, אבל לצערי אתה נתקל בהם על בסיס יומי...
הייתי מאחל לך בתמורה שלא תזכה לטעום את נזקיה של הרגולציה, אבל לצערי אתה נתקל בהם על בסיס יומי...
- uh99
- חבר מביא חבר

גם אני לא הייתי מאחל לך... לצערי זה קורה שהון ושילטון עובדים על צרכנים הפרטיים ללא שום בושהDudeShemesh כתב:@uh99
הייתי מאחל לך בתמורה שלא תזכה לטעום את נזקיה של הרגולציה, אבל לצערי אתה נתקל בהם על בסיס יומי......
- DudeShemesh
-
- חבר פעיל במיוחד

@uh99
מעורבות ממשלתית זה בו זמנית התמריץ והמנגנון שמאפשר ליחסי הון-שלטון להתקיים. בשווקים ללא מעורבות ממשלתית אין יחסי הון-שלטון.
אפשר להתווכח על מתי הרגולציה מצדיקה את המחיר הכבד שלה (אתגר - נסה למצוא רגולציות מוצלחות. יש דוגמאות, אבל לא הרבה), אבל לקשור בין חוסר רגולציה לבין יחסי הון-שלטון (ועוד להשתמש בשוק התקשורת בישראל - אחד השווקים בעל המעורבות הממשלתית הגבוהה ביותר) זה ממש מנותק מהמציאות.
בפעם האחרונה - אין לי עניין להמשיך. אנחנו רחוקים מנושאו המקורי של השרשור.
מעורבות ממשלתית זה בו זמנית התמריץ והמנגנון שמאפשר ליחסי הון-שלטון להתקיים. בשווקים ללא מעורבות ממשלתית אין יחסי הון-שלטון.
אפשר להתווכח על מתי הרגולציה מצדיקה את המחיר הכבד שלה (אתגר - נסה למצוא רגולציות מוצלחות. יש דוגמאות, אבל לא הרבה), אבל לקשור בין חוסר רגולציה לבין יחסי הון-שלטון (ועוד להשתמש בשוק התקשורת בישראל - אחד השווקים בעל המעורבות הממשלתית הגבוהה ביותר) זה ממש מנותק מהמציאות.
בפעם האחרונה - אין לי עניין להמשיך. אנחנו רחוקים מנושאו המקורי של השרשור.