מיקרוסופט סופסוף מתקנת את יישום ה HDR בווינדוס

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73316
שם מלא: ערן
נתן תודות: 647 פעמים
קיבל תודות: 3167 פעמים

שליחה #1 

מסתבר שאחרי עידכון 1803, סופסוף (בתקווה), HDR עובד סביר על ווינדוס/PC. אני אישית ניסיתי ליישם HDR על מחשב שלי לפני העדכון ואחרי הרבה נסיונות והרבה זמן מבוזבז וויתרתי ורכשתי סטירימר ייעדוי ל HDR (במקרה שלי ה SHIELD). נראה שאחרי התקנת עדכון 1803 אולי סופסוך יש סיכוי ליישום נורמלי של HDR ב PC (ולא עדיין לא משולם, פה ושם עדיין יש בעיות, מי שרוצה לדעת מה שיצפה):

bariko
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9325
נתן תודות: 1557 פעמים
קיבל תודות: 357 פעמים

שליחה #2 

Huber
אמנם לא בדיוק קשור לנושא, אך אם זכור לך-טענת במספר הזדמנויות שמספר הכותרים עם דולבי ויז'ן מועט ביותר.
לא בדקתי זאת סטטיסטית ואולי מדובר בסתם מקריות, אך לאחרונה כמעט כל סרט בלורייUHD מלא שנתקלתי בו, מגיע עם דולבי ויז'ן.

למזלי חברת OPPO הוציאו עדכון קושחה, שכעת מאפשר לקבל DV גם דרך HDMI חיצוני במסכי סוני.

er557
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 384
נתן תודות: 24 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

שליחה #3 

והמצב הולך להשתפר עוד יותר בעדכון הבא של חלונות(RS5) , איפה שהוא בנובמבר, כי כבר כעת בגירסת אינסיידר יש טאב חדש של hd color עם אופציות להגדרת ואבחון יכולות hdr במסך ובמחשב

Shasoosh
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1857
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 143 פעמים

שליחה #4 

אני על 1803 מספר שבועות ומבחינתי אין שום שינוי ב HDR.
הדסקטופ עדיין בצבעים מוזרים כשה HDR מופעל מה שמכריח אותי או את המערכת לאפשר HDR רק בזמן הצורך.

אצל מישהו זה עובד תקין בדסקטופ?

er557
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

כנס להגדרות כרטיס המסך שלך, אם זה נבידיה אז ללוח הבקרה, שם יש טאב אפשרויות צבע לשולחן העבודה, יש לסמן השתמש בהגדרות nvidia ולהתאים, כמו כן בטאב רזולוציה, השתמש בהגדרות צבע של נבידיה ולהתאים

Shasoosh
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1857
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 143 פעמים

שליחה #6 

@er557
·תודה. מכיר את הטאב של התאמות הצבע. שיחקתי איתו הרבה אבל לא הגעתי לתוצאה סבירה. הדסקטופ הרגיל נראה הרבה יותר טוב בכל מצב.

יש אולי איזה סט כיול שאפשר ללכת לפיו?

er557
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

דבר ראשון יש קובץ ICM של פרופיל צבע מיצרן הדרייבר של המסך שלך או הטלויזיה, לוודא שהמחשב משתמש בו לתצוגה(מאפייני מתאם תצוגה בטאב הרזולוציה בלוח בקרה הישן של חלונות) . יש גם תוכנות צד שלישי שעוזרות לך לכייל את הצבעים ולשמור פרופיל ICM מותאם אישית. דוגמת natural color pro של סמסונג ודומיו. גם במסך עצמו יש הגדרות צבע פנימיות כמו הסטנדרט SRGB למי שרוצה לדייק. אבל אם כלום לא עוזר, חכה לחלונות RS5 או באמת להשתמש ב-HDR רק בשעת הצורך

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”