היי,
לאחרונה נדחף עדכון ל xiaomi mibox3 שלי לAndroid 8 ומאז, יש לי המון בעיות רשת.
כאשר אני מנסה לצפות בכל דבר בסלקום טיוי, באיזשהו שלב הAP (ואולי גם הראוטר הראשי שמספק לו את החיבור, לא בדקתי) לא מספק bandwidth נורמלי לאף מכשיר ברשת (בודק באתרי בדיקת אינטרנט, המהירות היא או 0 או קילובייטים בודדים).
לאחר כמה שניות סלקום מראים הודעה שאין חיבור. אם אצא ממה שציפיתי למסך הראשי ואחכה חצי דקה, החיבור חוזר להיות נורמלי.
החיבור הוא דרך WiFi.
קראתי פוסטים קודמים בנושא, ועברתי על רשימת הבאגים הפתוחים בגירסה.
יש 2 אפשרויות מבחינתי:
1. האפליקציה של סלקום לא תואמת לגירסה הזו של אנדרואיד
2. בעיית הדרייברים של broadcom שפורסמה כחלק מרשימת הבאגים הידועים.
מה דעתכם?
Xiaomi mi box Android 8 - בעיות רשת בסלקום טיוי
@Amitna10
·
גם אני נתקלתי בבעיות רשת לאחר שעדכנתי את המיבוקס לגרסת OREO. ה-WIFI לא היה יציב וזה השפיע על כל סוגי השידורים במכשיר כולל על אפליקציית סלקום. לאחר חיפוש ברשת מצאתי פתרון שאכן פתר אצלי את הבעיה קליל והוא - הגדרת WIFI סטטי ולא דינמי. ז"א הגדרתי גם במכשיר וגם בראוטר כתובת סטטית שתמיד תשמש את המכשיר. אחרי זה הבחנתי בבעיית סנכרון בין הקול לתמונה בערוצים החיים של סלקום. לאחר שדרוג של האפליקצייה לגרסה האחרונה (אצלי היתה 1.0.32 ושדרגתי ל-1.0.36) הבעיה נפתרה ואני שמח לומר שאיכות התמונה והקול טובים מאוד. החלטתי לעבור לחיבור קווי ע"י מתאם רשת ל-USB כדי למנוע בעיות בעתיד של מגבלת מהירות ב-WIFI (המכשר נמצא בממ"ד) והזמנתי מתאם שאמור להגיע...
·
גם אני נתקלתי בבעיות רשת לאחר שעדכנתי את המיבוקס לגרסת OREO. ה-WIFI לא היה יציב וזה השפיע על כל סוגי השידורים במכשיר כולל על אפליקציית סלקום. לאחר חיפוש ברשת מצאתי פתרון שאכן פתר אצלי את הבעיה קליל והוא - הגדרת WIFI סטטי ולא דינמי. ז"א הגדרתי גם במכשיר וגם בראוטר כתובת סטטית שתמיד תשמש את המכשיר. אחרי זה הבחנתי בבעיית סנכרון בין הקול לתמונה בערוצים החיים של סלקום. לאחר שדרוג של האפליקצייה לגרסה האחרונה (אצלי היתה 1.0.32 ושדרגתי ל-1.0.36) הבעיה נפתרה ואני שמח לומר שאיכות התמונה והקול טובים מאוד. החלטתי לעבור לחיבור קווי ע"י מתאם רשת ל-USB כדי למנוע בעיות בעתיד של מגבלת מהירות ב-WIFI (המכשר נמצא בממ"ד) והזמנתי מתאם שאמור להגיע...