כרטיס מסך עם PRV 150

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
isroz פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 146
שם מלא: ישראל
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

תגידו לי דבר אחד האם כרטיס מסך של 4200 NVIDIA TI יעשה את העבודה עם PRV 150

iamtal
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 262

שליחה #2 

isroz כתב:תגידו לי דבר אחד האם כרטיס מסך של 4200 NVIDIA TI יעשה את העבודה עם PRV 150
...
לא מומלץ.

א. השאלה הראשונה האם הכרטיס שאתה מדבר עליו כולל בכלל כניסת וידאו (TV-IN). רוב כרטיסי המסך כוללים רק יציאת וידאו כלשהי (S-Video או Composite) אבל לא כניסה.
אם אין לך כניסה, לא תוכל בכלל להציג/להקליט שידורי טלוויזיה.

ב. גם אם יש לך כניסה, כדאי לזכור שאין מקודד חומרה על הכרטיס. תוכל אמנם להקליט בפורמט דחוס, אולם במקרה זה הדחיסה תעשה באמצעות המעבד הראשי, מה שמחייב מעבד ראשי חזק (וגם במקרה הזה יהיה עומס די גבוה על המעבד).

ג. אגב, פחות קשור לשאלה, אבל כדאי לזכור שכרטיס המסך שלך לא תומך ב-DirectX 9.0, כך שבכל מקרה הוא לא מתאים ל-MCE 2005 ול-Vista MC (אבל כן מתאים לחלק מתוכנות ה-HTPC האחרות).

isroz פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 146
שם מלא: ישראל

שליחה #3 

אוקי האם אני יכול להסתדר עם הכרטיס מסך זה

תציצו בתמונה המצורפת

תודה מראש :D
תציצו תמונה מצורפת
 תציצו תמונה מצורפת

wing2005
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 124
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 2 פעמים

לגבי כרטיס מסך ישן

שליחה #4 

הי, זה לא בדיוק נכון שאם הכרטיס ישן והוא לא Directx 9, מלא הוא לא יעבוד עם VCE, MCE

לי יש כרטיס ישן - Nvidia Geforce4 mx 440, שכידוע תומך Dx8 (או אפילו רק Dx7), והוא מוציא לי אחלה tv out עם ויסטה. (למרות שלאנוידיה אין דריבר לויסטה לכרטיס הנ"ל, מה שבא עם הויסטה עובד.)

לגבי ה pvr150, עוד לא קיבלתי אותו, ואחרי שאני אקבל אותו אני אדווח..

לפי מה שראיתי בתמונה, לך יש כרטיס קצת יותר מתקדם ממה שיש לי. 8)

iamtal
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

Re: לגבי כרטיס מסך ישן

שליחה #5 

wing2005 כתב:הי, זה לא בדיוק נכון שאם הכרטיס ישן והוא לא Directx 9, מלא הוא לא יעבוד עם VCE, MCE

לי יש כרטיס ישן - Nvidia Geforce4 mx 440, שכידוע תומך Dx8 (או אפילו רק Dx7), והוא מוציא לי אחלה tv out עם ויסטה. (למרות שלאנוידיה אין דריבר לויסטה לכרטיס הנ"ל, מה שבא עם הויסטה עובד.)

לגבי ה pvr150, עוד לא קיבלתי אותו, ואחרי שאני אקבל אותו אני אדווח..

לפי מה שראיתי בתמונה, לך יש כרטיס קצת יותר מתקדם ממה שיש לי. 8)
...
שים לב למה שכתבתי - הכרטיס לא יעבוד עם Vista MC - כלומר רכיב ה-Media Center בויסטה, זאת משום שהוא מבוסס על DirectX 9.0.
אבל כמובן שתוכל להשתמש בכרטיס ב-Vista עצמה, כדי לנגן למשל תכנים ב-Media Player או בכל נגן דומה אחר.

אגב, לידע כללי ה-GeForce 4 MX440 תומך ב-DX7, וה-TI 4200 תומך ב-DX8. כל כרטיסי ה-5xxx עד ה-7xxxx תומכים ב-DirectX 9 ואילו כרטיסי ה-8xxxx תומכים ב-DX 10.

iamtal
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

isroz כתב:אוקי האם אני יכול להסתדר עם הכרטיס מסך זה

תציצו בתמונה המצורפת

תודה מראש :D
...
לפי התצלום של ה-Bracket יש חיבור S-Video אחד, סביר להניח שמדובר ביציאת וידאו, כלומר, תוכל באמצעות היציאה הזו להציג תכנים מהמחשב על גבי הטלוויזיה.
בהנחה וזה אכן המצב, לא תוכל להשתמש בכרטיס בכל מקרה להקלטת שידורי טלוויזיה (בין אם בדחיסה או לא).

אבל...

קשה לקבוע דברים באופן חד משמעי מבלי לדעת את הדגם המדויק של הכרטיס, והדרך הכי טובה לזהות את הדגם המדויק של הכרטיס היא באמצעות תוכנה כמו Sandra (והאמת שגם במסכי הדרייברים של כרטיס המסך).

wing2005
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 124
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 2 פעמים

Re: לגבי כרטיס מסך ישן

שליחה #7 

iamtal כתב:
שים לב למה שכתבתי - הכרטיס לא יעבוד עם Vista MC - כלומר רכיב ה-Media Center בויסטה, זאת משום שהוא מבוסס על DirectX 9.0.
אבל כמובן שתוכל להשתמש בכרטיס ב-Vista עצמה, כדי לנגן למשל תכנים ב-Media Player או בכל נגן דומה אחר.

אגב, לידע כללי ה-GeForce 4 MX440 תומך ב-DX7, וה-TI 4200 תומך ב-DX8. כל כרטיסי ה-5xxx עד ה-7xxxx תומכים ב-DirectX 9 ואילו כרטיסי ה-8xxxx תומכים ב-DX 10.
...
:roll: אני מדבר על המדיה סנטר של ויסטה ולא על התצוגה הרגילה,
אני רואה את המדיה סנטר על הטלויזיה שלי וזה עובד מעולה גם עם ה mx 440

לגבי גרסאות ה Dx, בכוונה כתבתי או 7 או 8...... כי לא הייתי בטוח :(

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”