שרשור תגובות: מסך QLED local dimming של סמסונג: Q9FN
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
ראיתי את הQ9 החדשה מול סוני AF8 לא ראיתי את הXF לפיכך אין לי דיעה על המסך בין ה Q9 לסוני AF8 לדעתי התמונה של הסוני טובה יותר מהסמסונגyaniv76 כתב:·......
אני מתלבט בין sony75xf9005 לבין samsung 75q9fn .
האם ראית את שני המסכים באותה חנות? אם כן איפה החנות?
דיברת על סדרה Q באופן כללי , בפועל יש כמה דגמים Q6fn, Q7fn, Q8fn, Q9fn.
בין איזה דגם הייתה ההשוואה?
אני אישית ראיתי בחנות את הסוני F מול ה Q7 לא היה לי זמן לכיוונים, ונראה שבסוני התמונה הייתה יותר טובה.
ע"פ כל הביקורות היללו את הסמסונג q9FN ובחלק מהמקרים אמרו שזה המסך לד הכי טוב שסמסונג יצרה עד היום.
אשמח לקבל עצה ממישהו שראה את שני המסכים' איזה מהם עדיף מבחינת איכות תמונה ללא קשר לעלות.
תודה,
יניב...
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
סה"כ לפי ביקורות נראה כמו מסך נהדר, אבל נראה שגם הוא מגיע עם מספר מגרעות בהקשר של איכות התמונה.
מפריע או לא זה כבר אינדבדואלי, אבל כמו שאני מכיר את עצמי - לא הייתי מסוגל לחיות עם ההתנהגות כזו של מנגנון ה- LOCAL DIMMING. הוא נראה לי יותר מידיי אגרסיבי (וכאמור - לא ניתן לביטול) ואיבוד פרטים בתמונה וההבהובים האלו של התאורה האחורית היו מוציאים אותי מדעתי אחרי כמה דקות.
לדוגמא, ראו 7:22 - 11:00 בביקורת של וינסנט:
מפריע או לא זה כבר אינדבדואלי, אבל כמו שאני מכיר את עצמי - לא הייתי מסוגל לחיות עם ההתנהגות כזו של מנגנון ה- LOCAL DIMMING. הוא נראה לי יותר מידיי אגרסיבי (וכאמור - לא ניתן לביטול) ואיבוד פרטים בתמונה וההבהובים האלו של התאורה האחורית היו מוציאים אותי מדעתי אחרי כמה דקות.
לדוגמא, ראו 7:22 - 11:00 בביקורת של וינסנט:
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
@gal-cohen
גל, במסך הלד הקודם שלך אני מניח שהיה מה שנקרא GLOBAL DIMMING. של LG במקרה?
אני לא ממש יודע מה הם עושים כיום, אבל לפני כמה שנים מסכי הלד שלהם גם שיחקו כל הזמן עם התאורה, במיוחד בסצינות חשוכות, כדי כנראה לתת שחור משכנע יותר ולנסות למתן את העננות וזליגות האור שהיו ממש בולטות בפאנלי ה- IPS בסצינות מהסוג הזה.
וידאו שצילמתי לפני כמה שנים עם מסך הלד של LG שהיה לי עם התופעה המדוברת:
@totlip
תעקוב אחרי ביקורות בעתיד ודעות של אנשים שקנו את המסך מפני שבהחלט ייתכן שסמסונג יוציאו עדכון תכנה שיתקן את ההתנהגות הזו של המנגנון. זה לגמרי ברמת עדכון תוכנה פשוט וייתכן אפילו שכבר יצא עדכון כזה, אין לי ממש מושג האמת. כמובן שבחינה של הכל בעיניים שלך זה הדבר הכי מומלץ והכי טוב.
גל, במסך הלד הקודם שלך אני מניח שהיה מה שנקרא GLOBAL DIMMING. של LG במקרה?
אני לא ממש יודע מה הם עושים כיום, אבל לפני כמה שנים מסכי הלד שלהם גם שיחקו כל הזמן עם התאורה, במיוחד בסצינות חשוכות, כדי כנראה לתת שחור משכנע יותר ולנסות למתן את העננות וזליגות האור שהיו ממש בולטות בפאנלי ה- IPS בסצינות מהסוג הזה.
וידאו שצילמתי לפני כמה שנים עם מסך הלד של LG שהיה לי עם התופעה המדוברת:
@totlip
תעקוב אחרי ביקורות בעתיד ודעות של אנשים שקנו את המסך מפני שבהחלט ייתכן שסמסונג יוציאו עדכון תכנה שיתקן את ההתנהגות הזו של המנגנון. זה לגמרי ברמת עדכון תוכנה פשוט וייתכן אפילו שכבר יצא עדכון כזה, אין לי ממש מושג האמת. כמובן שבחינה של הכל בעיניים שלך זה הדבר הכי מומלץ והכי טוב.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
@freedom_il
אני עם OLED 55 וגם אני יכולתי לראות עוד לפני שבועיים בערך את ה grand tour ב amazon prime video באיכות ממש מדהימה עם חיווי של HDR, היה מגניב לאללה! אבל לאחרונה הם כנראה חסמו את האופציה בארץ, מקסימום שהצלחתי לקבל זה HD, כמו גם הכתוביות בשפות אחרות נעלמו (רוסית למשל). התנתקתי מהשירות שלהם היום. היה טוב אבל קצר
·
אני עם OLED 55 וגם אני יכולתי לראות עוד לפני שבועיים בערך את ה grand tour ב amazon prime video באיכות ממש מדהימה עם חיווי של HDR, היה מגניב לאללה! אבל לאחרונה הם כנראה חסמו את האופציה בארץ, מקסימום שהצלחתי לקבל זה HD, כמו גם הכתוביות בשפות אחרות נעלמו (רוסית למשל). התנתקתי מהשירות שלהם היום. היה טוב אבל קצר
·
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
התופעה אצלי היתה זהה. ראיתי את הפרקים הראשונים של Goliath ב hdr ויום אחד זה הפך ל Hd רגיל.