סטרימר לסלקום TV
שלום אני חדש בסלקום TV עכשיו קיבלתי את הממיר-סטרימר הרגיל שלהם, קטן חדש כזה הבנתי זה הדגם החדש שלהם.
בכ"מ, הבנתי שיש גם MI BOX וגם APPLE TV- ותכלס רציתי לדעת אם יש לי טעם להזמין מגיר בסט שיומי מי בוקס, בכ"מ יש לי SMART TV שתומכת לדוגמה באינטרנט, YOUTUBE דרך הפלאפון וכו'...אז מה ההבדל בתכלס ? לא ראיתי ערוצים שתומכים ברזולוציה גבוהה 4K.
בקיצור רציתי להבין קצת יותר בכל הנושא של הסטרימינג
בכ"מ, הבנתי שיש גם MI BOX וגם APPLE TV- ותכלס רציתי לדעת אם יש לי טעם להזמין מגיר בסט שיומי מי בוקס, בכ"מ יש לי SMART TV שתומכת לדוגמה באינטרנט, YOUTUBE דרך הפלאפון וכו'...אז מה ההבדל בתכלס ? לא ראיתי ערוצים שתומכים ברזולוציה גבוהה 4K.
בקיצור רציתי להבין קצת יותר בכל הנושא של הסטרימינג
- NetanelAzu
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 458
- נתן תודות: 18 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
@Scheisse
·יש לך טלוויזיה חכמה של Lg שמותקן עלייה WebOS או טלוויזיה שמותקן עלייה אנדרואיד *TV*, בדגש על "TV"?
אם לא אז אתה חייב לקנות/לשכור את המי בוקס של שיאומי/אפל טיוי/הממיר של סלקום, בשביל לצפות בסלקום טיוי...
נ.ב, אתה יכול בבקשה לצלם את הממיר? אני רוצה לראות אם זה באמת דגם חדש או שחירטטו אותך
·יש לך טלוויזיה חכמה של Lg שמותקן עלייה WebOS או טלוויזיה שמותקן עלייה אנדרואיד *TV*, בדגש על "TV"?
אם לא אז אתה חייב לקנות/לשכור את המי בוקס של שיאומי/אפל טיוי/הממיר של סלקום, בשביל לצפות בסלקום טיוי...
נ.ב, אתה יכול בבקשה לצלם את הממיר? אני רוצה לראות אם זה באמת דגם חדש או שחירטטו אותך
·יש לי טלויזיה חכמה של סמסונג, סדרה 7000.NetanelAzu כתב:@Scheisse
נ.ב, אתה יכול בבקשה לצלם את הממיר? אני רוצה לראות אם זה באמת דגם חדש או שחירטטו אותך...
יש לי את הממיר של סלקום, שאלתי אם יש טעם לשדרג למי בוקס...הוא לא יקר, 55$ בגיר בסט.
הדגם של הממיר הוא DTR 9401
- NetanelAzu
-
- חבר פעיל מאוד

@Scheisse
·הממיר דגם ישן...
הממשק באנדרואיד TV מבחינתי בנוי הרבה יותר נוח וברור שהאיכות צפייה והסטרימר טובים ואיכותיים יותר עם יותר אפשרויות כמו נגישות לאפליקציות כגון נטפליקס ופיצ׳רים כמו חיפוש קולי...
לגבי יציבות האינטרנט זה החשש הכי גדול מבחינתי כי הוא פועל באופן אלחוטי בלבד, על WiFi...
·הממיר דגם ישן...
הממשק באנדרואיד TV מבחינתי בנוי הרבה יותר נוח וברור שהאיכות צפייה והסטרימר טובים ואיכותיים יותר עם יותר אפשרויות כמו נגישות לאפליקציות כגון נטפליקס ופיצ׳רים כמו חיפוש קולי...
לגבי יציבות האינטרנט זה החשש הכי גדול מבחינתי כי הוא פועל באופן אלחוטי בלבד, על WiFi...
- NetanelAzu
-
- חבר פעיל מאוד

@Scheisse
·אין לסטרימר של שיאומי חיבור ETHERNET...
לא חושב שקיים דגם חדש... זה אולי הדגם הכי מתקדם שלהם אבל הוא קיים כבר הרבה מאוד זמן...
חיפוש קולי רלוונטי לשפה האנגלית יותר מלעברית, לגבי רוסית אני לא בטוח...
·אין לסטרימר של שיאומי חיבור ETHERNET...
לא חושב שקיים דגם חדש... זה אולי הדגם הכי מתקדם שלהם אבל הוא קיים כבר הרבה מאוד זמן...
חיפוש קולי רלוונטי לשפה האנגלית יותר מלעברית, לגבי רוסית אני לא בטוח...
- NetanelAzu
-
- חבר פעיל מאוד

·Scheisse כתב:@NetanelAzu
·הסטרימר הנוכחי מחובר בכבל
זה לא בעיה , מקסימום אחבר את הטלויזיה בכבל
השאלה מה השינוי ביניהם למי שיש סמארט TV?...
זה לא משנה אם הוא מחובר או לא, איכות הצפייה בממיר של סלקום ירודה באופן יחסית משמעותי ביחס לסטרימר של שיאומי...
איך קשורה הטלוויזיה אם השירות פועל דרך הסטרימר/ממיר?
אני לא בטוח, אבל אם אני לא טועה, סלקום הפסיקו את ההסכם עם סמסונג לאפליקציה שלהם בחנות אפליקציות בטלוויזיות חכמות של סמסונג עם מערכת הפעלה TizenOS... אם יש לך מערכת TizenOS, בדוק אם האפליקציה מופיעה בחנות...
וכבר אמרתי לך מה ההבדלים בין הסטרימר לממיר תקרא שוב.
·סבבה , אז אפילו שהערוצים HD והממיר הוא HD- עדיין אני ארגיש הבדל לטובה עם ממיר של שיאומי?NetanelAzu כתב:·......
זה לא משנה אם הוא מחובר או לא, איכות הצפייה בממיר של סלקום ירודה באופן יחסית משמעותי ביחס לסטרימר של שיאומי...
איך קשורה הטלוויזיה אם השירות פועל דרך הסטרימר/ממיר?
אני לא בטוח, אבל אם אני לא טועה, סלקום הפסיקו את ההסכם עם סמסונג לאפליקציה שלהם בחנות אפליקציות בטלוויזיות חכמות של סמסונג עם מערכת הפעלה TizenOS... אם יש לך מערכת TizenOS, בדוק אם האפליקציה מופיעה בחנות...
וכבר אמרתי לך מה ההבדלים בין הסטרימר לממיר תקרא שוב....
וכן, אין את האפליקציה בחנות של סמסונג.
בסטרימר של שיאומי אפשר לזפזם עם ערוצים ? כי הממשק של הטבלת ערוצים לא כזה נוח