fiberbox 4k 40 שקל בחודש פייבר רגיל אפשר בחינם?

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
Lior18 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 323
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #1 

בהוט רוצים 40 שקל נוספים לסכום המכובד שאני משלם כל חודש בשביל fiber4k אפשר להוציא פייברבוקס רגיל בחינם? על4k הם התעקשו על 40 שקל כל חודש...

חושחאש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 795
נתן תודות: 103 פעמים
קיבל תודות: 68 פעמים

שליחה #2 

תאיים להתנתק יפנו אותך לשימור לקוחות תוכל לקבל אותו ב15 שקל

Lior18 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

חושחאש כתב:תאיים להתנתק יפנו אותך לשימור לקוחות תוכל לקבל אותו ב15 שקל
...
·את ה4k או הרגיל?

חושחאש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #4 

4k

Lior18 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

חושחאש כתב:4k
...
·אפשר להתקין לבד fiberbox? רבתי איתם על המחיר הורשתי אותם ל15 שקל בחודש והתקנה בחינם אבל עוד 3 שבועות רק יבוא מתקין!! פשוט ביזיון.

אפשר להזמין fiberbox/ לקנות מרכז שירות של הוט ולהתקין בבית ידנית? לפי הנציגיפ אמרו שחובה שטכנאי יתקין...

חושחאש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #6 

עד כמה שאני יודע כן הם צריכים להכניס את ממיר למערכת ולקשר אותו לשאר הממירים בבית (מיני פייר)הטכנאי צריך לתקשר למוקד שלהם מהבית לעשות זאת.

Lior18 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

חושחאש כתב:עד כמה שאני יודע כן הם צריכים להכניס את ממיר למערכת ולקשר אותו לשאר הממירים בבית (מיני פייר)הטכנאי צריך לתקשר למוקד שלהם מהבית לעשות זאת.
...
·האמת הזמנתי רק פייבר בוקס 1 רגיל בלי מיני ואין לי בבית מיני רציתי פשוט שהוא יחסוך בחדר את ההוטבוקס והממיר magic hd חבל שזה חייב עם טכנאי כי סתם לחכות 3 שבועות בשביל התקנה זה מוגזם...

אגב ההתקנה של הפייברבוקס עדיין לוקחת שעה-שעתיים? זוכר שבהתחלה אמרו שההתקנה שלו ממש איטית ולוקחת מלא זמן זה השתנה עם הזמן?

Lior18 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #8 

ועוד משהו יש מגבר של הוט שבפועל זה שקע חשמל שמתחבר וצד שני מתחבר לסוג של מפצל השאלה שלי מה מפה זה המגבר? השקע במתחבר לחשמל הוא זה שנותן תכוח או שזה המפצל עצמו שהוא מיוחד והוא נותן יותר עוצמה? כי יש בבית של חבר בעיה במגבר שהיה מוריד לו ממש תמהירות אינטרנט לכמעט 5 מגה כל הזמן אמרו שהמגבר לא היה טוב והוט החליפו ואחרי כמה חודשים זה חזר השאלה שלי אם אני אשים מפצל בסיסי של הוט ואבריג אותו לשקע של הוט שנותן את הכוח זה תחלופה ראויה? או שחייבים גם מפצל מיוחד לשקע הזה?
נערך לאחרונה על ידי Lior18 ב 25/07/2018 18:04, נערך פעם 1 בסך הכל.

Gershon99
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1111
נתן תודות: 70 פעמים
קיבל תודות: 78 פעמים

שליחה #9 

Lior18 כתב:ועוד משהו אם יש לי ממיר magic hd עם רכיב הקלטה ואני רוצה להעביר את הרכיב הקלטה לממיר magic hd אחר מבחינת תוכנה זה יעבוד? או שיש הגבלה ואי אפשר להעביר אלא אם כן הוט עושים את זה? כי מבחינת חומרה זה פשוט לשלוף מאחד ולהכניס לשני כי יש את אותו מקום חיבור אבל השאלה אם הממיר השני יכול לזהות (אם אהיה צריך לעשות לו אתחול זה לא הבעיה השאלה אם זה יעבוד..
...
·לא ניתן.
בפייבר הרגיל זה אפשרי.

Lior18 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #10 

Gershon99 כתב:
...
...
·לא ניתן.
בפייבר הרגיל זה אפשרי.
...
·כן בדקתי את זה לפני כמה דקות ואכן זה לא אפשרי שזה קצת טמטום...

הזמנתי פייבר בוקס חדש השאלה אם הוא מגיע מראש עם רכיב הקלטה ושלא יגידו לי שזה בנפרד או שלפי המספר כרטיס של הממיר שיש בממיר הספציפי הזה רכיב הקלטה אולי הם מביאים לי תפייבר בלי

כאילו הם שאלו אותי על איזה ממיר אני אמור להחליף אמרתי להם בלי לשים לב את הממיר שבחדר 1 לפי המסטק כרטיס צפייה אבל אני רוצה את הממיר שבחדר 1 שיש בו קכיב הקלטה להעביר אותו לחדר 2 ששם יש ממיר בלי רכיב הקלטה זה ישנה מבחינת טכנאי? שלא פתאום יגיד לי שהוא חייב להחליף את הממיר לפי המספר כרטיס צפייה שאמרתי להם אחרת אי אפשר לעשות תהחלפה.. כי אני רוצה שהפייבר יהיה בחדר 1 והממיר שבחדר 2 יהיה הממיר שהיה לי בחדר 1 עם רכיב הקלטה...

Gershon99
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1111
נתן תודות: 70 פעמים
קיבל תודות: 78 פעמים

שליחה #11 

הפייבר 4k מגיע רק עם רכיב הקלטה/דיסק קשיח.
כמובן שזה משנה!
רשום להם במערכת וזה מה שמוצג לו בקריאה ביום עבודה בפלאפון שהוא צריך להחליף לך את הממיר המקליט.
תתקשר עכשיו תגיד להם שאתה מעוניין להשאיר את המקליט ושיחליף לך את הלא מקליט.

Lior18 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #12 

Gershon99 כתב:הפייבר 4k מגיע רק עם רכיב הקלטה/דיסק קשיח.
כמובן שזה משנה!
רשום להם במערכת וזה מה שמוצג לו בקריאה ביום עבודה בפלאפון שהוא צריך להחליף לך את הממיר המקליט.
תתקשר עכשיו תגיד להם שאתה מעוניין להשאיר את המקליט ושיחליף לך את הלא מקליט.
...
·עוד פעם להתקשר אליהם?! גם ככה עיכבו אותי 40 דקות עד שהדעתח איתם להנחה... אי אפשר לעשןת טריק ולהחליף בין הכרטיסי צפייה כי אני חושב שבממיר הז מראש הוא לא הגיע עם רכיב הקלטה ואני הזמנתי מהם רכיב... או שאפשר שהטכנאי מגיע להגיד להם שהיה טעות בען הכרטיסי צפייה ונתתי להם את של הממיר השני וכאילו לפני שהוא בא אחליף תממירים בחדרים... בכל זאת ישראלים... תמיד אפשר להגיד לו שפשוט אני רוצה להחליף תתממיר והההוטבוקס בחדר ותרכיב ההקלטה שהיה שיעביר לחדר השני הוא מוסמך לזה מקווה שלא ייקח על זה כסף של להעביר רכיב הקלטה ממיר אחד לשני

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”