קניית אוזניות over

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
MonkeyPro18 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אהלן, אני מעוניין לקנות אוזניות קשת, סוג המוזיקה שלי הוא הכל אין לי סגנון אחד ספציפי, רוק , פופ, עברית, אנגלית מזרחית קלאסית ראפ R&B רגאיי אני שומע הכל בקיצור.
תקציב- עד 1000₪.
חשוב לי גם מיד והיי באיכות גבוהה וגם באס.
פשפשתי באינטרנט ומצאתי את ה audio technica msr7 או את הm50x אבל אני מעוניין לקבל עוד הצעות, בנוסף קראתי באתר כלשהו שהאוזניות טובות אך יש טובות מהן באותו המחיר האם זה נכון ואם כן על אילו אוזניות אתם ממליצים?

JDx
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 328
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #2 

MonkeyPro18 כתב:אהלן, אני מעוניין לקנות אוזניות קשת, סוג המוזיקה שלי הוא הכל אין לי סגנון אחד ספציפי, רוק , פופ, עברית, אנגלית מזרחית קלאסית ראפ R&B רגאיי אני שומע הכל בקיצור.
תקציב- עד 1000₪.
חשוב לי גם מיד והיי באיכות גבוהה וגם באס.
פשפשתי באינטרנט ומצאתי את ה audio technica msr7 או את הm50x אבל אני מעוניין לקבל עוד הצעות, בנוסף קראתי באתר כלשהו שהאוזניות טובות אך יש טובות מהן באותו המחיר האם זה נכון ואם כן על אילו אוזניות אתם ממליצים?
...
·לך על ה4xx או 6xx , ובמה שישאר מהכסף, תקנה מגבר דאק משולב בסיסי שיוכל להריץ אותן

על אודיוטכניקה אני ממליץ לדלג, משיקולים של סאונד ונוחות

MonkeyPro18 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

JDx כתב:
...
...
·לך על ה4xx או 6xx , ובמה שישאר מהכסף, תקנה מגבר דאק משולב בסיסי שיוכל להריץ אותן

על אודיוטכניקה אני ממליץ לדלג, משיקולים של סאונד ונוחות
...
נוחות לא משנה לי, לחלוטין סאונד, והאודיו טכניקה זה רק hype? כי הן נמצאות בכמה וכמה אתרים איכותיים שמדרגים אותן גבוהה מאוד ברשימת האוזניות ה HI FI הטובות ביותר

Roy.T
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1248
נתן תודות: 32 פעמים
קיבל תודות: 166 פעמים

שליחה #4 

בטח שנוחות משנה, לא מכיר מישהו שמסוגל לסבול האזנה של שעה-שעתיים ויותר עם אוזניה
לא נוחה. חוסר נוחות זה משהו שיכול להרוס את כל חווית ההאזנה בקלות.

שנית הדבר הראשון שצריך לשאול הוא מהיא סביבת האזנה שלך, לא מומלץ ישר לזרוק
המלצות על אוזניות פתוחות ביתיות לפני ששואלים אם הן בכלל מיועדות להאזנה בייתית ואין
בעיה עם דליפת סאונד משמעותית.

שני האופציות שהצעת הן אוזניות סגורות ניידות, ה-M50X זו אוזניה שגם לא נוחה וגם מאוד
דוקרת לעיתים עם באס די שטוח ועייף.

ה-MSR7 מנגד זו אוזניה ניידת מעולה וגם נוחה יותר, אחלה אופציה אם אתה מתכוון לעשות
בהן שימוש מחוץ לבית.

אם אין בעיה עם אוזניה פתוחה לשימוש ביתי, ה-4XX בהחלט אופציה מעולה בשידוך עם מגבר משולב
דאק בסיסי שידע לדחוף אותן ברמה סבירה.

MonkeyPro18 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

Roy.T כתב:בטח שנוחות משנה, לא מכיר מישהו שמסוגל לסבול האזנה של שעה-שעתיים ויותר עם אוזניה
לא נוחה. חוסר נוחות זה משהו שיכול להרוס את כל חווית ההאזנה בקלות.

שנית הדבר הראשון שצריך לשאול הוא מהיא סביבת האזנה שלך, לא מומלץ ישר לזרוק
המלצות על אוזניות פתוחות ביתיות לפני ששואלים אם הן בכלל מיועדות להאזנה בייתית ואין
בעיה עם דליפת סאונד משמעותית.

שני האופציות שהצעת הן אוזניות סגורות ניידות, ה-M50X זו אוזניה שגם לא נוחה וגם מאוד
דוקרת לעיתים עם באס די שטוח ועייף.

ה-MSR7 מנגד זו אוזניה ניידת מעולה וגם נוחה יותר, אחלה אופציה אם אתה מתכוון לעשות
בהן שימוש מחוץ לבית.

אם אין בעיה עם אוזניה פתוחה לשימוש ביתי, ה-4XX בהחלט אופציה מעולה בשידוך עם מגבר משולב
דאק בסיסי שידע לדחוף אותן ברמה סבירה.
...
אני מעוניין בגב סגור האמת וכנראה שאשתמש בפלאפון שלי (גאלקסי 6 ) לשמיעה איתן על איזה אוזניות אתה ממליץ והאם כדי לקנות אוזניות במחיר הזה בעיקר בשביל שמיעה דרך הפלאפון ?

Roy.T
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1248
נתן תודות: 32 פעמים
קיבל תודות: 166 פעמים

שליחה #6 

אם אתה יכול לחרוג מהתקציב יש בחשמל נטו את ה-P7 חדשות בקופסה פתוחה עם אחריות לשנה
ב-1300 שקלים שזה מחיר ממש טוב (330 דולר באמזון לפני משלוח ומיסים).

מדובר באוזניה יוקרתית עם סאונד מהטובים שיש לאוזניות ניידות היישר מהסלולרי, רמה מעל
לדעתי מכל המתחרות בקטגוריה מבחינת עיצוב, איכות בניה וסאונד, והמחיר בהתאם.
אם כי מבחינת נוחות הן רק בסדר, לא ברמה של סוני לדוגמה.

מעבר לזה יש את ה- H6, MDR1A, ואת ה-MSR7 שזכרת שגם הן אוזניות Portable מעולות.

JDx
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 328
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #7 

MonkeyPro18 כתב:
...
...
נוחות לא משנה לי, לחלוטין סאונד, והאודיו טכניקה זה רק hype? כי הן נמצאות בכמה וכמה אתרים איכותיים שמדרגים אותן גבוהה מאוד ברשימת האוזניות ה HI FI הטובות ביותר
...
·שמע, יש לי דגם בסיסי של אודיוטכניקה (m40x) ודגם הייאנד של אודיוטכניקה (a2000z) , בנוסף גם ניסיתי אחת מסדרת הAD שלהם ולטעמי הסאונד וגם הנוחות בכולן מתחוורים לעומת ה4xx שלי שרצות על fiio e10k בסיסי. אולי זה עניין של טעם אישי ,לא יודע.

נוחות זה עניין חשוב, יכול להיות שאתה לא מרגיש זאת כרגע כי יש לך אוזניות נוחות , אבל ברגע שתנסה אוזניות לא נוחות , תבין על מה אני מדבר.

MonkeyPro18 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #8 

מתלבט בין MDR7506 של סוני (ב100$) לבין MSR7 (250$ יש המלצות?

offerbk1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1974
נתן תודות: 77 פעמים
קיבל תודות: 163 פעמים

שליחה #9 

@MonkeyPro18
·
יקר 100 בשביל ה7506. הן בדרך כלל סביב ה75.
אני מאד אוהב סוני. יש לי כמה אוזניות שלהם ואת כולם אני מאד אוהב. סאונד נוחות ומראה

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”