אז ה Arcam AVR300 שלי החזיר נשמתו לבורא, 15 שנה של דחיפה נון סטופ בכל החזיתות, הוא נדלק בשניה שנכנסתי הביתה ונכבה כל פעם שיצאתי(גם זה לא תמיד...), מעדיף לא לתקן (2000 ש"ח עלות תיקון), הודתי לחייל על שירותו ואיחלתי לו בהצלחה בהמשך דרכו.
מה שכן, מצאתי שברוב הזמן אני שומע בכלל מוזיקה ולא באמת משנה לי אם אני רואה סרט בסראונד או לא...
אז קדימה, עוברים לאינטגרייטד (שמעתי מישהו אומר לי כבר "התבגרת..." יש מצב שהזדקנתי, יותר נכון)
הוצאתי מהניילונים את ה Epos ES11 שלי שהולכים לצאת איתי לתחילת המסע הזה(עוד לא מכרתי את הזכויות לסיפור חיים שלי, לכן התקציב מאוד מוגבל, הם יעשו את העבודה מעולה)
אם כבר אני קונה מנוע דו ערוצי, כדאי שהוא גם יאובזר במיטב הטכנולוגיה העכשוית (DAC, קישוריות וכו...), שנית כמובן לאיכות צליל, שאחרת בשביל מה אנחנו פה בכלל...
המועמדים כרגע (אנחנו לפני שלב האזנה)
היקר ביותר עד כדי לא נכנס בתקציב - Roksan K3 (הוא גם נטול DAC, אבל יש לו קישורית BT מעניינת)
יושב במקום טוב באמצע - Hegel H90 - שמספיק לקרוא את הביקורות עליו עושה חשק פשוט ללכת לקנות אותו
המסתורי - Arcam SA20 - מגבר חדש לחלוטין שלא הגיע לחנויות בארץ, אין עוד ביקורות, מה שבטוח, מבחינת תקציב הוא הכי נכון לי(מה גם שיש זיכרון טוב למותג)
יש למישהו עוד המלצה על אינטגרייטד טוב שיתן סאונד טוב ונקי ולא ישאיר חותם גדול מדיי בבנק?
*אל תשאלו אותי "מה גובה התקציב" כי פשוט אין לי כזה, אני סה"כ בוחר את עומק הבור....
*שומע המון רוק, כך שהמגבר צריך לדעת לטפל בסוג כזה של מוזיקה(הארקם היה מוגבל בזה)
תודה