בעיות בהורדת משחקים בתשלום נPLAY STATION STORE
לכל בעלי PLAYSTATION 3המחוברים לאינטרנט באמצעות הקונסולה ועובדים מול החנות הוירטואלית שלום רב
אבקש את עזרתכם הדחופה
כבר שבועיים שאני מנסה להוריד את הגרסה המלאה של SUPER RUB DUB
וFLOW ואחרי שזה כבר חייב את כרטיס אשראי (כפרה על הכסף-רק 3 דולר ) זה יורד לא תקין ונאלצתי למחוק
אני לא מצליח לבצע חיוב באתר הבריטי ואפילו הגדרתי כתובת אנגלית וזה לא עזר -שוחחתי עם הבנק והם מזהים בסוני שהכרטיס אשראי הונפק בישראל ולכן זה רושם INVALID
כנראה שזכות זו שמורה רק לבעלי אזרחות בריטית
מהאתר האמריקאי הצלחתי עד כה להוריד משחקים מלאים בתשלום עם כתובת "אמריקאית " והורדתי מס משחקים בתשלום עם כרטיס אשראי ישראלי בינלאומי
שאלותי הם -1.האם הצלחתם להוריד משחקים אלו בתשלום מהאתר האמריקאי והאם ירדו תקינים
2.אולי מאתר אחר אפשר להוריד גכ בתשלום ולחייב כרטיס אשראי ישראלי בינלאומי
מאיזה אולי ניסיתם והצלחתם (אולי בהונג קונג)
3.האם שמתם לב שאחרי שהורדת משחק בתשלום נתקלת בתקלה בהורדה -המשחק הזה יורד מרשימת המשחקים הניתנים להורדה בSTORE באתר ממנו ניסיתם להוריד
זה קרה לי פעמיים אם SUPRERUB DUB וFLOWבאתר האמריקאי
אבקש את עזרתכם הדחופה
כבר שבועיים שאני מנסה להוריד את הגרסה המלאה של SUPER RUB DUB
וFLOW ואחרי שזה כבר חייב את כרטיס אשראי (כפרה על הכסף-רק 3 דולר ) זה יורד לא תקין ונאלצתי למחוק
אני לא מצליח לבצע חיוב באתר הבריטי ואפילו הגדרתי כתובת אנגלית וזה לא עזר -שוחחתי עם הבנק והם מזהים בסוני שהכרטיס אשראי הונפק בישראל ולכן זה רושם INVALID
כנראה שזכות זו שמורה רק לבעלי אזרחות בריטית
מהאתר האמריקאי הצלחתי עד כה להוריד משחקים מלאים בתשלום עם כתובת "אמריקאית " והורדתי מס משחקים בתשלום עם כרטיס אשראי ישראלי בינלאומי
שאלותי הם -1.האם הצלחתם להוריד משחקים אלו בתשלום מהאתר האמריקאי והאם ירדו תקינים
2.אולי מאתר אחר אפשר להוריד גכ בתשלום ולחייב כרטיס אשראי ישראלי בינלאומי
מאיזה אולי ניסיתם והצלחתם (אולי בהונג קונג)
3.האם שמתם לב שאחרי שהורדת משחק בתשלום נתקלת בתקלה בהורדה -המשחק הזה יורד מרשימת המשחקים הניתנים להורדה בSTORE באתר ממנו ניסיתם להוריד
זה קרה לי פעמיים אם SUPRERUB DUB וFLOWבאתר האמריקאי
אריאל יכול להיות שהבעיה דומה לבעיה שיש בדף ג'ם שאת הדמו שלו לא ניתן לנגן במכשיר ארופאי. אם אני זוכר נכון יש גם את המשחק שאתה רוצה לרכוש בחנות הארופאית ככה שכנראה שיהיה קשה יותר למצוא על זה מידע (את הדף ג'ם אין בחנות הארופאית ולכן ארופאים שניסו להוריד אותו מהאמריקאית דיווחו על הבעיה).