הטלוויזיה הסגורה של פרטנר tv

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
alon99 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 66
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #1 

liorp
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2352
נתן תודות: 162 פעמים
קיבל תודות: 194 פעמים

שליחה #2 

אני מאחל לכם בהצלחה, למרות שאני לא מבין למה מראש להתחבר לחברה כזו.

הסטנדרט לשירות טלוויזיה ב2018 מבחינתי הוא אפליקציה לאנדרואיד טיוי, מחיר סביב 40 ש"ח וחיבור וניתוק אוטומטי באינטרנט.
מי שעומדים בזה כרגע הם נטפליקס, טריפל סי וסטינג.

ועוד לא הזכרתי את העובדה שרוב התוכן של פרטנר הוא נטפליקס, כך אני לא רואה סיבה להעדיף אותם על פני נטפליקס.

uh99
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3783
נתן תודות: 1143 פעמים
קיבל תודות: 187 פעמים

שליחה #3 

alon99 כתב:לעצומה - https://atzuma.co.il/partnertvapp
לכתבה המלאה-- http://www.pocket.co.il/?p=3878
...
כל עוד איין הסדרה לשירותי הטלוויזיה על גבי האניטרנט זה לא יעזור כי זה לא משרת את בעלי עניין (W)

DudeShemesh
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 916
נתן תודות: 154 פעמים
קיבל תודות: 88 פעמים

שליחה #4 

uh99 כתב:כל עוד איין הסדרה לשירותי הטלוויזיה על גבי האניטרנט זה לא יעזור כי זה לא משרת את בעלי עניין (W)
...
הפוך - האסדרה העודפת של שוק התקשורת בישראל הביאה עלינו את המצב הנוכחי.

uh99
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #5 

DudeShemesh כתב:
...
...
הפוך - האסדרה העודפת של שוק התקשורת בישראל הביאה עלינו את המצב הנוכחי.
...
כל הכאוס שיש כיום בשוק התקשורת הישראלי זה באשמת משרד התקשורת שנתן לבעלי עניין לפעול בניגוד לחוק (W)

DudeShemesh
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #6 

@uh99

כשמחוקקים חוקים מטופשים (שחלקם בכלל נכתבו ע"י בעלי עניין, וחלקם לא ניתנים לאכיפה), יהיו הרבה גופים שיעברו עליהם. שוק התקשורת היה מסתדר הרבה יותר טוב בלי מעורבות של המדינה, כמו כל שוק אחר שהמדינה לא מעורבת בו. אבל כבר חטפנו את נושא הדיון...

uh99
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #7 

DudeShemesh כתב:@uh99

כשמחוקקים חוקים מטופשים (שחלקם בכלל נכתבו ע"י בעלי עניין, וחלקם לא ניתנים לאכיפה), יהיו הרבה גופים שיעברו עליהם. שוק התקשורת היה מסתדר הרבה יותר טוב בלי מעורבות של המדינה, כמו כל שוק אחר שהמדינה לא מעורבת בו. אבל כבר חטפנו את נושא הדיון...
...
אילו משרד התקשורת היה פועל לטובת ציבור כמו שכתוב בחוק הבזק והשידורים (W) אז לא היה קורה מצב של הגבלה כמו שפרטנר מבצעת בניגוד לחוק (n)

DudeShemesh
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #8 

אילו היו אוכפים את כל החוקים המטופשים האלו לא היה פרטנר TV, ולא שום שירות אחר. היינו תקועים עם בזק, ואולי עם הוט.

uh99
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #9 

DudeShemesh כתב:אילו היו אוכפים את כל החוקים המטופשים האלו לא היה פרטנר TV, ולא שום שירות אחר. היינו תקועים עם בזק, ואולי עם הוט.
...
ואז אתה מתפלא שאיין מי יכפה עלהם לפתוח את השירותיים שלהם והם עושים לך טובה (n)

DudeShemesh
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #10 

@uh99

שוב, הפוך. אם הממשלה לא היתה מתערבת ומערימה קשיים, היתה לך פה תחרות אמיתית, בחלקה פתוחה ובחלקה סגורה. בכל מקרה, אני מעדיף תחרות סגורה על אי תחרות סגורה (המצב שהיה לו היתה רגולציה קפדנית יותר).
כל המחשבה שהממשלה יכולה לכפות משהו על שחקנים עסקיים מבלי שיהיה לזה מחיר היא די נאיבית. בשוק פתוח יהיו מי שיעדיפו מתחרה זול וסגור (כנראה רוב האנשים), ויהיו כאלה שיהיו מוכנים לשלם על מתחרה פתוח יותר (כנראה חלק גדול מהאנשים פה בפורום).

זה א"ב של כלכלה ושווקים, ויש אינסוף דוגמאות (כמעט כל שוק בעייתי הוא כזה שיש בו אסדרה כבדה, וכמעט כל שוק נורמלי נקי ממנה). כמו שהממשלה לא צריכה להתערב בקניות שלך באלי אקספרס, גם אם מדי פעם תיפול על מוכר חאפר או רמאי, היא גם לא צריכה להתערב בשוק התקשורת.

בכל מקרה, ממש סטינו מנושא הדיון ואין לי עניין להמשיך את זה.

uh99
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #11 

שוב, הפוך. אם הממשלה לא היתה מתערבת ומערימה קשיים, היתה לך פה תחרות אמיתית, בחלקה פתוחה ובחלקה סגורה. בכל מקרה, אני מעדיף תחרות סגורה על אי תחרות סגורה (המצב שהיה לו היתה רגולציה קפדנית יותר).
כל המחשבה שהממשלה יכולה לכפות משהו על שחקנים עסקיים מבלי שיהיה לזה מחיר היא די נאיבית. בשוק פתוח יהיו מי שיעדיפו מתחרה זול וסגור (כנראה רוב האנשים), ויהיו כאלה שיהיו מוכנים לשלם על מתחרה פתוח יותר (כנראה חלק גדול מהאנשים פה בפורום).

זה א"ב של כלכלה ושווקים, ויש אינסוף דוגמאות (כמעט כל שוק בעייתי הוא כזה שיש בו אסדרה כבדה, וכמעט כל שוק נורמלי נקי ממנה). כמו שהממשלה לא צריכה להתערב בקניות שלך באלי אקספרס, גם אם מדי פעם תיפול על מוכר חאפר או רמאי, היא גם לא צריכה להתערב בשוק התקשורת.

בכל מקרה, ממש סטינו מנושא הדיון ואין לי עניין להמשיך את זה.
...
(i) נאחל לך שלא " תיפול על מוכר חאפר או רמאי " ולא תבקש את עזרת בית המשפט - הוא חלק מהמדינה :שוטר-עצבני:
והטענה שלי היא פשוטה כמו שיש הקלות לבעלי עניין כך חייב להיות הקלות כלפי הצרכנים הפרטיים :!:

DudeShemesh
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #12 

@uh99

הייתי מאחל לך בתמורה שלא תזכה לטעום את נזקיה של הרגולציה, אבל לצערי אתה נתקל בהם על בסיס יומי...

uh99
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #13 

הייתי מאחל לך בתמורה שלא תזכה לטעום את נזקיה של הרגולציה, אבל לצערי אתה נתקל בהם על בסיס יומי...
...
גם אני לא הייתי מאחל לך... לצערי זה קורה שהון ושילטון עובדים על צרכנים הפרטיים ללא שום בושה (n)

DudeShemesh
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #14 

@uh99

מעורבות ממשלתית זה בו זמנית התמריץ והמנגנון שמאפשר ליחסי הון-שלטון להתקיים. בשווקים ללא מעורבות ממשלתית אין יחסי הון-שלטון.

אפשר להתווכח על מתי הרגולציה מצדיקה את המחיר הכבד שלה (אתגר - נסה למצוא רגולציות מוצלחות. יש דוגמאות, אבל לא הרבה), אבל לקשור בין חוסר רגולציה לבין יחסי הון-שלטון (ועוד להשתמש בשוק התקשורת בישראל - אחד השווקים בעל המעורבות הממשלתית הגבוהה ביותר) זה ממש מנותק מהמציאות.

בפעם האחרונה - אין לי עניין להמשיך. אנחנו רחוקים מנושאו המקורי של השרשור.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”