עזרה ברכישת טלוויזיה וגם בגודל הנדרש בתקציב של עד 6000
שלום לכולם,
הפרטים בקצרה:
הטלוויזיה מיועדת להורים שלי לסלון, מקום יחסית מואר, מרחק צפייה בערך 3.50.
השימוש העיקרי הוא ממיר של yes.
הם לא יודעים להשתמש בסמארט אז זו תכונה פחות חשובה, כן חשוב שהאיכות תהיה גבוהה, וחשוב שיראו נורמאלי גם בערוצים רגילים שלא משדרים מדהים.
תחילה חשבתי לקנות להם 55 אינצ' אך לאחר קריאה בפורום ראיתי שממליצים לקחת 65 למרחק כזה.
רציתי בכל מקרה לשאול מה הגודל המומלץ בהתחשב בפרטים שכתבתי מקודם ובתקציב.
הבנתי שעד 6000 אני יכול לקנות LG B7 בגודל 55 למשל, אך אם אני קופץ ל65 אז כמובן שאצטרך לרדת באיכות הטלוויזיה.
ראיתי פה הרבה המלצות על Samsung MU9000, דיברתי עם מישהו שיכול למכור לי אותה מיבואן רשמי (הבנתי שהיא חסרה במלאי בהרבה מקומות).
מה דעתכם על הסמסונג? והאם יש לכם המלצות נוספות (בעיקר סמסונג וLG, אולי גם סוני?)?
תודה רבה!
הפרטים בקצרה:
הטלוויזיה מיועדת להורים שלי לסלון, מקום יחסית מואר, מרחק צפייה בערך 3.50.
הם לא יודעים להשתמש בסמארט אז זו תכונה פחות חשובה, כן חשוב שהאיכות תהיה גבוהה, וחשוב שיראו נורמאלי גם בערוצים רגילים שלא משדרים מדהים.
תחילה חשבתי לקנות להם 55 אינצ' אך לאחר קריאה בפורום ראיתי שממליצים לקחת 65 למרחק כזה.
רציתי בכל מקרה לשאול מה הגודל המומלץ בהתחשב בפרטים שכתבתי מקודם ובתקציב.
הבנתי שעד 6000 אני יכול לקנות LG B7 בגודל 55 למשל, אך אם אני קופץ ל65 אז כמובן שאצטרך לרדת באיכות הטלוויזיה.
ראיתי פה הרבה המלצות על Samsung MU9000, דיברתי עם מישהו שיכול למכור לי אותה מיבואן רשמי (הבנתי שהיא חסרה במלאי בהרבה מקומות).
מה דעתכם על הסמסונג? והאם יש לכם המלצות נוספות (בעיקר סמסונג וLG, אולי גם סוני?)?
תודה רבה!
הייתי בודק גם את חברת TCL דגם L65C2US. הרבה מאוד בפורום הנ"ל ממליצים עליה. וישאר לך עוד עודף מ6000 שח.
בנוסף לי יש LG 55 אינץ' ואני מצטער שלא קניתי 65 אינץ.
אולי זה לא יהיה OLED אבל לתמורה לא תתאכזב מהדגם הנ"ל שהוא בעל התמורה הכי טובה לשקל והוא מגיע עם 3 שנות אחריות.
בנוסף לי יש LG 55 אינץ' ואני מצטער שלא קניתי 65 אינץ.
אולי זה לא יהיה OLED אבל לתמורה לא תתאכזב מהדגם הנ"ל שהוא בעל התמורה הכי טובה לשקל והוא מגיע עם 3 שנות אחריות.
·האם MU9000 היא ברמה יותר מדי גבוהה לדרישות של ליאור?liorpog8 כתב:הטלוויזיה מיועדת להורים שלי לסלון, מקום יחסית מואר, מרחק צפייה בערך 3.50.
הם לא יודעים להשתמש בסמארט אז זו תכונה פחות חשובה, כן חשוב שהאיכות תהיה גבוהה, וחשוב שיראו נורמאלי גם בערוצים רגילים שלא משדרים מדהים....
לדעתי ישנם מסכים זולים יותר וזמינים שלצרכים הנ"ל ייתנו מענה מעולה. אני צודק?