גירסת בטא חדשה ל sagetv v3! כולל תיקון בעיית החלפת הערוצים!
"קפצתי למיים"
לאחר שלשה ימים עם התקנה של SAGETV גרסה 3.05 על המחשב בחדר העבודה, שדרגתי את השרת והקליינטים בביית.
הכל עובד מצויין וההתקנה עברה חלק - כל הכבוד לSAGE הם באמת עשו עבודה טובה עם ההתקנה (כולל תמיכה ב-PAL וישראל ללא שום צורך בהגדרות נוספות).
ממליץ על שימוש ב-STV - SAGEMC החדש לגרסה 3 של SAGETV - מעולה!!!
אם מישהו רוצה עזרה ב-איך לשדרג מערכת עובדת ללא סיכון הנתונים - שרק ישאל...
אורן.
לאחר שלשה ימים עם התקנה של SAGETV גרסה 3.05 על המחשב בחדר העבודה, שדרגתי את השרת והקליינטים בביית.
הכל עובד מצויין וההתקנה עברה חלק - כל הכבוד לSAGE הם באמת עשו עבודה טובה עם ההתקנה (כולל תמיכה ב-PAL וישראל ללא שום צורך בהגדרות נוספות).
ממליץ על שימוש ב-STV - SAGEMC החדש לגרסה 3 של SAGETV - מעולה!!!
אם מישהו רוצה עזרה ב-איך לשדרג מערכת עובדת ללא סיכון הנתונים - שרק ישאל...
אורן.
כל נושא העברית - עדיין לא טופל - נשאר כשהיה.
היות והרבה פונקציות שישהיו בגרסה 3 הסופית עדיין לא הוכנסו/לא הופעלו בביתא .אנחנו עדיין אופטימיים לגבי העברית.
לעומת זאת נושא ההתקנה טופל בצורה מצויינת, ויש תמיכה פנימית ב-PAL ללא צורך לשנות שום הגדרה בקובץ הקונפיגורציה .
הדבר היחיד שנשאר ללא טיפול רציני לדעתי - תמיכה ב-XMLTV - עדיין יש להכניס ידנית את ה-CLASS הנכונים לספריית SAGETV כדי שיעבוד - אבל לי לא היו שום בעיות בשתי ההתקנות הננפרדות שעשיתי.
בכל מקרה אני ממליץ על התקנה נקייה ואחרי כן העברת קובץ ה-WIZ.BIN הישן בחזרה, כי בSTV החדשים יש צורך למחוק את הCLASS הישנים לפני ההתקנה כך שכדאי מראש לנקות הכל.
חוץ מזה ממשק המשתמש שופר וכן ה-OSD שופר מאד. וכן נוספה תמיכה ב-HD - שלא בדקתי...
אורן.
היות והרבה פונקציות שישהיו בגרסה 3 הסופית עדיין לא הוכנסו/לא הופעלו בביתא .אנחנו עדיין אופטימיים לגבי העברית.
לעומת זאת נושא ההתקנה טופל בצורה מצויינת, ויש תמיכה פנימית ב-PAL ללא צורך לשנות שום הגדרה בקובץ הקונפיגורציה .
הדבר היחיד שנשאר ללא טיפול רציני לדעתי - תמיכה ב-XMLTV - עדיין יש להכניס ידנית את ה-CLASS הנכונים לספריית SAGETV כדי שיעבוד - אבל לי לא היו שום בעיות בשתי ההתקנות הננפרדות שעשיתי.
בכל מקרה אני ממליץ על התקנה נקייה ואחרי כן העברת קובץ ה-WIZ.BIN הישן בחזרה, כי בSTV החדשים יש צורך למחוק את הCLASS הישנים לפני ההתקנה כך שכדאי מראש לנקות הכל.
חוץ מזה ממשק המשתמש שופר וכן ה-OSD שופר מאד. וכן נוספה תמיכה ב-HD - שלא בדקתי...
אורן.
מספר תמונות מ-SageMC_169 - "סקין" המדמה את WindowsMCE על SageTV.
מומלץ מאד - לדעתי הקל והנוח ביותר לתפעול. WAF מאד גבוהה...
תהנו,
אורן..
מומלץ מאד - לדעתי הקל והנוח ביותר לתפעול. WAF מאד גבוהה...
תהנו,
אורן..
-
- לוח שידורים.
-
- סרט במאגר הסרטים (לא מהקלטת SAGETV) - כולל אינפורמציה הלקוחה מ-IMDB.
-
- תחזית מזג אויר - עד 10 ימים קדימה...
ועוד תמונות - שאמורות להיות לפני כן... 
-
- מסך MY TV הראשי - עם אפשרויות שונות כולל תצוגת התוכניות המוקלטות האחרונות והתוכניות שבתור ההקלטה. מסומן בעיגול צהוב מה שמוקלט בזה הרגע... כמובן שאפשר לבחור גם מרשימה זו ולהפעיל את התוכנית...
-
- רשימת תוכניות מוקלטות לפי תאריך.
-
- אינפורמציה על תוכנית שהוקלטה ע"י SAGETV.
עקרון ממשק המשתמש של MCE מצויין, פשוט להפעלה ונוח.
אבל SAGETV טובה יותר בכל הקשור לתכונות ה-PVR, שימוש כ-שרת/קליינט ללא הגבלות כל שהם, ללא הגבלת מס כרטיסי PVR ועוד. כמו כן זו לא מערכת הפעלה אלא רק תוכנה שיכולה לרוץ גם על WIN2000...אם רוצים...הארכיטקטורה פתוחה יותר ומאפשרת שינויים/תוספים (עדיין לקומץ נבחר אבל אנחנו מקווים שזה ישתנה).
למרות שהאינטרפייס דומה מאד, עדיין, כל הפונקציות של SAGETV קיימות.
אורן.
אבל SAGETV טובה יותר בכל הקשור לתכונות ה-PVR, שימוש כ-שרת/קליינט ללא הגבלות כל שהם, ללא הגבלת מס כרטיסי PVR ועוד. כמו כן זו לא מערכת הפעלה אלא רק תוכנה שיכולה לרוץ גם על WIN2000...אם רוצים...הארכיטקטורה פתוחה יותר ומאפשרת שינויים/תוספים (עדיין לקומץ נבחר אבל אנחנו מקווים שזה ישתנה).
למרות שהאינטרפייס דומה מאד, עדיין, כל הפונקציות של SAGETV קיימות.
אורן.
התכוונתי ב-SAGEMC שאי אפשר לשנות את התפריטים.
לגבי ה-STV המקורי:
ניתן לשנות בעזרת תוסף - תפריטים דינאמיים - שזה מה ש-CAYARAS הכניס אצלו.
בעזרת מערכת השפות - שאני עדיין לא מכיר - אולי אפשר אבל אני לא יודע איך.
אורן.
לגבי ה-STV המקורי:
ניתן לשנות בעזרת תוסף - תפריטים דינאמיים - שזה מה ש-CAYARAS הכניס אצלו.
בעזרת מערכת השפות - שאני עדיין לא מכיר - אולי אפשר אבל אני לא יודע איך.
אורן.
הנה השורות שלי:
אלה שורות ה-weather שלי והם עובדות:
[left]
mlbdude/weather_exe=\\STVs\\OriginalV2\\Weather\\GetWeatherJava.exe
mlbdude/weather_file=\\STVs\\OriginalV2\\Weather\\Weather.txt
mlbdude/weather_image_root=\\STVs\\OriginalV2\\Weather\\images
mlbdude/weather_provider=www.weatherroom.com
[/left]
[left]
mlbdude/weather_exe=\\STVs\\OriginalV2\\Weather\\GetWeatherJava.exe
mlbdude/weather_file=\\STVs\\OriginalV2\\Weather\\Weather.txt
mlbdude/weather_image_root=\\STVs\\OriginalV2\\Weather\\images
mlbdude/weather_provider=www.weatherroom.com
[/left]
שדרגתי את התוכנה שלי ל-3.05 ויש לי מספר שאלות:
1. כאשר אני מעלה את ה-EPG אני לא רואה טקסט בלוח השידורים - רק "..." - אני מניח שיש לי בעיה עם הפונטים?
2. שאלה זו מתקשרת לשאלה הקודמת - אני רואה בתמונות של אורן (בעיקר) שאצלו הכתב ברור וגדול - כיצד עושים זאת? איפה יש לשנות את ההגדרות ולאיזה?
3. הורדתי את ה-STC של SAGEMC - להפתעתי הקובץ ירד ללא שום README עם איזושהן הוראות - כיצד מתקינים את זה?
בתודה מראש,
איתי
1. כאשר אני מעלה את ה-EPG אני לא רואה טקסט בלוח השידורים - רק "..." - אני מניח שיש לי בעיה עם הפונטים?
2. שאלה זו מתקשרת לשאלה הקודמת - אני רואה בתמונות של אורן (בעיקר) שאצלו הכתב ברור וגדול - כיצד עושים זאת? איפה יש לשנות את ההגדרות ולאיזה?
3. הורדתי את ה-STC של SAGEMC - להפתעתי הקובץ ירד ללא שום README עם איזושהן הוראות - כיצד מתקינים את זה?
בתודה מראש,
איתי
1. בטל 3D Acceleration ב-SETUP.
2. פתח את קובץ ה-ZIP של SageMC_169_5_b3 - BETA 3 SageTV 3.x STV לתוך ספריית SAGETV .
אני מתכוון לספריית SAGETV אשר נמצאת בתוך ספריית SAGETV נוספת...
הפעל את SAGETV וב-SETUP - ADVANCED - שנה את ה-STV ל-SAGEMC אשר נמצא בספריה SAGE2 ולא SAGE3 שהיא ברירת המחדל (פשוט עלה ספריה למעלה ובחר את SAGE2).
3. כדי לשנות את הגדלים של הפונטים - בסה"כ יש ללחוץ במסך ה-EPG על כפתור ימני ואז יופיע תפריט אופציות עם האופציה לשינוי גודל הפונט.
אורן.
2. פתח את קובץ ה-ZIP של SageMC_169_5_b3 - BETA 3 SageTV 3.x STV לתוך ספריית SAGETV .
אני מתכוון לספריית SAGETV אשר נמצאת בתוך ספריית SAGETV נוספת...
הפעל את SAGETV וב-SETUP - ADVANCED - שנה את ה-STV ל-SAGEMC אשר נמצא בספריה SAGE2 ולא SAGE3 שהיא ברירת המחדל (פשוט עלה ספריה למעלה ובחר את SAGE2).
3. כדי לשנות את הגדלים של הפונטים - בסה"כ יש ללחוץ במסך ה-EPG על כפתור ימני ואז יופיע תפריט אופציות עם האופציה לשינוי גודל הפונט.
אורן.