חלק שתיים היה לצמצם את אפשריות ולמקד את עצמי לצרכים ספציפיים וכך עשיתי, בסופו של דבר נשארתי עם Triangle Comet VS. SA 720
הבדיקה נעשתה אצל נמר השתדלנו שהתנאים יהיו כמה שיותר דומים לרכיבים שנמצאים אצלי לכן חיברנו תדיוידי הכי מעפן שיכלנו למצוא ולקחנו כבלים שנראים כאילו הם משמשים לתליית כביסה ביום יום והתחברנו למגבר Denon AVR 1602 שהוא המגבר שלי שהרמקולים הולכים לעבוד איתו עד שאלמד את הרמקול ואיזה מגבר ראוי מבחינתי לשדך לו .
המיקום : סלון
דיסקים שהשתתפו במבחן היו :
,Venetian snares - Hospitality , Joshua Redman - Elastic band Momentum Squarepusher - Hello Everything
. Pat matheny - Imaginery day
תחילה יצאנו למבחן המגושם עם הרמקולים שלי שהם Canton LE 102 בשביל לחוות את ההבדל , ישבתי ושתקתי דקות ארוכות כי את הקנטון כמובן שאני מכיר כבר לצדדיו ולרגש אותי הוא לא הצליח אז תשואות וצרחות לא יצאו מהפה לאחר מכן עברנו לבחון את הקומט בדיוק באותם תנאים ועם "Hello everything" של פושר, מיד בהתחלה הרגשתי שאני לא מקבל באס בכלל הרמקול נשמע מאוד שטוח עם ההגברה שלי ופושר נוהג לרדת מאוד נמוך בתחום הבאס , עברתי לדיסק מתחום הג'אז של "Redman" כמה מכות באס ומיד נכנס הסקסופון שנשמע מאוד אמיתי הבאס עדיין לא מספק ונשמע לי מרוח ברגע זה עדיין לא ידעתי שהרמקול הזה מאוד לא סלחני ואם תחברו אותו להגברה מאוד לא מתאימה הוא לא יעשה הנחות וכך היה בתחום הבאס , עברנו לדיסק של "Venetian" היצירות של אמן זה שהוא מתחום ה -IDM הן מהמורכבות , דינמיות ובין הקשות ביותר שנתקלתי להבנה\עיכול מבחינת משקלים , כאן חשבתי שהרמקול הולך להחנק לגמגם ולהפוך לבדיחה , נהפוכו!! כמה שניות עוברות וצלילים מתחום הגבוהים נכנסו לתמונה כאן חיוך מפגר נמרח על פניי , הרמקול פשוט לא "מחטיא" ויורה את הצלילם בדיוק מעורר הערצה , כמה שאני מנסה להתקילהרמקול פשוט אוכל את המוסיקה הכל-כך לא פשוטה הזאת בקלות , הרמקול פשוט לא נכנע למהירות ולא מפספס אף פרט , נדהמתי .
עברנו ל SA 720
שנבחן תחילה ב"פושר" שדורש ירידה לתחום נמוך ועמוק ביותר של באס וה-720 לא איכזב הוא נשמע יותר טוב מהקומט שצריך לרדת נמוך מצאתי את הרמקול מאוד מוסיקלי והרמוני שניסתי להתקיל אותו "בוינישיין" הרמקול התחיל לצרוח בתחום הגבוהים והייתי חייב להנמיך את המוסיקה כי הוא צרם , בחלקים מסויימים הרמקול עיגל פינות מתי שהיה קצת קשה וסתם ככה כי הוא אוהב את זה
עברנו לחדר המוסיקה של נמר איפה שנמצא כל הציוד הכבד ובשביל "הספורט" בחנו את הקומט עליו , שם קבלתי תמונה שלאן אני יכול להגיע עם הרמקול ועם הגברה רצינית וכן חברים הדאגה מתחום הבאס שעופפה מעל ראשי כל הערב ממש התנפצה לי בפרצוף , הבאס היה שם והבנתי כמה ההגברה שלי סירסה את הרמקול בתחום הזה
הקומט הצליח לרגש אותי וראיתי אותו מיוחד הSA היה טוב מאוד אך לא גרם לי לפעור את עיניי .
לקחתי את הקומט בשתי ידיים ואז הוא החליק ... סתם הוא לא , הוא פשוט הגיע אליי דרך אייל פור היום , תודה על שנתן לי לבחון את הרמקולים ולבצע החלטה נכונה , תודה לנמר על המיץ פטל המשובח והזמן איכות .