אורן.
גירסת בטא חדשה ל sagetv v3! כולל תיקון בעיית החלפת הערוצים!
שינויי הצבעים ב-EPG הם פנימיים ל-STV הזה -
תוכניות שעכשיו משודרות - כחול יותר כהה מתוכניות שלא משודרות עתה.
תוכנית "בחורה" בירוק.
ב-EPG ב-STV הרגיל של SAGE וגם בשאר ה-STV יש צבעים שונים לסרטים, ספורט, חדשות ועוד משהו שאני לא זוכר. בכל מקרה הסרטים מופיעים ב-MAGENTA כי הם מקבלים את הקטגוריה MOVIE.
אין אפשרות לשלוט על הצבעים/קטגוריות.
אורן.
תוכניות שעכשיו משודרות - כחול יותר כהה מתוכניות שלא משודרות עתה.
תוכנית "בחורה" בירוק.
ב-EPG ב-STV הרגיל של SAGE וגם בשאר ה-STV יש צבעים שונים לסרטים, ספורט, חדשות ועוד משהו שאני לא זוכר. בכל מקרה הסרטים מופיעים ב-MAGENTA כי הם מקבלים את הקטגוריה MOVIE.
אין אפשרות לשלוט על הצבעים/קטגוריות.
אורן.
נ.ב גם MEDIA PORTAL יצאה בממשק דמוי MCE
אישית אני חושב שזה ממשק דל גרפית ביחס לממשקים קודמים שהיו לMEDIA PORTAL
אישית אני חושב שזה ממשק דל גרפית ביחס לממשקים קודמים שהיו לMEDIA PORTAL
יעוץ ופיתוח GlobalProtect -
או.קי. - הצלחתי להתקין את ה-SAGEMC - אבל נראה לי שממש צריך להתרגל לתפריטים שם כמו כן לניווט בינהם..
אורן - תודה על הטיפ של הפונטים אבל אני חושב שהפונט עצמו שאני משתמש הוא שונה - האם שינית משהו בפונט? ב-PROPERTIES? לדוגמא הצלחתי להגדיל את הפונט ב-GUIDE - אבל תאור הסרט נשאר בפונט הקטן - אני מניח שניתן לשנות את זה ב-PROPERTIES
תוכל אולי לשלוח לי את ה-PROPERTIES שלך?
איתי
אורן - תודה על הטיפ של הפונטים אבל אני חושב שהפונט עצמו שאני משתמש הוא שונה - האם שינית משהו בפונט? ב-PROPERTIES? לדוגמא הצלחתי להגדיל את הפונט ב-GUIDE - אבל תאור הסרט נשאר בפונט הקטן - אני מניח שניתן לשנות את זה ב-PROPERTIES
תוכל אולי לשלוח לי את ה-PROPERTIES שלך?
איתי
נערך לאחרונה על ידי איתי ב 04/08/2005 12:39, נערך פעם 1 בסך הכל.
הכי פשוא, איתי,
כנס לקובץ ה-Properties כאשר SAGETV סגור לגמרי, חפש את כל השורות בהם מופיע FONT .
אני משתמש בפונט ARIAL
אני ממליץ להגדיל ב-2 נקודות את כל גדלי הפונטים המופיעים בקובץ - כך הכל יגדל מעט באופן פרופורציונאלי.
אני לא זוכר איזו שורה בדיוק משפיעה על מה - צריך פשוט לנסות...
דרך אגב, לא שיניתי את גודל הפונט בתיאור - במסך ה-EPG...
אורן.
כנס לקובץ ה-Properties כאשר SAGETV סגור לגמרי, חפש את כל השורות בהם מופיע FONT .
אני משתמש בפונט ARIAL
אני ממליץ להגדיל ב-2 נקודות את כל גדלי הפונטים המופיעים בקובץ - כך הכל יגדל מעט באופן פרופורציונאלי.
אני לא זוכר איזו שורה בדיוק משפיעה על מה - צריך פשוט לנסות...
דרך אגב, לא שיניתי את גודל הפונט בתיאור - במסך ה-EPG...
אורן.