Triangle Comet Vs SA 720

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
dupo פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 181
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

את תחילת הסיפור אתם כבר יודעים ( מי שקרא את הפוסט הראשון שפרסמתי כאן )

חלק שתיים היה לצמצם את אפשריות ולמקד את עצמי לצרכים ספציפיים וכך עשיתי, בסופו של דבר נשארתי עם Triangle Comet VS. SA 720
הבדיקה נעשתה אצל נמר השתדלנו שהתנאים יהיו כמה שיותר דומים לרכיבים שנמצאים אצלי לכן חיברנו תדיוידי הכי מעפן שיכלנו למצוא ולקחנו כבלים שנראים כאילו הם משמשים לתליית כביסה ביום יום והתחברנו למגבר Denon AVR 1602 שהוא המגבר שלי שהרמקולים הולכים לעבוד איתו עד שאלמד את הרמקול ואיזה מגבר ראוי מבחינתי לשדך לו .

המיקום : סלון

דיסקים שהשתתפו במבחן היו :

,Venetian snares - Hospitality , Joshua Redman - Elastic band Momentum Squarepusher - Hello Everything
. Pat matheny - Imaginery day

תחילה יצאנו למבחן המגושם עם הרמקולים שלי שהם Canton LE 102 בשביל לחוות את ההבדל , ישבתי ושתקתי דקות ארוכות כי את הקנטון כמובן שאני מכיר כבר לצדדיו ולרגש אותי הוא לא הצליח אז תשואות וצרחות לא יצאו מהפה לאחר מכן עברנו לבחון את הקומט בדיוק באותם תנאים ועם "Hello everything" של פושר, מיד בהתחלה הרגשתי שאני לא מקבל באס בכלל הרמקול נשמע מאוד שטוח עם ההגברה שלי ופושר נוהג לרדת מאוד נמוך בתחום הבאס , עברתי לדיסק מתחום הג'אז של "Redman" כמה מכות באס ומיד נכנס הסקסופון שנשמע מאוד אמיתי הבאס עדיין לא מספק ונשמע לי מרוח ברגע זה עדיין לא ידעתי שהרמקול הזה מאוד לא סלחני ואם תחברו אותו להגברה מאוד לא מתאימה הוא לא יעשה הנחות וכך היה בתחום הבאס , עברנו לדיסק של "Venetian" היצירות של אמן זה שהוא מתחום ה -IDM הן מהמורכבות , דינמיות ובין הקשות ביותר שנתקלתי להבנה\עיכול מבחינת משקלים , כאן חשבתי שהרמקול הולך להחנק לגמגם ולהפוך לבדיחה , נהפוכו!! כמה שניות עוברות וצלילים מתחום הגבוהים נכנסו לתמונה כאן חיוך מפגר נמרח על פניי , הרמקול פשוט לא "מחטיא" ויורה את הצלילם בדיוק מעורר הערצה , כמה שאני מנסה להתקילהרמקול פשוט אוכל את המוסיקה הכל-כך לא פשוטה הזאת בקלות , הרמקול פשוט לא נכנע למהירות ולא מפספס אף פרט , נדהמתי .

עברנו ל SA 720

שנבחן תחילה ב"פושר" שדורש ירידה לתחום נמוך ועמוק ביותר של באס וה-720 לא איכזב הוא נשמע יותר טוב מהקומט שצריך לרדת נמוך מצאתי את הרמקול מאוד מוסיקלי והרמוני שניסתי להתקיל אותו "בוינישיין" הרמקול התחיל לצרוח בתחום הגבוהים והייתי חייב להנמיך את המוסיקה כי הוא צרם , בחלקים מסויימים הרמקול עיגל פינות מתי שהיה קצת קשה וסתם ככה כי הוא אוהב את זה :) הרמקול עושה כמעט הכל טוב מאוד אך לא "מתמחה" במשהו מסויים וקצת נבח עליי שניסתי לאתגר אותו .

עברנו לחדר המוסיקה של נמר איפה שנמצא כל הציוד הכבד ובשביל "הספורט" בחנו את הקומט עליו , שם קבלתי תמונה שלאן אני יכול להגיע עם הרמקול ועם הגברה רצינית וכן חברים הדאגה מתחום הבאס שעופפה מעל ראשי כל הערב ממש התנפצה לי בפרצוף , הבאס היה שם והבנתי כמה ההגברה שלי סירסה את הרמקול בתחום הזה

הקומט הצליח לרגש אותי וראיתי אותו מיוחד הSA היה טוב מאוד אך לא גרם לי לפעור את עיניי .

לקחתי את הקומט בשתי ידיים ואז הוא החליק ... סתם הוא לא , הוא פשוט הגיע אליי דרך אייל פור היום , תודה על שנתן לי לבחון את הרמקולים ולבצע החלטה נכונה , תודה לנמר על המיץ פטל המשובח והזמן איכות .

:pizza:

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

תתחדש ותהנה.
איך הבאס אצלך בחדר?

אני חושב שאצל נמר בחדר יש OVER באס ויש לו גם כמה גלים עומדים, כך שאני מקווה שלא התרשמת מרמקול ע"ס אקוסטיקה שונה.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

dupo פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

תודה :) , אצלי הבאס בחדר נשמע "מרוח" מעודן מידי ולא חד מספיק לבאס התחושה מזכירה יותר את הסלון של נמר אך אני משייך את הבעיה לרסיבר עניין שישתנה במוקדם לאחר שאלמד את הרמקול לעומק ואדע מה אני צריך מהמגבר בשבילו , בחדר גם אני התרשמתי שיש OVER בתחום הבאס.

MetalliJoe
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3756
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #4 

תתחדש! בחירה מעולה! (Y)
Silence speaks louder than words

Avi_h
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1762
נתן תודות: 79 פעמים
קיבל תודות: 53 פעמים

שליחה #5 

תתחדש (Y)

dupo פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

תודה על הפירגון חברים :)

עופר_צפריר
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4880
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

מיץ פטל אצל נמר...unbelievable. 8)

שליחה #7 

בכל מקרה -תתחדש.
:קפה:

logankungfu
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2462

שליחה #8 

הקומט רמקול מעולה גם לדעתי- תתחדש! (b)

dudib
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5144
שם מלא: דודי
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #9 

תתחדש (Y)

dupo פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #10 

נמר אני עדיין מצפה לתגובה ממך כאן אז קדימה אל תתרשל !

shay820
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2116
נתן תודות: 217 פעמים
קיבל תודות: 69 פעמים

שליחה #11 

תתחדש (i)

kolokito
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1945
נתן תודות: 3 פעמים

שליחה #12 

תתחדש ותהנה, בחירה מצויינת

נמר
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7772
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #13 

תתחדש ותהנה אדם.

יופי של רמקול. (Y)

קדימה אלקטרוניקה אחי. :D
"מערכת סטריאו טובה לא מרכיבים בניחושים".

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”