רסיבר לא מעביר את כל השידורים לטלויזיה

איך משהו עובד? למה זה ככה?
שלח תגובה
razamit פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 29
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי.
יש לי בעיה ממש מוזרה. יש לי רסיבר של פיוניר דגם: VSX-329 את הממיר של הוט הוא מעביר לטלויזיה בלי בעיה. אבל כאשר ניסיתי לחבר מחשב או nvidia shield הוא סירב להעביר את התמונה. בחיבור ישיר לטלויזיה הכל עובד בסדר. חשדתי או בכבל או ברסיבר. היום העברתי כבל חדש בין הרסיבר לטלויזיה בבדיקה ראשונית הכל עבד בסדר ולכן חשבתי שזה היה הכבל. אחרי שסגרתי הכל בארון שוב הרסיבר סירב להעביר את הnvidia shield מחשב הוא הסכים. הבאתי אנדרואיד TV של שיאומי ואותו הוא כן מציג אבל כל 10 שניות המסך משחיר ל2 שניות ואז חוזר. מה שעוד מוזר שעכשיו על אותו כבל ה Nvidia shield לא מציג בטלויזיה בחיבור ישיר.

אני די בטוח שהרסיבר סיים את דרכו רק רוצה לוודא פה שלא פספתי שום בדיקה. ובנוסף האם יתכן שהרסיבר דופק את הכבל?

תודה

עמית

razamit פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #2 

עוד קצת מידע.
הNVidia shield עובד סבבה בטלויזיה אחרת. הוא גם עבד סבבב עם כבל אחר על הטלויזיה המדוברת.
מחזק לי את התחושה שהרסיבר דופק את הכבל איכשהו...
חיברתי מחשב לרסיבר וניסיתי לנגן את הסרט שכאשר נוגן על הmibox נתן כל כמה שניות מסך שחור והוא נוגן חלק

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7041
נתן תודות: 1274 פעמים
קיבל תודות: 1461 פעמים

שליחה #3 

נצל"ש

אצלי הרסיבר (תקין לחלוטין) לא מצליח להעביר את ה HDMI של הממיר של פרטנר.... ממיר של הוט עובד יופי

למישהו יש רעיון?

razamit פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

molvy כתב:נצל"ש

אצלי הרסיבר (תקין לחלוטין) לא מצליח להעביר את ה HDMI של הממיר של פרטנר.... ממיר של הוט עובד יופי

למישהו יש רעיון?
...
·הממיר של פרטנר זה andrid TV לא?

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7041
נתן תודות: 1274 פעמים
קיבל תודות: 1461 פעמים

שליחה #5 

@razamit
·
סליחה על התגובה המאוחרת שלי

אכן זה ממיר אנדרואיד שמתחבר לטלווזיה (או למקרן) בחיבור HDMI. כאשר החיבור הוא ישירות לטלוויזה או לממיר, החיבור עובד והמכשירים מזהים את החיבור ומקרינים אותו

כאשר החיבור הוא דרך הרסיבר (YAMAHA), הרסיבר לא מזהה את השידור ואי אפשר לראות תמונה או לשמוע קול

והרכי מדהים זה שהתמיכה הטכנית של פרטנר לא מבינים למה לחבר את הממיר רסיבר ולא ישירות לטלוויזיה, הם אפילו לא ניסו לפתור לי את הבעיה

שלח תגובה

חזור אל “שאלות בנושאים טכניים”