סטאליטים של FOCAL J M LAB
יש לי כזאת
מערכת מצויינת אני שמעתי כ- 20 מערכות סטליטים במבחן עיוור והתלהבתי, זאת המערכת שהייתה שניה באיכותה לאוזניי לאחר B AND W שהיא מערכת אף יותר טובה לאוזניי רק מה היא ממש ענקית ויוצאת מעט מהגדרה של סטליטים(כל רמקול באורך כ- 80 70-ס"מ ורוחב 25 ס"מ) ומחירה נע סביב ה- 10K +
את הסיב אנד קוב2 קניתי במחיר של 6 K שזה מחיר מצחיק למערכת בסדר גודל כזה
המערכת איכותית מאוד במוסיקה וגם בסרטים. הסאב שלה הוגדר כאחד הסבים הטובים בעולם בקטגוריה והגודל שלו במגזין הום טיאטר, וגם המערכת כולה זכתה לפרסים ותשבוחות בצרפת ובאירופה
למערכת סוונד פתוח והרגשה שאתה מאזין לרמקולים גדולים פי כמה ממה שהם באמת
פשוט לא תיאמן איכות השמיעה מול גודלם הקטן. תכנס לאתר הזה בסוף הטבלה יש את כל התשבוחות שהמערכת קיבלה ממס' מגזינים בעולם(רק החלק התחתון בטבלה מדבר על המערכת הזאת)
http://www.fineav.com/review/Review_Con ... 2&rc_num=9
כל מי ששמע אצלי מוסיקה התלהב שמעתי עוד כמה מערכות במחירים הרבה יותר יקרים ונשמעות צפצפה ליד המערכת הזאת אני חיפשתי במשך הרבה זמן ועד ששמעתי מערכת זאת לא הייתי מרוצה, כמובן זה עדיין סטליטים ולא רמקולים גדולים אבל בהחלט תמורה מלאה לכסף והנאה מכל רגע לי זה מספיק
מומליץ לשמוע לפני שקונים - כי ברמקולים זה סוד ההנאה ממערכת שהיא נשמעת לך טוב
את הסיב אנד קוב2 קניתי במחיר של 6 K שזה מחיר מצחיק למערכת בסדר גודל כזה
המערכת איכותית מאוד במוסיקה וגם בסרטים. הסאב שלה הוגדר כאחד הסבים הטובים בעולם בקטגוריה והגודל שלו במגזין הום טיאטר, וגם המערכת כולה זכתה לפרסים ותשבוחות בצרפת ובאירופה
למערכת סוונד פתוח והרגשה שאתה מאזין לרמקולים גדולים פי כמה ממה שהם באמת
פשוט לא תיאמן איכות השמיעה מול גודלם הקטן. תכנס לאתר הזה בסוף הטבלה יש את כל התשבוחות שהמערכת קיבלה ממס' מגזינים בעולם(רק החלק התחתון בטבלה מדבר על המערכת הזאת)
http://www.fineav.com/review/Review_Con ... 2&rc_num=9
כל מי ששמע אצלי מוסיקה התלהב שמעתי עוד כמה מערכות במחירים הרבה יותר יקרים ונשמעות צפצפה ליד המערכת הזאת אני חיפשתי במשך הרבה זמן ועד ששמעתי מערכת זאת לא הייתי מרוצה, כמובן זה עדיין סטליטים ולא רמקולים גדולים אבל בהחלט תמורה מלאה לכסף והנאה מכל רגע לי זה מספיק
מומליץ לשמוע לפני שקונים - כי ברמקולים זה סוד ההנאה ממערכת שהיא נשמעת לך טוב
לפני כשנתיים כשחיפשתי רמקולים לחדר השינה יצא לי לבדוק את הפוקל הנ"ל למול מערכת של מורד אנד שורט, קליפש.
אני חייב לציין שברשותי ישנם כבר רמקולי סאטיאליט המשמשים אותי בחדר העבודה (מסוג Energy Take 5 )
בהשואה לכול הזוגות הרשומים הפוקל הרשימו אותי בפתיחות, גודל הצליל, השילוב עם הסאב המקורי עושה להם רק טוב.
בהשוואה לקליפש הם רגועים יותר ופחות צורמניים,
בהשוואה ל Energy השילוב עם הסאב בפוקל שקוף יותר לטעמי
המורד אנד שורט נשמעו אף הם טוב מאוד לטעמי אבלעיצובם לא מתאים לכול אחד ומחירם היה גבוהה מהפוקל.
בסופו של דבר ירדתי מרעיון הסטילייטים בחדר השינה ורכשתי רמקולים מדפיים - לאור ההבדלים בצליל (לטובת המדפיים כמובן)
אני חייב לציין שברשותי ישנם כבר רמקולי סאטיאליט המשמשים אותי בחדר העבודה (מסוג Energy Take 5 )
בהשואה לכול הזוגות הרשומים הפוקל הרשימו אותי בפתיחות, גודל הצליל, השילוב עם הסאב המקורי עושה להם רק טוב.
בהשוואה לקליפש הם רגועים יותר ופחות צורמניים,
בהשוואה ל Energy השילוב עם הסאב בפוקל שקוף יותר לטעמי
המורד אנד שורט נשמעו אף הם טוב מאוד לטעמי אבלעיצובם לא מתאים לכול אחד ומחירם היה גבוהה מהפוקל.
בסופו של דבר ירדתי מרעיון הסטילייטים בחדר השינה ורכשתי רמקולים מדפיים - לאור ההבדלים בצליל (לטובת המדפיים כמובן)