מחר עומדת להפתח מכירה לאוזניות iem של הייפיימן ומאסדרופ ב10 דולר ליחידה
- LogicSound
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 421
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 3 פעמים
הכוונה פשוט קונים בעשר דולר?
ראיתי שמוכרים אותן באיביי סביבות ה-150 שקל.. שווה? אולי יש עוד חברות שלא שמעתי עליהן? אין איזה דגם באיזור המחיר הזה של סנהייזר או חברות כאלה שיהיו עדיפות? או איזה טריפל דרייבר של 1MORE?
ראיתי שמוכרים אותן באיביי סביבות ה-150 שקל.. שווה? אולי יש עוד חברות שלא שמעתי עליהן? אין איזה דגם באיזור המחיר הזה של סנהייזר או חברות כאלה שיהיו עדיפות? או איזה טריפל דרייבר של 1MORE?
·LogicSound כתב:הכוונה פשוט קונים בעשר דולר?
ראיתי שמוכרים אותן באיביי סביבות ה-150 שקל.. שווה? אולי יש עוד חברות שלא שמעתי עליהן? אין איזה דגם באיזור המחיר הזה של סנהייזר או חברות כאלה שיהיו עדיפות? או איזה טריפל דרייבר של 1MORE?...
באיביי ובמכירות אין הגיון, שווה לבדוק כל דבר פעמיים.
לגבי ה 1MORE פתחתי נושא שלא זרם
https://www.hometheater.co.il/vt302170.html
לא תשמע בכלל ביקורות או ביקורות שישכנעו אותך לגבי הטכנולוגייה הסינית וה C HIFI
מה שכן, אומרים שהן לא רעות
דעתי האישית: לא שווה את הקנייה, מחיר גבוה, אזניות קטנות מאוד, בנייה לא מובנת. אני אישית קונה הרבה דברים סיניים, אבל אלו לא נראות לי טוב.
ד"א: סיכמנו כבר שהעלות היא 20$ הכל כולל הכול!
לדעתי ב 80ש"ח אפשר לקנות אזניות אחרות.
לדעתי בזבוז זמן וכסף.
למרות שהמחיר לא גבוה במיוחד. אם מישהו כל כך רוצה אז בשביל זוג אחד... זה שווה את זה, למרות שמשלמים כאן יותר על המותג
יש כבר ביקורות:
לפי התיאור הקולע
the sound of these in one word, it would be “hollow”. There’s very little in the mids, while the bass sounds boosted and muddy, and the trebles as others have mentioned are very tinny
או באותם המילים
Pros: Very punchy bass, Excellent noise isolation, L shape jack, Flat cable, Solid housing, only $10
Cons: Mids/Treble is lacking, Cable coating feels cheap.
https://www.massdrop.com/buy/massdrop-x-hifiman-bo...
הייתי אומר שנותנים להן 3/5 ---> וזה בטח בגלל שהמחיר נמוך (16$)
ולא כל כך מרוצים, למרות שאם אין כלפיהן ציפיות מיוחדות, אז גם יודעים מראש שלא מקבלים משהו גרדיוזי.
ראיתי עכשיו את המידע הטכני ונראה מאוד גנרי וחלש, אזניות שאין להן הרבה כוח כדי לדחוף אותן, לא הייתי הולך גם על אזניות 16ohm ו 5mW
מדובר על משהו שלא נחוץ במגבר, אבל גם לא יגיע רחוק.
אני אישית נשאר עם הזוג הסיני שלי ולא רואה בהן דיל משתלם.
מהרושם האחרון והאשכול שהקפיצו במקביל אני כבר בספק שצריכים לבטוח ב hifiman .
לפי התיאור הקולע
the sound of these in one word, it would be “hollow”. There’s very little in the mids, while the bass sounds boosted and muddy, and the trebles as others have mentioned are very tinny
או באותם המילים
Pros: Very punchy bass, Excellent noise isolation, L shape jack, Flat cable, Solid housing, only $10
Cons: Mids/Treble is lacking, Cable coating feels cheap.
https://www.massdrop.com/buy/massdrop-x-hifiman-bo...
הייתי אומר שנותנים להן 3/5 ---> וזה בטח בגלל שהמחיר נמוך (16$)
ולא כל כך מרוצים, למרות שאם אין כלפיהן ציפיות מיוחדות, אז גם יודעים מראש שלא מקבלים משהו גרדיוזי.
ראיתי עכשיו את המידע הטכני ונראה מאוד גנרי וחלש, אזניות שאין להן הרבה כוח כדי לדחוף אותן, לא הייתי הולך גם על אזניות 16ohm ו 5mW
מדובר על משהו שלא נחוץ במגבר, אבל גם לא יגיע רחוק.
אני אישית נשאר עם הזוג הסיני שלי ולא רואה בהן דיל משתלם.
מהרושם האחרון והאשכול שהקפיצו במקביל אני כבר בספק שצריכים לבטוח ב hifiman .