מיקרוסופט סופסוף מתקנת את יישום ה HDR בווינדוס
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73316
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3167 פעמים
מסתבר שאחרי עידכון 1803, סופסוף (בתקווה), HDR עובד סביר על ווינדוס/PC. אני אישית ניסיתי ליישם HDR על מחשב שלי לפני העדכון ואחרי הרבה נסיונות והרבה זמן מבוזבז וויתרתי ורכשתי סטירימר ייעדוי ל HDR (במקרה שלי ה SHIELD). נראה שאחרי התקנת עדכון 1803 אולי סופסוך יש סיכוי ליישום נורמלי של HDR ב PC (ולא עדיין לא משולם, פה ושם עדיין יש בעיות, מי שרוצה לדעת מה שיצפה):
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9325
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
Huber
אמנם לא בדיוק קשור לנושא, אך אם זכור לך-טענת במספר הזדמנויות שמספר הכותרים עם דולבי ויז'ן מועט ביותר.
לא בדקתי זאת סטטיסטית ואולי מדובר בסתם מקריות, אך לאחרונה כמעט כל סרט בלורייUHD מלא שנתקלתי בו, מגיע עם דולבי ויז'ן.
למזלי חברת OPPO הוציאו עדכון קושחה, שכעת מאפשר לקבל DV גם דרך HDMI חיצוני במסכי סוני.
אמנם לא בדיוק קשור לנושא, אך אם זכור לך-טענת במספר הזדמנויות שמספר הכותרים עם דולבי ויז'ן מועט ביותר.
לא בדקתי זאת סטטיסטית ואולי מדובר בסתם מקריות, אך לאחרונה כמעט כל סרט בלורייUHD מלא שנתקלתי בו, מגיע עם דולבי ויז'ן.
למזלי חברת OPPO הוציאו עדכון קושחה, שכעת מאפשר לקבל DV גם דרך HDMI חיצוני במסכי סוני.
דבר ראשון יש קובץ ICM של פרופיל צבע מיצרן הדרייבר של המסך שלך או הטלויזיה, לוודא שהמחשב משתמש בו לתצוגה(מאפייני מתאם תצוגה בטאב הרזולוציה בלוח בקרה הישן של חלונות) . יש גם תוכנות צד שלישי שעוזרות לך לכייל את הצבעים ולשמור פרופיל ICM מותאם אישית. דוגמת natural color pro של סמסונג ודומיו. גם במסך עצמו יש הגדרות צבע פנימיות כמו הסטנדרט SRGB למי שרוצה לדייק. אבל אם כלום לא עוזר, חכה לחלונות RS5 או באמת להשתמש ב-HDR רק בשעת הצורך