כרטיס מסך עם PRV 150
לא מומלץ.isroz כתב:תגידו לי דבר אחד האם כרטיס מסך של 4200 NVIDIA TI יעשה את העבודה עם PRV 150...
א. השאלה הראשונה האם הכרטיס שאתה מדבר עליו כולל בכלל כניסת וידאו (TV-IN). רוב כרטיסי המסך כוללים רק יציאת וידאו כלשהי (S-Video או Composite) אבל לא כניסה.
אם אין לך כניסה, לא תוכל בכלל להציג/להקליט שידורי טלוויזיה.
ב. גם אם יש לך כניסה, כדאי לזכור שאין מקודד חומרה על הכרטיס. תוכל אמנם להקליט בפורמט דחוס, אולם במקרה זה הדחיסה תעשה באמצעות המעבד הראשי, מה שמחייב מעבד ראשי חזק (וגם במקרה הזה יהיה עומס די גבוה על המעבד).
ג. אגב, פחות קשור לשאלה, אבל כדאי לזכור שכרטיס המסך שלך לא תומך ב-DirectX 9.0, כך שבכל מקרה הוא לא מתאים ל-MCE 2005 ול-Vista MC (אבל כן מתאים לחלק מתוכנות ה-HTPC האחרות).
- wing2005
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 124
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 2 פעמים
לגבי כרטיס מסך ישן
הי, זה לא בדיוק נכון שאם הכרטיס ישן והוא לא Directx 9, מלא הוא לא יעבוד עם VCE, MCE
לי יש כרטיס ישן - Nvidia Geforce4 mx 440, שכידוע תומך Dx8 (או אפילו רק Dx7), והוא מוציא לי אחלה tv out עם ויסטה. (למרות שלאנוידיה אין דריבר לויסטה לכרטיס הנ"ל, מה שבא עם הויסטה עובד.)
לגבי ה pvr150, עוד לא קיבלתי אותו, ואחרי שאני אקבל אותו אני אדווח..
לפי מה שראיתי בתמונה, לך יש כרטיס קצת יותר מתקדם ממה שיש לי.
לי יש כרטיס ישן - Nvidia Geforce4 mx 440, שכידוע תומך Dx8 (או אפילו רק Dx7), והוא מוציא לי אחלה tv out עם ויסטה. (למרות שלאנוידיה אין דריבר לויסטה לכרטיס הנ"ל, מה שבא עם הויסטה עובד.)
לפי מה שראיתי בתמונה, לך יש כרטיס קצת יותר מתקדם ממה שיש לי.
Re: לגבי כרטיס מסך ישן
שים לב למה שכתבתי - הכרטיס לא יעבוד עם Vista MC - כלומר רכיב ה-Media Center בויסטה, זאת משום שהוא מבוסס על DirectX 9.0.wing2005 כתב:הי, זה לא בדיוק נכון שאם הכרטיס ישן והוא לא Directx 9, מלא הוא לא יעבוד עם VCE, MCE
לפי מה שראיתי בתמונה, לך יש כרטיס קצת יותר מתקדם ממה שיש לי....
אבל כמובן שתוכל להשתמש בכרטיס ב-Vista עצמה, כדי לנגן למשל תכנים ב-Media Player או בכל נגן דומה אחר.
אגב, לידע כללי ה-GeForce 4 MX440 תומך ב-DX7, וה-TI 4200 תומך ב-DX8. כל כרטיסי ה-5xxx עד ה-7xxxx תומכים ב-DirectX 9 ואילו כרטיסי ה-8xxxx תומכים ב-DX 10.
לפי התצלום של ה-Bracket יש חיבור S-Video אחד, סביר להניח שמדובר ביציאת וידאו, כלומר, תוכל באמצעות היציאה הזו להציג תכנים מהמחשב על גבי הטלוויזיה.isroz כתב:אוקי האם אני יכול להסתדר עם הכרטיס מסך זה
תציצו בתמונה המצורפת
תודה מראש...
בהנחה וזה אכן המצב, לא תוכל להשתמש בכרטיס בכל מקרה להקלטת שידורי טלוויזיה (בין אם בדחיסה או לא).
אבל...
קשה לקבוע דברים באופן חד משמעי מבלי לדעת את הדגם המדויק של הכרטיס, והדרך הכי טובה לזהות את הדגם המדויק של הכרטיס היא באמצעות תוכנה כמו Sandra (והאמת שגם במסכי הדרייברים של כרטיס המסך).
- wing2005
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 124
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 2 פעמים
Re: לגבי כרטיס מסך ישן
iamtal כתב:
שים לב למה שכתבתי - הכרטיס לא יעבוד עם Vista MC - כלומר רכיב ה-Media Center בויסטה, זאת משום שהוא מבוסס על DirectX 9.0.
אבל כמובן שתוכל להשתמש בכרטיס ב-Vista עצמה, כדי לנגן למשל תכנים ב-Media Player או בכל נגן דומה אחר.
אגב, לידע כללי ה-GeForce 4 MX440 תומך ב-DX7, וה-TI 4200 תומך ב-DX8. כל כרטיסי ה-5xxx עד ה-7xxxx תומכים ב-DirectX 9 ואילו כרטיסי ה-8xxxx תומכים ב-DX 10....
אני רואה את המדיה סנטר על הטלויזיה שלי וזה עובד מעולה גם עם ה mx 440
לגבי גרסאות ה Dx, בכוונה כתבתי או 7 או 8...... כי לא הייתי בטוח